30 Kreuzer

Věděl jsem že ji jednou najdu.......kurňa na pupendo jak dělaný ;-)

Údaje o minci

Identifikovaná mince: František II (I.) (1792–1835) – 30 Kreuzer (30 Krejcar) (č. 607) František II (I.) (1792–1835) 30 Kreuzer (30 Krejcar)

Názory uživatelů

Průměr: 39,0 mm
Území ražby: České území (2 názory)
Panovník: František II (I.) (1792–1835) (3 názory)
Rok ražby: 1807 (3 názory)
Nominál: 30 Kreuzer (30 Krejcar) (3 názory)
Materiál: Měď (Cu) (2 názory)
Č. mince: František II (I.) (1792–1835) – 30 Kreuzer (30 Krejcar) (č. 607) (3 názory) mackdavid: 607, nadlacan: 607, outback: 607

Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.

Fotografie

30 Kreuzer
30 Kreuzer

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihomoravský kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:20 cm
Použitý detektor:Fisher F5plus
18 hlasů
18 hlasů
zobrazeno:
1110x,
komentářů:
14,
nálezce:
mackdavid mackdavid
vyfotografováno:
2. října 2014,
vloženo:
2. října 2014

Komentáře

Pěkná :-O :-) nemám :,-(

Pěkná ;-)

pěkná třicítka ;-)

Moc pěkný koláč.já chci taky, ale ne to pupendo! ;-)

Parádnická. :-P U nás tohoto rozměru jsou jenom omniovíčka, :-/

jako nová a velká GRATULKA k úspěšnýmu kopu.
ta mincička byla na 100 % v jílu - jinak by vypadala o 100 % hůř.
to se jen tak nenajde.

krasna ,,tricitka,, gratulka ;-)

Ne určitě není kopnutá,mám jí přece po dědovi o:-) Škoda že jsem ji nevyfotil v nálezovým stavu.Našel jsem ji kousek od polní cesty,hnědozem-černozem,jíl jen opravdu mizivé procento.Měla na sobě misty takovou černou tvrdou krustu,ale již na první pohled bylo vidět že to nebude žádná mrtvolka.Nic jsem neuspěchal a pěkně jsem si s ní vyhrál.....čistá voda(teplá),zastřihlej zubní kartáček,pak na měsíc odpočinout do olivovýho oleje.Po měsíci jsem ji vytáhl....omyl teplou vodou,udělal kašišku se sody a mnul mezi prsty.Pak zase lázeň(14dní) v oleji a pak zase soda.A tohle je výsledek...... ;-)

Gratulace a palec.....je 100% kopaná kouknu a vidím rozdíl v barvě mědi . ;-) :-D

paradni,mam v horšim stavu,ať se daří :)

Dlouho jsem nic nového nedodal,neb ne že by nebyly nálezy,ale neustále čekám na návrat fotáku z opravny,denně ovšem koukám na nálezy a na komentáře a myslím si o tom své.....ale tohle mi nedá se nevyjadřit.Frantiskovo mince jsou po většinou ve špatném stavu,ale 15 ky a 30 ky byvají velice slušné.Zveřejnil jsem 15 ku o které nikdo neřekl že není koplá,ale že jsem podělal čistění......před dvoumi týdny jsem kopl 30 tku která je minimálně ve stejném stavu,tak nebudu čistit před zveřejněním.Je zvláštní že zde pochybují někteří o kopu, u mincí které se všeobecně nacházi v pěkném stavu a u mincí které bývají vždy na padrt a jsou zde jak s partesu tak dávaj palec nahoru......no jo no.
To bylo pro ty dopisovatel,tobě gratuluju,neb jsem ji hrábl před týdnem,prvně jsem myslel že je to nějaká podložka či medaile a jen jsem uviděl ten tečkovanej kosočtverec tak jsem se mále radostí pos..... ;-)Byla zveřejněna slov stříbrná 50 kč v top stavu a jsou tam nějaké pochybnosti,našel jsem minulý měsíc a až zveřejním budou ty samé.....ale u některých mincí tomu tak je,ale když vidím některé "obyč" mědáky,nebo protektorátní zinky v numismatické kvalitě a nikdo se nad tím nepozastaví......no coment o:-)

Pěkná! Pár jich mám, ale najít pěknou je velká klika! Gratulka!

Za mě palec, před měsícem jsem jednu kopnul, ale jestě jsem ji sem nedal,stálese válí v oleji, ale po prvním čištění je vidět že je to mrtvolka, takjen tak dál

Deěkuji všem za gratulace.... ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru