Artefakt

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Odznaky (1 názor), Límcové a rukávové odznaky (1 názor), Odznaky (1 názor) Luk: Límcové a rukávové odznaky, sock: Odznaky, Herry: Odznaky

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Artefakt
Artefakt
2 hlasy
2 hlasy
zobrazeno:
570x,
komentářů:
10,
nálezce:
Mxx40 Mxx40
vyfotografováno:
18. listopadu 2014,
vloženo:
18. listopadu 2014

Komentáře

Líbí!

Odznak byl nošen zpravidla na civilním oděvu v klopě příslušníky čs. zahraniční armády z II. sv. války.

zajímavej odznáček ... ;-)

To: Mxx40. Já jenom zírám, co všechno se dá najít za poměrně krátkou dobu a v jak super stavu všechny artefakty jsou.To všechno jsou kopy ? :-/ :-/ :-/ Nebo jak to je ? Jak to funguje ?

Funguje to tak že prakticky denně jsem v terénu věnuju tomu prakticky všechen volnej čas a díky bohu mám lokalitu hned za vesnicí dneska sem dávám věci za cca jeden a půl měsíce Všechno jsou kopy jen jen jedna mince je šuplík :-)

Odznáček Voják republiky
http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/106828/start/-1

SirMaik díky ;-) ;-) ;-)

Já jsem v terénu taky denně. Moje povolání mi to umožňuje a jsem nervózní z toho, když nemůžu kvůli počasí jít kopat. Až tak se mi to dostalo pod kůži. 4. 10. 2014 jsem tady byl osočen " Fiha ", že sem vkládám nějaké půdovky. Dost mne to tenkrát zamrzelo. Samozřejmě, že dokážu pochopit " batole " a další hodnosti, že se snaží postupovat. Sám jsem si to prožil a vkládal jsem kdejaké nálezy i mrtvolky mincí. Dnes bych si už na svůj profil dával jenom kvalitu, poněvadž jsem malinko prozřel a pochopil.A kdyby to šlo, rád bych smazal z mého profilu spoustu mincí a artefaktů, které nejsou vůbec v ničem zajímavé. Momentálně už nevím, co k tomu dodat. Ale netýká se to jenom Tebe, :-)

To Slovan hovoříš mi z duše

To jsem rád. Možná jsem to mohl napsat někam na širší fórum.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru