Mám dotaz k tomuto detektoru. CZ-3D byl svého času naprostá špička mezi detektory. V čem ho dnešní detektory předhání? Je to vyspělejší technologie a elektronika? Nebo i dnes je 3D srovnatelný s dnešní technologií?
Detektor kovů Fisher CZ3D
Zkušenosti hledačů s detektorem kovů Fisher CZ3D,
Mám dotaz k tomuto detektoru. CZ-3D byl svého času naprostá špička mezi detektory. V čem ho dnešní detektory předhání? Je to vyspělejší technologie a elektronika? Nebo i dnes je 3D srovnatelný s dnešní technologií?
Hanz5 - máš nějak moc těch dotazů!!! Situácia je taká, že staršie kvalitné detektory sa ani v tejto dobe prehnanej elektronizácie nestratia - nech tvrdí kto čo chce. Počnúc Fishermi, Whitesmi a staršími Tesorami. 
Tibko, jestli reaguješ na dvojí stejný dotaz v tomto vláknu, tak je to klasicky tlačítkem "zpět" ten udělá tuhle paseku,musím si na to dát pozor. Jestli reaguješ na jiné dotazy o různých detektorech tak to je pravda. Mám ted doma nově Vaquero, se kterým jsem nechodil, ještě je (shodou náhod
) na cestě Gmaxx2, proto se zajímám o tyhle dva detektory, abych lépe věděl s čím budu mít tu čest a abych si je lépe nachodil. A ted se mi dostala do rukou nabídka CZ-3D, recenze samozřejmě výborná, ale jedná se o detektor, který je na trhu už dobrých 7 let, možná více, takže jsem se logicky ptal, jestli může ještě soupeřit s novější technologií. O tom asi tohle vlákno je 
PS - vieš o nejakom lacnom na predaj? 
Hanz5 - skúsme to radšej privátne, ozvy sa sem:
tibko58@googlemail.com
V podstate je to predchodca CZ3D, okrem sofware nie je nič rozdielne na týchto detektoroch. Som pár dní majiteľom CZ5, mám anglický manuál, ale drobné vychytávky a dobré nastavenia sú otázkou času. Ak má niekto zopár dobrých tipov a osvedčených nastavení, sem s nimi. 
zdravím, mám už něco málo nachodíno s tímhle Fíšou, tak jestli máte nějaké dotazy tak sem s nimi, rád pomůžu...
Jinak ho určitě doporučuju, dokud bude makat a budou peníze na novej, tak nehodlám měnit.
Včera som na Rallye v Holandsku "cvične" nasadil veľkú cievku - no hrôza!!! Lopatka ohnutá, diery ako pre studňu. Veľké železá hlboko hlásil krásne ako farbu - ale nie a nie sa dokopať, po 30-40cm som to nechal.
PS: ako sa dá "rozumne" pin pointovať s touto cievkou? Zbadal som, že mi lepšie hlási na špičku cievky - aké máte s tým skúsenosti?

je volná kdyby měl někdo zajem sonda Teknetics T2 38 cm 2D vice na pompaliny@centrum.cz 
bagr-bagr: to ako Tvoja cievka pasuje aj na CZ3? Alebo si si pomýlil vlákno? 

poplet jsem to
snad ti to neva 
Ja len preto, lebo TU ju na T2 hľadať nikto nebude, a nepredáš ju. 
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.