Tak příští týden bych rád vyrazil do Rudolce vyzkoušet ho a porovnat s cs6. Sám jsem zvědav kterej mě bude vyhovovat víc 
Detektor kovů Golden Mask 4

Určitě stoji za to otestovat 
Tak se nezapomenˇstvit.

Samotného by mě zajímalo který z nich je lepší,všude samá chvála na jejich dosahy,separaci atd.,a
tak si myslím že by tyto novinky chtělo nejlépe porovnat reálně v praxi.Osobně si ale myslím že CS6ka bude mít dosah asi o trochu menší než GM4,ovšem toto se dá zase na druhou stranu vykompenzovat větší cívkou,diskriminace na tom bude u CS6ky lépe a bude i méně žrát baterie,no a technickou kvalitou zpracování bude také lepší,přece jen je to britský výrobek a celková kvalita oproti té bulharské i už léty mluví sama za sebe...
Tak už mám vybráno GM4 mě sedí a přijde mě velice dobrá.A děkuji Liborovi za ochotu a čas, kterej nám věnoval 

U Libora je vždycky dobře, hlavně že jsi se trefil 
Dnes jsem na 2 hodinky šel konečně GM4 vyzkoušet, je super vybral jsem dobře. Jen by u ní měl být návod na použití, když na výukovém videu 4 není. Mě to problém nedělá, ale pokud by si 4 koupil začátečník tak bude vedle 

Dnes začínáme test GM4. U detektoru budeme od začátku testovat tři sondy 12x10, 10,5 a 7". Počítám že nějaký text by mohl být na světě v průběhu března. Stejně jako u CS6MXi bych chtěl všechny majitele poprosit o jejich postřehy a rady ohledně nastavení. 

Marku, pořádně mu nalož sám jsem zvědav na cívku 7". První dva dny v terénu - 8 Ag, a hloubky jsou neskutečný. GM4

Ta sedmička je uplně nová sonda dělaná především pro hledání přirodního zlata. Určitě ocením když pošleš nějaké postřehy a poznatky od vás. Už vzhledem k tomu že se pohybuješ občas v čedičem poznamenaných lokalitách. Já tady taková místa nemám a na tyhle testy musím vždy někam vyrazit. Maximálně jsou to ale dva nebo tři dny hledání což je samozřejmě málo.
Ocením tak každý text 

Co to znamená konkrétně, ty "neskutečný hloubky"? Popiš je detailně, dík.

No jen pro představu, vzal jsem detektor na místo kde padlo na 40 stříbrných a na té lokalitě se střídalo několik detektorů den co den dokud to dávalo, a na místech kde ležela cívka snad tisíckrát jsem dal Leopolda, a Denar Wschowa 1608 - R6.
Prováděli jsme i nějaké testy a troufám říci, že jsem byl v 8 z 10 lepší než ostatní. Čedič je opravdo kapitola sama pro sebe, testováno u Myšáka a grešli na čedičovém kameni tak 7 cm nutno podotknout, že ostatní stroje neviděli barvu ani na 1 cm.
Nemám zatím moc nachozeno, ale doporučuji GM4 vyzkoušet a porovnat.
Mohu jen souhlasit, vzal jsem GM4 na místo o kterém vím, že tam je hodně prochozeno i já jsem tam dříve s jiným detíkem chodil. Kdysi to bylo hodně frekventované místo a je tam v zemi spousta bordelu. No a za 3 hodky jsem měl 12 mincí,drobáčky jako 2helery a prvorepublikové 10h a 4 soc.mince. Takže jsem byl opravdu překvapenej, ale taky hromadu vršků od mléka a podobné silnější hliníkové folie. Jenže s těmi asi nic nenadělám, ale byl jsem s ním teprve dvakrát tak si myslím, že se v rozpoznávání budu zlepšovat

Môže niekto napísať skúsenosti hlavne ohladom ergonómie. Či sa s ním dobre hladá,ako je vyvážený. Zatial sa mi nepodarilo zistiť kolko váži. Vyzerá to celkom fain... 
Zdravím, mám ho s cívkou 12x10 a dá se to, nedosahuje vyvážení a váhu Tesor, např: Cibola. No ale třeba proti Exploreru je to pohodička
Za sebe mohu doporučit.
Zdravím, tak co je nového kolem 4, jak to vypadá s nějakým tím testem. 

Test bude, ale vzhledem k počasí prostě nebylo kde a jak. Tady je ještě stále nekopatelno 
Tak dnes mi dorazil tento krasavec. Doufam, ze nezklame, rozhodoval jsem se predevsim podle toho, co jsem tu precetl.
Jenom by me zajimalo - na sondu 12x10 jeste neni k dispozici kryt?
Za sebe mohu říct, že si myslím že tě nezklame. Mám ho od ledna a mince fakt umí.Dokonce bych řekl, že je zatím trošku neprávem opomíjenej na úkor CS6, ale to se jistě zmnění po jeho testu 

Testy už dělalo několik lidí. Detektor chodí krásně a to i s menší 7" sondou 
Na tu malou sondu jsem zvědavej, určitě ji chci časem kupovat. Teda tu plnou 20cm, ta bude asi dobrá jak v borčusu tak v zarostlejším lese, přec jenom s tou velkou dost zachytávám 
to je super a jak je to teda s tim krytem? Jsou k dispozici "origo" kryty civky, nebo si mam o vikendu vyrobit kyblokryt? ;)
Skús si kúpiť elektrikársku bužirku a omotať.
zdar lovci zájímalo by mě jak si gm4 poradí s těma alobalama protože to je fakt brutus nebo třeba zátky od piva apod. Díky ať se daří v nové sezoně 
S fóliemi si musí poradit po vykopání , každý sám.

Po vykopání jo ale před vykopáním myslím jak ty folie hlásí jestli se dají rozpoznat jako u cs6mx - střední tón díky za odpověď. 

Nekopeš fólie, nekopeš Ag.
Dají, je to smíšený ton, jakoby to trošku zaškrkává, ale osobně lehké zaškrkávání kopu. Ještě záleží jak máš danou diskriminaci, čín níš tím je ton u folie čistější 

zdravím
proběhli už nějaké testy Sondy S.E.F ULTIMATE 33cm pro Teknetics T2
jestli ano z jakym vysledkem
dík

To Bagr: T2 nemám k dispozici, tudíž ne. Na F75 sonda ale vykazuje skvěle!

Zdravim
mam dotaz jak je na tom GM4 dosahově proti GM3
KENDY1010: Tak treba prazaka jsem mel s GM4 nejhloub v 37 cm a na manual ho suverenne bral, cili rezerva tam jeste byla 

Toje slušný, myslím že v Jílovém bych takovou hloubku asi nedal.
Obecně je asi 3 na větší předměty hlubší. Na cíle o velikosti mincí je ale GM4 určitě přesvědčivější. O nejdrobnějších cílech se nemá smysl bavit. Tam je to už docela skok 
Dotaz musí u GM4 nebo obecně u gm být treshold tak slyšet ?Při hledání to je otravný ne? Všim sem si to na tom videu a třeba na youtube taky. Díky za info. Lovu zdar

to elmara:no mám GM3 porovnávali jsme to s kolegou, co ma gm4 a zase tak velký rozdíl tam nebyl.. bral lépe věci o velikosti broku a tak, ale drobné mince GM3 umí taky a slušně .. zkoušeli jsme to na více lokalitách.. každopadně jsou to oba slušné stroje! 

To tomek25: Je to tak jak píšeš a i mě to tak při testech vychází. Drobné Ag nebo zlaté šperky ale GM4 přiznávala lépe. Taky je hodně zajímavá možnost nastavit si železo kam je potřeba 
Tomek25: Už máš nejaké hĺbkové testy? A porovnanie s inými mašinami? Pošli mi na SH telefon. Niekedy by som vybehol a mrknul na to. Dík.
P.S. Chcel by som to porovnať s Argom. Ak ho GM dá, čo si myslím, že dá, tak neváham ani minútu a u Elmaru ho hneď objednávam. 
uz pri prvni akci s timhle detikem se mi nekolikrat stalo, ze se najednou "zastebetal". Proste znicehonic zacne potichu a strasne rychle pipat a po par vterinach se uklidni. Stava se to pomerne casto, nevite co za tim muze byt? A jeste vec, bude nejaka "ukazka" z instruktazniho DVD? Jde mi jenom o manualni odladeni pudy, nejak si tim tonem porad nejsem jistej, tak radsi chodim automat... Prijde mi, ze u kolegova ES2 je tonova odezva pri ladeni mnohem jasnejsi...

Odladění GB je u GM4 jednoduší a taky není takový problém když se "úplně netrefíš". Zaštěbetání udělá většinou tvůj mobilní telefon když komunikuje nebo vyhledává síť. 
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.