Tuší někdo? Děkuji!

Výška i s očkem 330mm

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Výbava domácnosti (3 názory), Laténské klíče (1 názor)
: Výbava domácnosti, Hogofogo: Výbava domácnosti, : Výbava domácnosti, habán: Laténské klíče, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Tuší někdo? Děkuji!
Tuší někdo? Děkuji!

Okolnosti nálezu

Lokalita:Středočeský kraj
Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:30 cm
Použitý detektor:Fischer F75
13 hlasů
13 hlasů
zobrazeno:
2651x,
komentářů:
17,
nálezce:
neznámý
vyfotografováno:
15. června 2014,
vloženo:
15. června 2014

Komentáře

dosti starej klíč)

Latén...klíč.

jo jo teď jsem o tom dočetl knihu. hezký nález gratuluji. ;-)

začal bych kamaráde u příručky amaterského archologa a pak četl dále a dále. řekl bych že na to není přesně vytyčená kniha ale soubor knih které si musíš přečíst...... ;-)

Moc hezkej nález .Gratulka .

romulado: mám sám pro sebe takové motto: Člověk je nic, teprve až se přestane snažit. Přeber si to dle svého, ale myslím si že to pochopíš......Nikdo není pozadu ani napřed....jen když chce..... ;-)

To tu vikingové běžně ztráceli, byla to součást jejich národních zvyků, každý správný viking si alespoň jednou za život zajel ze Skandinávie do Čech odhodit klíče. Za odměnu pak směl nosit přilbu s rohy.... :-D

Ale je to stejně bomba nález co? ;-)

Tak z počátku mi hlava nebrala, co se v těchto příspěvcích jako griluje...
Možná nebere ani teď, ale tak jsem se trošku podíval na další příspěvky autora a měl bych otázku: Ty luxuješ kterou archeo lokalitu??? :,-(

Promiň, nezeptal jsem se zrovna uctivě, za to se omlouvám, ale opatrnosti není nikdy dost.

Artur: no to je hezké, že tady dohlížíš na romuladu - tak se hlavně starej sám o sebe. Romulada je bezesporu svéprávný člověk a ví, jak s nalezenými artefakty naložit....konec konců stačí se podívat k tobě do nálezů, neluxuješ nějakou archeolokalitu náhodou sám ? :-D :-D :-D

Hogofogo:
Nemůžeš se mi divit, když reaguju na takové množství archeo nálezů, které se mu poštěstilo během jednoho měsíce... Nemohl jsem vědět, nakolik svéprávný je člověk, ale už jsme si to vyříkali a rozebrali dostatečně. A já se omluvil za pichlavě položenou otázku. Ano to nebylo správné. Ale otázku samotnou mi nemůže mít nikdo za zlé, ta je úplně přirozená. ;-)

Hogofogo:
Ještě k tomu vtipu s archeo lokalitami v mém případě: No, jako divý, ostatně těch pět a půl nálezu v mých příspěvcích jsou toho důkazem... :-)
Když už teda chceš prát prádlo: Chodím 5 let. Co najdu, dokumentuju, jak jsem schopen, konzervuju - jistě nijak dokonale, ale nenechám to rozpadnout, odevzdáno už mám něco taky, další návštěva bude, až se sejde více kousků. Tolik ke mně.

Artur: Jasně, to je v pořádku, koneckonců je to tvoje rozhodnutí , co s tím uděláš a kde hledáš - je to tvoje zodpovědnost - ponech prosím právo zodpovídat za svoje jednání i ostatním. Vnímám to jako základní lidskou svobodu a osobně za sebe ti mohu sdělit, že pokud by se mně někdo pokusil takto lustrovat, vzápětí by tohoto rozhodnutí hořce litoval. Tak to pls. respektuj, asi bys nebyl rád, kdyby ti někdo přepíral spodní prádlo tímto způsobem - sám jsi jistě také neodevzdal vše, cos kdy našel. Tyhle výpady sem prostě nepatří... Jinak s tebou nemám problém... ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru