Baterie

Chtěl bych se zeptat, jestli napájení detektoru discovery 3300 je na 2 9V baterie, které jsou propojeny dohromady tedy na 18V, nebo jedna je pro sondu a druhá pro astatní, teda 9V+9V. Díky za odpovědi. Kopu zdar a pěknému počasí zvlášť

založil Funebrak67 30.1.2011 19:12
Zpět na přehled diskusních témat

25 online

13. února 2011
Crusader
logicky miReagovat
Crusader

vychádza že ovládací box je napájaný obidvomi bateriami.Sonda nemá baterie.A pravdepodobne sú zapojené paralerne,to znamená že výstup je 9V,ale 2nás.kapacita.
skutočnosť však môže byť iná

15. února 2011
Funebrak67
Reagovat
Funebrak67

Dík za radu. Jde mně o to, že jsem viděl aku vrtačku 18 V takže výdrž baterie by byla mnohem větší. Škoda. Vyšlo by to finančně velice dobře. Napiš odkud jsi. Já jezdím na Slovensko k Seredi. Mám tam rodinu s otcovej strany. Můj mail
apache.zdetin@seznam.cz. Kopu zdar.

1. května 2011
Crusader
prepáčReagovat
Crusader

dlho som tu nebol.Som z Bratislavy,ale momentálne,už niekoľko mesiacov tu nebývam.Som "cigán"Mám túlavé topánky a cca 28 r.som strávil pracovne mimo domova,teraz sa pohybujem v okolí Nového mesta nad Váhom,ale na jeseň už asi zase budem v záp.Europe.Ak zdravie dovolí, budem si hľadať prácu v Holandsku.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky