Detektor kovů C.Scope CS6MXi

Můžete nám pomoci napsat vaše nejlepší nastaveni detektoru kovů C.Scope CS6MXi, Nebo si stáhnout návod v češtině Popřípadě se podívat na testy detektoru kovů C.Scope CS6MXi a stránku s nastavení C.Scope CS6MXi.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 14.12.2011 23:16

Snažím se na internetu pročítat vše co se namane o tomto detektoru a zatím to vvpadá, že bude hodně dobrej.Hodně jsem zvědav i na GM4 a jejich srovnání. Jeden chci koupit,ale zatím čekám až je někdo porovná ;-)

Tak to máme stejně :D

K tomu dojde pravděpodobně až po novém roce. Zdá se že dříve tady GM4 nebudou ;-)

Tak to si taky počkám:)

To je škoda, že to nebude do vánoc, ale počkám jak dopadne srovnání.Výběr nového detíku se nedá uspěchat ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=bdRHFA42hc8
...malá ochutnávka 8-)

Dobrý, ukázal jak to chodí. Ale videa tedy děláme lepší :) Jenom bych potřeboval 2 hodiny slunce :-)

...jj, jde vidět že to je hodně čerstvý, uspěchaný. Tvé videa mají úroveň a jsou srozumitelné, včetně jazyku ;-)
S tím sluncem to bude asi složitější, držím palce...

Snad mámé štěstí, v neděli má být sluníčko. Pokud to klapne bude na webu během týdne kompletní instruktážní video ;-)

Rozdiel medzi 4 a 6 je len v audiodiskriminácii? Dosahovo sú rovnka0?

http://www.youtube.com/watch?v=bdRHFA42hc8

Na tu šestku se moc těším přeju sluníčko :-)

Ta hmotnost 1.5kg je i s tužkovkama?

koukal jsem nato video a jenom čumím ty diskriminace jsou parádní hlavně ten alobal to dokáže nevzít a minci hned vedlo jo, to semi ještě nepodařilo na mím detíku nastavit))

S tím alobalem bych byl opatrnej,nekopeš alobal ,nemáš malý mince(parvusy,grešličky apod) ;-) 8-)

CS6MXi má zcela nový typ diskriminačních obvodů. Přijeď si zatestovat, třeba na pobočku do Rudolce ;-)

no já snad dojedu)

Domluv se s Liborem. Detektor otestuješ v terénu, můžeš porovnat a udělat si představu sám. Je to výlet do lágrových krajů a tak ho můžeš klidně spojit s hledáním :-)

Také plánuji zajed do Rudolce na porovnání a nákup, jen co přijde konkurent se kterým bych rád cs6 porovnal. Jinak je tu dost ticho kolem cs6, copak ji ještě nikdo tady pořádně nevyzkoušel? ;-)

Já ji mám dva týdny a vřele mohu doporučit :-)

Mám dotaz, jak si vede na drobné mince jako je třeba grešlička v porovnání s e-tracem a jak zvládá hloubku? ;-)

Záleží na tom kde budeš chodit.Na hloubku je lepší etrak.V bordelu,kde je hodně železa jednoznačně c6.Zkoušely jsme dát do cca 15cm rezaví hřebík a vedle toho malou grešličku.E-trac ani tuk.C6-jasný signál.Nejlepší je mít dva detíky ;-)

V automatickém odladění půdy je to jasné CS6MXi bude mít celkový dosah menší. U manuálního odladění už bych si tak jistý nebyl. U některých cílů bych řekl že jde hlouběji CS6MXi.

Nejsilnější je jak už Mirous píše CS6MXi v místech kde je opravdu hodně bordelů a železa. Tam se ukáží výjimečné separační vlastnosti a tím pádem i velice efektivní hloubka! ;-)

Takže místo Seefky 20x15 na E-Trac je lepší koupit CS6 ?

To Boban: tak takhle bych to tedy neřekl. Opravdu to jsou dva rozdílené detektory. Přesto je pravda že hodně zkušených hledačů používá jak digitál tak analog. Většinou vědí proč :)

No právě a když jsem ho dneska vyděl tak začal hlodat takovej ten červíček :-D

A napadlo mě cestou domů rozšířit strojovej park myslím,že oba mají něco do sebe ;-)

Přijeď si ho otestovat. TO určitě stojí za to :-)

Rád bych někoho ze zkušenějších poprosil o vysvětlení pro mě velice záhadného pinpointu. Pokud zmačknu páčku a najedu nad nalezený signál, většinou nic neslyším. Pinpoint musím namáčknout velmi blízko signálu a pak se občas něco ozve, ale je to pokaždé úplně jiný tón a absolutně netuším jak z toho vyčíst hloubku a velikost nalezeného předmětu. Funguje to úplně jinak než např. u CS3MX. Zatím musím konstatovat, že automatické přelaďování u Tesora v All mi zatím sedlo asi nejvíc. Nicméně stále je tu možnost, že jsem funkci jen špatně pochopil, nebo jsem extrémně nešikovný.

Ahoj

Je to velice prosté. Dostaneš signál a dáš sondu pár centimetrů vedle, zmáčkneš páčku a pak pomalu hledáš přesné místo uložení předmětu. Pokud to uděláš přesně nad cílem, vlastně si cíl maximálně "zkrátíš". Což je taková vychytávka pokud dohledáváš nějakou drobnůstku (přimáčkneš páčku přesně nad cílem) Signál se pak "zkrátí" na minimum.

Pokud máš chuť tak zavolej na 731 10 27 13. Jenom bych se zeptal, zda nejsi ten kluk co vyhrál detektor na Mistru hledači?

Ahoj, detík jsem nevyhrál. Namačkávám kousek od cíle, ale většinou nedostanu žádný signál, takže dohledávám v pohybovém režimu. Navíc, občas to hodí hlasitý tón, jindy zase tichý, frekvence tónu se taky zřejmě mění a to všechno na jeden cíl jen s různým namáčknutím. Na vzduchu se mi to docela daří, na zemi mám mizivou úspěšnost. Díky za nabídku na zavolání, kdyžtak se ozvu.

Rozdíl je také v tom, že nyní používáš 2D sondu. Pokud je cíl nízko uložený bere sonda v bezpohybovéme režimu šířeji. Pokud je hluboko označí cíl pouze střed.

Až najdeš čas tak zavolej.

Optám se na to, co mě zajímá prioritně : jak se detektor CS6MX " tváří " na zlato, je náchylný na rušení elektrickým vedením všeho druhu a " zvládá " čedič ? Stále ho podvědomě srovnávám s XP Gold Maxx Power, ale již lepší nebudu. Chci universální detektor s nadprůměrným dosahem, separací a " kladně splňující " výše uvedené...Logicky mi jde i o cenu detektoru a pokud vše CS6MX splní, tak proč ho nekoupit :-P Značka XP je předražená a zdravou konkurenci potřebuje...Doufám, že můj dotaz nebude opět brán, jako provokace a konečně obdržím relevantní info. Děkuji, Říha Václav.

Sklerosa... Odpověď typu přijeď/te si ho vyzkoušet neberu. Abych vážil cestu, tak chci mít k cestě důvod a tím důvodem bude jeho hodnocení z rukou ( hlav ) povolaných.

Já to moc nechápu, máš to dvě stanice tramvají do prodejny kde si můžeš všechno otestovat.

Testy detektoru ještě probíhají a celý text nebude na lovci dříve než na konci ledna. Můj subjektivní pocit je, že detektor se neuvěřitelně povedl a žádná výraznější slabina se doposud neobjevila. Pokud pro tebe ale článek o detektoru znamená více, než možnost si detektor vzít do ruky a přímo v terénu si vše otestovat vše sám a na cíle které si doneseš, tak tomu nerozumím ;-)

K Habánům to není daleko, ale 2 stanice to nejsou...Navíc Habán již dlouho léčí nemoc a já prostě " hladovím " po info a venku je hezky a...Jsou mé dotazy a touha po informacích tak nepochopitelné ??? Chci tak moc, když se ptám na vlastnosti detektoru, který si chci koupit ?

Ok, nechtěl jsem. Jednal jsem s " Habánkou ", ale ta o tomto modelu nic neví. Habán je nemocen, prodejna je zrušena a je omezena na sklepní kóji...co tam mám zjistit ?

Taky budu rád za každou novou informaci ;-)Momentálně nejsou tak si ji nemohu vyzkoušet :,-(

To pytlak a ludin: 1. Detektory tady budou příští týden. 2. Testovací kus je tady v Jílovém, vyzkoušet se dá tak cokoli. 3. Pokud někdo marodí ve chvíli kdy stěhuje prodejnu je smůla, ale rozhodně to neznamená že je zrušená prodejna!

Všechny dostupné informace jsou již tady na lovci:

www.lovecpokladu.cz/home/nove-detektory-kovu-c-scope-cs6mx-a-cs4mx-5490

a

www.lovecpokladu.cz/home/katalog-novych-detektoru-kovu-c-scope-rady-mxi-5495

Vše ostatní bude v testu na konci ledna ;-)

Jílové mám z trochu z ruky, ale již jsem domluvenej v Rudolci. Tak že jak cs6 dojde jedu ji zkusit a porovnat s GM4 a uvidím. Zatím jí dávám přednost a pokud ji GM moc nepřeválcuje na drobné stříbrnáky v hloubce, grešličky apod. tak ji beru ;-)

Příští týden ji tam Liobor má, tak se dočkáš :)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru