A po pár cykloch boli úúúúúplna na nič.Boli to prvé nabíjaťeľné,ktoré som mal,nazdával som sa že to zničili deti,zlým nabíjaním,možno že aj tak trochu áno,ale aj tak už ich viac nechcem.Je to šrot.Doma mám všetky baterie nabíjaťeľné,aj v hodinách,prakticky každá inej značky,za mlada som sa v škole učil že:čím dlhšie sa batérie nabíjajú,tým je to lepšie.Preto nikdy nekupujem rýchlonabíjačku,ani rýchlonabíjaťeľné batérie.Je lepšie keď sa nabíjajú 1/10 prúdom cca 10-12 hod.ako 2-3 hod.To stojí za prd.Lenže doba a technika pokročila,ja neviem možno sú batérie moderné ,ktoré fungujú spoľahlivo aj po rýchlom nabití.
baterie GP 200 + nabíječka
Nemáte někdo zkušenost s těmito bateriemi a s jejich nabíjením?
Mám je cca 14 dní a po dvou ciklech vybíjení na ,, chytré ,, nabíječce a následného nabití jsou naterky tak KO, že se nabíjejí cca 1 hodinu a v detíku vydrží tak 5 minut.
Už jsem psal klukům do eshopu co , nebo spíš čím to bude.
Jestli snad nabíječka je vymrskala až na nulu , že už nejdou nabít a nedrží si kapacitu ...nevím
Pokud někdo máte nějakou zkušenost s tímto problémem ..písněte prosím
Zdar a sílu

Crusader díky za článek..ale ten začátek toho článku tam nemám , nějako se me to nezobrazilo.
Je to celé!Ten začiatok je vedľa môjho nicku:Ja som rovnaké baterie mal.....atď 

Mě to chodí normálně
baterii vybíjí pouze slot 2 to víš?1 jen nabíjí jinak ti neporadím pak jedině reklamovat 

GP200-bez problému, před nabitím vždy vybít, vybíjí jen jeden slot, teď nevím který. Mám čtyři baterie a jednu jsem zk....l tím, že jsem ji dal na špatný slot a zmáčknul discharge, samozřejmě že se za chvilku dobila a od tý doby je KO, jak píšeš za hodinu nabitá a vydrží tak 15min...

Nabíječku včetně 4 ks aku mám již více jak dva roky a bez problémů. Pouze se liším v tom, že aku vybíjím pouze v detektoru a né v nabíječce.

Díky za rady.
Samo že vím o vybíjecím slotu ,, B ,, . Ačko je jen na nabíjení. Všechno jsem dodržel jak mám. No uvidím no..psal jsem maila klukům do Jílového. Počkám co mě odpovědí. 

http://www.paladix.cz/clanky/teoreticky-uvod-snaha-o-vymyceni-nepravd-o-akumulatorech.html
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.