Bluetooth prenos zvuku z detektoru do sluchatiek ... ???

Ahojte

Kedze moj detektor nema zabudovany Bluetooth a neustale sa krutiaci kabel od sluchatiek mi uz riadne pije krv, napadlo ma nasledujuce riesenie, a sice kombinacia BT vysielaca na 3.5 jack a bluetooth sluchatiek - konkretne produkty na linkoch nizsie

http://shop.floydcom.sk/sk/bt-2-0-transmiter.html?___from_store=cz
http://sluchadla.heureka.sk/icy-box-ib-eph01-bt/specifikace/#section

Je mi jasne, ze fungovat to bude. Skor ma zaujimaju skusenosti, ako to funguje v praxi. Ci nema prenos zvuku do sluchatiek take oneskorenie, ze zacnem kopat na inom mieste, nez bol skutocne predmet detekovany

Dakujem za nazory

v kategorii Detektory - netříděné, založil Ben 5.8.2014 10:48

No s tím FM tramsitrem. Asi bude třeba nějaký lepší, koupil jsem jeden za 150 kč a je to hrozné. Rušení a šumění, zkresluje to signál. Vydrží cca 6 hodin na interní baterii. Pak telefon s FM příjmem a sluchátka.... Abych pravdu řekl, moc mě to nenadchlo. Raději strpím občasné zavadění káblem sluchátek. Používám špunty. Poměrně kvalitní. Je ovšem pravda, že už jsem jedny utrhl.. Takže pro a proti....

Nejlepší co jsem měl byly tyto sluchátka.Vysílač je velkej ale je to jen plast,vevnitř je malej plošňák.Ten jsem vykuchal a dal i s AAA baterkami do malé krabičky.
http://www.tvproducts.cz/cz/detail/bezdratova-sluchatka-5v1

Možná dobré řešení, ale chodím se špuntama proto, že mám jeden v uchu a na druhé ucho poslouchám okolí. Má to své důvody - blížící se člověk a už jsem měl tu čest s volně puštěným psem a to několikrát. Je to důležité, vnímat také okolí. S mušlemi to moc nejde, ať jsou otevřená jakkoliv... Ale díky za tip.

Proto se sluchátky nechodím.Navíc jsem to stejně vydržel vždycky chvilku a šly z hlavy dolů.

Jenže já nechci, aby mě bylo slyšet. U mojeho CoRe byly taky sluchátka. Hrozné, potí se v tom kebule a uši, jsou hnusné. Ty špunty jsou v poho. Prostě se musí člověk s něčím smířit.

Já se sluchátky prd poznám co je pod cívkou,neslyším v barvě náznak železa tak jako bez sluchátek a ty tóny mi připadaj všechny stejný.

Zdravím tě. Moje domácí řešení ,které funguje parádně je zde (jako poslední fotka u příspěvku dole) - www.lovecpokladu.cz/artefakty/nalez/-27769/ . Jen tip ;-)

já mám tyto ----https://www.alza.cz/koss-kph-7-cerna-dozivotni-d2649270.htm?kampan=adpla_vyrobci_elektronika&gclid=Cj0KEQjwwMi7BRDGptbvwOCDj8oBEiQAIALyDHy9mPBf1AD46VjlO74JZJCzPnYNxidkIP3XVhKBMrcaAoKN8P8HAQ

a k nim kroucenou šňůru 20c a je to super. sluchátka na hlavě sedí a dokola je vše slyšet. když jdeme dva, tak si normálně kecáme a je to slyšet ;-) ;-)

Tak se šňůrou bych nemohl už vůbec.Ty bych zašlapal do země při prvním zachycení.Asi jediné co bych snesl,by byly nějaké bezdrátové špunty.
Zkoušel jsem na GM4 parádní lehoučké bluettoth sluchátka,ale na tomto detíku je nějaký divný sluchátkový výstup a asi jde do vysílače moc šťávy,zvuk je strhanej a není rozdíl mezi barvou a železem.

No zajímavé, kroucenka se mi zdá těžká. Špunty jen s tou tenounkou šňůrkou i když se zachytí, tak jdou docela hladce vymanit z rostlinek nebo větviček. Jinak většinou špunt vyletí z ucha, druhý (pokud ho mám) zůstane. Nejhorší je, když pokládám detík na zem a zapomenu se. To pak letí z ucha i špunty... Tak jsem udolal už jedny sluchadla....

No a na to tam mám 20cm kroucenou šňůru ;-) :-D :-D


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru