Co si sebou berete na lov?

Co všechno musí obsahovat vaše vybavení, co si nesmíte zapomenout když jdete hledat? ;-)

založil Polasek 14.11.2010 14:05
Zpět na přehled diskusních témat

30 online

14. listopadu 2010
Polasek
Reagovat
Polasek

Osobně nesmím zapomenout detektor, lopatku, foťák, čelovku, náhradní baterky a nějaké to kuřivo :-D

14. listopadu 2010
motyl
Soldat
Reagovat
motyl

Detektor a lopatku urcite. To by vlastne aj postacilo, ale pribalim so zo sebou aj nozik a digitalnu buzolu aby som trafil pekne naspat. ;-)

detektor: C.Scope CS6MX, město:
15. listopadu 2010
lcap
Reagovat
lcap

Já jsem si zvyknul na dohledávačku, a když došly baterky tak jsem zjistil že to není to pravý ořechový. Jinak s sebou vozím akorát detektor,vojenskou skládací lopatu, zahradní lopatku, GPS a plnou krabičku cigaret

15. listopadu 2010
zlutas
Soldat
Reagovat
zlutas

začínám ,takže jsem si vzal detektor, něco na výkop, nožík, GPS,fotak (v telefonu) a něco k pití (kde nejsem autem,tak něco na zahřátí :-D ).

detektor: Tesoro EuroSabre II, město: Východní Čechy-UO,33
15. listopadu 2010
NETA61
Soldat
Reagovat
NETA61

Detektor Tesoro, vojenská skládací lopatka( Rakousko), náhradní baterie, levou gumovou rukavici, igeliťák pro případ deště( na ovládací knofle), cigarety, zapalovač, toť vše ;-)

detektor: tesoro Euro sabre , město: pelhřimovsko, 50 let
15. listopadu 2010
sekerka
Hauptmann
Reagovat
sekerka

Detík,baterky,kopátko něco k žrádlu a pití,pár dobrích kamarádu a naději že něco najdeme :-) 8-)

detektor: Minelab SE prof, ES II,, město:
16. listopadu 2010
dedula
Stabsfeldwebel
Reagovat
dedula

Do lesa sekeromotyku, na pole lopatku a od jedné předváděčky, kdy jsme šli potom hledat, něco k jídlu a pití, protože jsem měl hlad až mi bylo blbě. Detík Cortez.

detektor: Tessoro Cortes Ultimate Garrett Pro-Pointer , město: Šumava HHB o.s.
16. listopadu 2010
hopper81
Zugsführer
Reagovat
hopper81

Samozřejmě vaquero,lopatku,navigaci,telefon,pití a pořádnej nůž na opasku.Člověk nikdy neví kdy se bude hodit. 8-)

detektor: Lobo SuperTraq,H.O.T.,vibra+pistol probe , město: Nimburg HHB o.s.
2. prosince 2010
fantas
Reagovat
fantas

detektor,lopatku,náhradní baterye,batoh,pití,a kámoše na kopání. :-D

11. prosince 2010
lenin2001
Reagovat
lenin2001

detektor, kopáček, minilopatku, čelovka, telefon, navigace, rukavice kožené, rukavice chirurgické, 1,5 pet lahev s vodou(zůstává v autě), fajfka + tabák, nůž, igelit pytlíky.

12. prosince 2010
Rudd
Leutnant
Reagovat
Rudd

Vše co ostatní + psa, děti a vyjímečně drahou polovičku. 8-)

detektor: Garrett + Pro-Pointer a štěstí !, město: Brünn, 44 let
30. března 2011
Templarius
Soldat
Reagovat
Templarius

Dobrou náladu,která mě po první vykopané plechovce od sardinek opouští,ale naštěstí ne nadlouho :-D

detektor: SBS MD3007, město: Česká Lípa
31. března 2011
Kozajda
Soldat
Reagovat
Kozajda

A taky hlavně papír na záchod. To je moc důležitá věc. Nikdo ho nenosíte s sebou? :-)

detektor: Garrett ACE 250, město: Ledeč n.S. - 48 let,HHB o.s.
31. března 2011
Templarius
Soldat
Reagovat
Templarius

Kozajdo,máš pravdu.Už kolikrát jsem si ho chtěl vzít s sebou,ale pokaždé jsem ho zapoměl.Je pravda,že jsem ho zatím nepotřeboval,i když náhda je blbec :-P no a při mém pojídání salátů o:-)

detektor: SBS MD3007, město: Česká Lípa
31. března 2011
komar85
Reagovat
komar85

Z poslednich akci z detakem zacinam mit dojem ze by v me vybave nemelo chybet midlo a rucnik.

18. června 2011 21:54
Astoret1
General der Infanterie
Reagovat
Astoret1

Já pouze to nezbytné. Detektor, armádní skládací lopatku, fotáček, neslazené tekutiny, abych nebyla po všem tom kopání dehydrovaná.Svačinku s vyšším obsahem bílkovin, abych lépe spalovala tuk při výdeji energie. Zrcátko,vlhčené utěrky,abych se do civilizace nevracela jako šmudla...a také Difusil, pro rezervu.

detektor: XP ADX 250, město: Kromeriz, 42 let
18. června 2011 22:05
litrfree
Hauptmann
Reagovat
litrfree

Podstatný je plechovkový pivo, cigára, a ten papír. Foťák, mobil, klíče od auta, bágl s vodou, pásek US a čutoru, kapsu na něm, pixly a plastvejce na nálezy, nálezovej protokol kdyby něco, sváču někdy, baterky, kopátka podle terénu, zbytek si najdu vercajakem... a taky ňáký lidi, abych měl s kym kecat, a taky doklady kdyby byly fujtaxly, poldové chtěj pak vobčanku.

detektor: Tejon SEF, Lobo ST HOT&bigNEL, VAQ CON&NEL, PP GRT, město: Čáslav, HHB o.s. - předseda!
18. června 2011 22:11
Astoret1
General der Infanterie
Reagovat
Astoret1

litrfree- pivo a klíče od auta? Ty klíče asi pro ty lidi ( náhradní řidiče ) 8-). Nálezový protokol??? A to k čemu?

18. června 2011 22:17
litrfree
Hauptmann
Reagovat
litrfree

protokol abych si poznamenal co tam chtěj, ty půdy, náčrtek, popisy atd. Pivo a klíče: To vyprchá při kopání rychle, a taky si je třeba zdřímnout. pak to je HLEDÁNÍ...

detektor: Tejon SEF, Lobo ST HOT&bigNEL, VAQ CON&NEL, PP GRT, město: Čáslav, HHB o.s. - předseda!
18. června 2011 22:23
Astoret1
General der Infanterie
Reagovat
Astoret1

když jsem v terénu, tak hledám, na spaní tedy čas nemám. Při hledání ten čas utíká hrozně rychle. Já potřebuji pro hledání aspon 5 hodin času. Zbývající čas zabere doprava na lokalitu ( na kole nebo busem ). Protokol, to tedy čtu poprvé.

18. června 2011 23:26
pasnau
Reagovat
pasnau

Litr už nosí jenom nealko pivo a stydí se to přiznat ;-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

18. června 2011 23:36
Astoret1
General der Infanterie
Reagovat
Astoret1

Tak to je jedině plus :-). Už jsem zažila, že si kolega hledač ( řidič ) vzal sebou na naše společné hledání 3 sedmičky vína. :-(. Já neřidič pak musela čekat, až klesne hladina alkoholu...to jsem neuvedla, kolega mimo jiné sebou bere ještě přístroj na měření alkoholu...

19. června 2011 9:16
Refuno
Gefreiter
Reagovat
Refuno

Ja si beru jen to nejzákladnější : detík a rejč do ruky, pak do báglu pítí, něco k zakousnutí a hlavně HAJZL PAPÍR :-D

detektor: Tesoro Tejón , město: Schönbach
29. června 2011 16:58
dadla
Reagovat
dadla

Drát hoši ;-)ten je důležitej :-)od tý doby co Houbovi při kopání ulít knoflík od maskáčů tak drát :-)přece nebudu u luxování ještě šít :-)a ještě žvejkačky.

4. srpna 2011 1:01
ExcavatorJohnCock
Reagovat
ExcavatorJohnCock

Bez špeka hledat nechodim aby bylo jasno :-D :-D

4. srpna 2011 8:07
mastacek
Soldat
Reagovat
mastacek

upřímnost nadevše :-D

detektor: Garrett Ace 250, město: Praha
9. dubna 15:58
dodosev
Reagovat
dodosev

Detík, lopatku, motyčku,nožík, náplast,baterku,náhradní baterky do detektoru,něco málo k jídlu,oplatek ,jablko a hlavně min 1,5 l čisté vody !!!Čistá voda je lepší-jednak k pití a jednak k umytí xichtu
a rukou..Jednou jsem doma zapoměl na stole flašku s pitím a po 3 hodinách jsem se musel vrátit z hlubokého lesa,kdy už na mě šly z dehydratace mdloby domů.Ty výrazy co jsem si sám sobě řříkal sem ani radši uvádět nebudu.Takže hlavně vodu !!!

:-D

9. dubna 19:33
Srny23.
Soldat
....Reagovat
Srny23.

detík,lopatku,rýček,nůž,haizl papír :-D,kombinačky,igelitovej sáček,pití,něco na jídlo,sirky,sluchátka,občas mapu,baterky,baterku,mobil,a určitě jsem na něco ještě zapoměl :-D

detektor: Whites Prizm 6t,Whites prizm III, město: Nové Město na Moravě
18. dubna 15:16
Kozajda
Soldat
Reagovat
Kozajda

Taky by se někdy hodil obvaz, pokud je maso nešikovný a třeba sjede nůž.
Pro borce co mají alergii na vosí či včelí bodnutí, bych doporučoval něco proti tomu. Jednou jsem dostal 7 vosích a jedno sršání bodnutí a jako, že nejsem alergik, měl jsem toho dost. :-(

detektor: Garrett ACE 250, město: Ledeč n.S. - 48 let,HHB o.s.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky