Baterie nabíjecí ,alkalické.......čím napájíte váš detektor?

Po včerejší zkušenosti jsem se rozhod založit téma o bateriích.Šel jsem kolem místa kde mám zakopanou 1Kčs ve 30cm a detektor ji nehlásil chvilku jsem ladil zem atd...a stále nic zaběh jsem domů pro novou alkaliku ta stará Energizer pípla 3x.A nová varta ji vzala :-D zajel jsem ke známímu a ten tu původní změřil a měla 7,7v :-O.Po poradě se zkušenějším kolegou jsem objednal 2 dobíjecí devítky tady z LP.Určitě máte taky zkušenosti s bateriema tak sem snima :-D

založil Boban 1.11.2010 13:33
Zpět na přehled diskusních témat

28 online

1. listopadu 2010
ahasver
Reagovat
ahasver

V detíku VK 30 používám k plné spokojenosti 9 V Ni-HM Vapex Tech, nabíjím na 9,8 V. Přibližně po 13 hod detík na displeji signalizuje slabou baterii.Měřák ukazuje většinou 7,6 - 7,9 V Já ale baterii nechávám po 1O hod. dobíjet. Mám 3, barevně označené a nechávám je "rotovat"

12. listopadu 2010
lux2
jedině li -onReagovat
lux2

všechny ostatní mi přijdou moc těšký a zastaralý divim se výrobcum det.,že vtomhle směru jsou trochu pozadu. ;-)

16. dubna 2011
gonzo23
Korporal
Reagovat
gonzo23

Subjektivně se mi zdálo, že klesá dosah, i když baterie nebyla ještě ani z poloviny prázdná. Tak jsem tady koupil nabíjecí, nabiju před každým hledáním a mám lepší pocit. Alkal. 9V jsem kupoval za 100kč/kus, takže se ta nabíjecí vrátí po pár hledáních. A ten lepší pocit je k nezaplacení. ;-)

detektor: Eurosabre ll, město: Kroměříž
16. dubna 2011
Boban
Soldat
Reagovat
Boban

To není jen lepší pocit mrkni DH je to tak ;-)

detektor: Minelab E-Trac, město: Český ráj,35 let
16. dubna 2011
loner
Reagovat
loner

Když slábne 9V baterie, u mého Silver maxu se nesnižuje dosah, jen se trochu mění tón signálu "na barvu". Jedu s baterkou, dokud úplně neklekne. Používám POUZE alkalické baterie Clever z Billy,nedám na ně dopustit, cena 40 Kč, nebo zlaté GP - cena 60 KČ. Za necelých 100 KČ občas pořídím 9V Energizer k EMG snímačům na kytaře, do detíku se mi zdá zbytečná. Nabíjecí nepoužívám vůbec. Tolik moje zkušenost . ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky