3D brýle

Dobrý den chtěl bychse optat na jednu věc která mě nepřestala zajímat.Vpodstatě bavil sem se s jedním známím který mě usilovně vyprávěl že existují 3D brýle které stojí bezmála 2miliony kč.Hledal sem to snad všude na internetu ale bohužel nic!Určitě jste tu někdo zmála který snad možná ví očem mluvím,jinak jsou to 3D brýle na hledání né žebych je chtěl koupit smrdím korunou ale ta zvědavost je děsná děkuji.

založil Taz 14.9.2011 14:02
Zpět na přehled diskusních témat

18 online

14. září 2011 20:45
Xsmile
Soldat
Reagovat
Xsmile

Že by to bylo ono? :) http://exp5000.com/
Cena je 57tis USD, takže jen něco málo přes milion CZK :-)

detektor: Garrett ACE 150, město: Ústí nad Labem, 30 let
14. září 2011 20:51
Xsmile
Soldat
Reagovat
Xsmile

Jen ještě doplním, že mašinka je to hezká, ale nějak s tím hledání ztrácí to kouzlo :) Takže pro profi využití super, pro hobby raději něco, kde nechybí to překvapení, co tam vlastně bude :)

detektor: Garrett ACE 150, město: Ústí nad Labem, 30 let
14. září 2011 22:49
kremator
Gefreiter
Reagovat
kremator

A kdyby to fungovalo, tak by to bylo ještě lepší. Výrobky firmy OKM jsou značně podezřelé 8-)

detektor: Quattro, Tiger Shark, Silver a CS1MX (+pár hraček:, město: Hořovice
14. září 2011 23:03
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

U OKM mě za celou dobu zaujal pouze jeden produkt, bohužel již asi není v nabídce, nebo jsem ho nyní nenašel. (chtěl jsem dát odkaz)

Jednalo se o detektor na mimozemská tělesa. Dokonce k tomu bylo i monstrózní video (hudba akta X). Na něm chodili v bílých pláštích oblečení lidé přes jakousi jámu, v které byl kus mimozemského tělesa. Nejdříve se objevil pán s F75, zvuk nad jámou žádný. Pak další s C.Scope 9000 HPX II, taky to nešlo a nakonec prošel pán s tou hokejkou na rozlámané ufo talíře a ejhle, jasný signál.

I když ještě není oficiálně potvrzené, že by život existoval i jinde než na zemi, v OKM už měli detektor na rozlámané talíře...

Bral jsem to ale jako docela dobrý prodejní produkt. Pokud se po roce objeví zákazník, že nic nenašel, stačí prostě říct, že Česká republika je pro UFO asi nezajímavá a tak tady nic není.

V Jílovém máme také jeden Bionik, jeden náš známí prostě neodolal a zakoupil. Dojel si pro něho až k Paříži, tam byla nejlepší cena. Prodavač mu tvrdil, že mu přístroj změní život. To měl pravdu, bohužel to ale nebylo nálezy, v tomto směru absolutní 0.

Ale jinak je to v pohodě, já mám pohádky hrozně rád :-)

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
15. září 2011 10:16
Taz
Soldat
Reagovat
Taz

Moc děkuji za link mám stoho moc velkou radost ještě jednou moc díky.Ty prachy bych zato nedal ale aspon na vyzkoušenou to by bodlo :-D

detektor: c.scope,lopatka Draper, město: Ždár nad Sázavou
15. září 2011 10:17
kyrat
Reagovat
kyrat

Tak to já jsem ještě dál. Díky svým schopnostem už z 99% vím co bude v lese pod papírem a s tím 3D přístrojem lze dojít dokonalosti a ten papír postrčit. 8-)

16. září 2011 23:04
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Nejsou žádné 3D brýle. Pouze je do těch brýlí promítaný záznam toho, co ti pošle přístroj. Dál normálně mácháš detektorem. V tomto případě je to taková vysavačová tyč.

Celé je to hodně pochybné, ale proč ne. :-) :-)

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
17. září 2011 11:00
sysel
Soldat
Reagovat
sysel

ale nebylo by vůbec špatný,kdyby někdo vyráběl k detíkům zobrazení hodnot displaye v brýlích

detektor: CS3MX, město: praha

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky