Známky

Zdravím chci se zeptat nemuže někdo poradit? Našel sem je na pudě je to jako kniha na deskach Československo od roku 1945 je tam přes 800 známek nezajíma se o to někdo? Zajímala by mě hodnota . Byl sem stím v bazaru a ptal se zda mi otom něco muže říct a jediný co řek bylo kolik za to chceš? Při snaze se mu vysvětlit že sem to našel doma na pudě a zajíma mě jen hodnota že to na prodej není tak už se semnou dál nebavil. Chci jen vědět co vlastně mám :-) Zda si to mám založit do svejch pokladu nebo do šuplíku. :-)

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Pohledy, fotografie, spisy, dokumenty (2 názory) : Pohledy, fotografie, spisy, dokumenty, Schonauer: Pohledy, fotografie, spisy, dokumenty

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Známky
Známky
Známky
Známky
Známky

Okolnosti nálezu

Lokalita:Ústecký kraj
1 hlas
1 hlas
zobrazeno:
734x,
komentářů:
4,
nálezce:
Rostislav Rostislav
vyfotografováno:
12. září 2014,
vloženo:
13. září 2014

Komentáře

:-) Dobrá rada :-) Me stačilo když už sem je jen počítal :-) Znova už do toho fakt nejdu . :-D :-D :-D :-D :-D

Československo z tohodle období obecně moc netáhne, ale záleží na tom jestli je to kompletní sbírka. Zdá se, že známky jsou v dobrém stavu, ale podstatné je jak jsou do alba přichycené! To se řeší právě u čistých nepoužitých známek. Jestli jsou vloženy do hawidek (takové plastové sáčky vždy na jednu známku), nebo jestli jsou přichyceny pomocí nálepek (a tím pádem poškozený lep). Ve druhém případě to hodně snižuje jejich hodnotu.

do šuplíku k pokladům ;-)

No známky jsou jako nové ale je pravda ze je to podlepené. Myslím že v šuplíku s pokladem jim bude nejlip :-). Mam z toho radost a pro mě ta cena je velka. :-) Jinak se zdá bejt kompletní nechybí tam nic. Díky za komenty. 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru