Faberge z pudy

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Šperky (2 názory), Bižuterie (1 názor) outback: Šperky, : Bižuterie, : Šperky

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Faberge z pudy
Faberge z pudy
8 hlasů
8 hlasů
zobrazeno:
862x,
komentářů:
6,
nálezce:
kirkis kirkis
vyfotografováno:
5. října 2014,
vloženo:
5. října 2014

Komentáře

Parádička! Gratulka!

Měli je na aukru za 200kč.Origa byla dřevěná ;-)

Tak poslouchej ty snizku,možná bylo někde i dřevo,ale hlavně se jednalo o zlato,kameny a porcelán.Díky přístupu určitých lidí sem hromadu lidí nedávají nic.Neříkám,že to jsou špatné stránky,najdou se lidi,který pomůžou a poradí,ale štouralů je tady mraky.Škoda,znám v okolí lidi,který mají fakt hezký nálezy,ale nejdou sem pro ty trapný keci.To myslim celkově,chodim sem jen na kukačku a nejhorší je,když někdo napíše něco o čem nemá ani páru.

Jo a je to hezký kirkis,já mám rád vše co je staré a to asi i bude,koukám,že to nemá značku,ta se začala dělat taky od určitého roku.Kdyby to byla čína,tak ta by to tam určitě dala i kdyby nevim co a prd na keci,jinak tady nikdo nebude,jen štouralové a chytráci.Tady má být jen jo nebo šit.Bez omáčky a keců.Přeji další hezký nález či kop prde. ;-)

Podle mě je jedno zda je to originál, určitě to potěšilo i tak:))))). Dobrý nález ;-)

OK,čekal jsem,že se do mě někdo naveze,ale možná si i někdo šáhl do svědomí.Nechci jmenovat,protože někdy se chovají někteří!!! dobře a jindy úplně jinak.Pořád je tenhle portál o chlobě a o radu a ne poslouchat hlouposti.Jinak se přichází tady o dobrý lidi.Nemyslim to špatně.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru