Artefakt

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Munice (2 názory), Vojenské artefakty - Novověk (1 názor), Munice (1 názor), WWII (1 názor) dwajne: Vojenské artefakty - Novověk, : Munice, sock: Munice, REBEL1866: Munice, Dasty: WWII

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Artefakt
Artefakt
Artefakt
Artefakt

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihočeský kraj
Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:40 cm
1 hlas
1 hlas
zobrazeno:
1335x,
komentářů:
15,
nálezce:
dwajne dwajne
vyfotografováno:
6. července 2014,
vloženo:
6. července 2014

Komentáře

tak to je hustý! :,-(

Hmm tak to bych měl asi vymalováno ....

Nejsem si jistej co to je,jestli někdo poradí a budu určitě vědět o co se jedná,tak je určitě zavolám.Zatim je volat nechci,aby nejeli zbytečně.

to Dwajne : ty si hustý ...

efendi - když se něco určí a je k tomu nějakej odkaz ok.Nemůžu volat pyrouše 60km od nás,pak přijedou a řeknou mi že to nic neni,že to byl zbytečnej výjezd a ve finále to odseru třeba já.Tot vše.Dal jsem to sem,ptotože se s tím už mohl někdo setkat

Jak o tomhle můžeš vůbec pochybovat??Co by to asi bylo jinýho,než náký bumbác?ani bych to nevyndával z pouzdra ven o:-)

Hoši,vy jste blázni,já to doma nemám.Ani ostrý patrony domu netahám,nejsem magor.Neotvírat krabičku-plechová krabička 40cm hluboku pod šutrem,kterej by musel odtáhnout traktor,to by asi nikdo nenašel žádnej depůtek.Jak můžu vědět co v tom asi je??Jsem telepat nebo co?To je jasný,že jsem si myslel,že si tam někdo něco schoval a ne,že je tam sada nějakejch rozněcovačů,nebo čeho.Je to tam na stejným místě,jen se kurva snažim zjistit co to je a zařídit se podle toho.

Tak jsem se od srdce zasmál.
klarkon píše jasně- mizerné fotky, tak ti asi nikdo přesný tip neřekne.
A když to řekne kovář, tak ti kovaříček nepomůže. :-D :-D :-D

klarkon- díky za snahu.Ostatní už to neřešte odpálil jsem to v lese a chytl to ještě kraj města,takže ok.

V tom případě počkej až zaprší a budeš mít hezkej rybníček. Ne teď vážně.... Já bych ty pyrouše radši zavolal, už je proto aby to třeba někdy nenašlo nějaké dítě. Dělej ale jak myslíš.... o:-)

Asi před 2h jsem volal PČR.Odjeli jsme tam,vyndal jsem to ze země a oni zavolali pyrouše.Nejbližší jsou 60km od nás,tak mě jeden odvez domu a druhej to hlídal.Zrovna složil kluk kterýho znám tak mi dá pak vědět co to bylo.

Správná volba. Další bordel je pryč.

JJ Dwajne dej pak vědět...

Zatim jsem se s nim nepotkal.Jediný co ted vim,že si to odvezli sebou a co bylo v hlášení "bylo nalezeno pyrotechnické zařízení z druhé světové války německého typu.

klarkon - ty jsi borec chlape.Já se to snažil hledat od chvíle co jsem dorazil domu až do doby než jsem zavolal policajty.No vlastně jsem hledal i potom.Díkes.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru