Detektor kovů Golden Mask 4

založil Elmara 30.12.2011 12:22
Zpět na přehled diskusních témat

21 online

31. prosince 2011 16:41
ludin
Reagovat
ludin

Tak příští týden bych rád vyrazil do Rudolce vyzkoušet ho a porovnat s cs6. Sám jsem zvědav kterej mě bude vyhovovat víc ;-)

1. ledna 13:23
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Určitě stoji za to otestovat :-D

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
1. ledna 11:08
jiran1
ReReagovat
jiran1

Tak se nezapomenˇstvit.

1. ledna 15:49
Zlatonos
Soldat
CS6 MXi versus GM4Reagovat
Zlatonos

Samotného by mě zajímalo který z nich je lepší,všude samá chvála na jejich dosahy,separaci atd.,a
tak si myslím že by tyto novinky chtělo nejlépe porovnat reálně v praxi.Osobně si ale myslím že CS6ka bude mít dosah asi o trochu menší než GM4,ovšem toto se dá zase na druhou stranu vykompenzovat větší cívkou,diskriminace na tom bude u CS6ky lépe a bude i méně žrát baterie,no a technickou kvalitou zpracování bude také lepší,přece jen je to britský výrobek a celková kvalita oproti té bulharské i už léty mluví sama za sebe...

detektor: XP GMP+Déus,skutečný detektor kovů, město: Raholzwald und Wiederholzwald
14. ledna 15:50
ludin
Reagovat
ludin

Tak už mám vybráno GM4 mě sedí a přijde mě velice dobrá.A děkuji Liborovi za ochotu a čas, kterej nám věnoval ;-)

14. ledna 17:27
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

U Libora je vždycky dobře, hlavně že jsi se trefil :-)

23. ledna 19:42
ludin
Reagovat
ludin

Dnes jsem na 2 hodinky šel konečně GM4 vyzkoušet, je super vybral jsem dobře. Jen by u ní měl být návod na použití, když na výukovém videu 4 není. Mě to problém nedělá, ale pokud by si 4 koupil začátečník tak bude vedle ;-)

24. ledna 16:13
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Dnes začínáme test GM4. U detektoru budeme od začátku testovat tři sondy 12x10, 10,5 a 7". Počítám že nějaký text by mohl být na světě v průběhu března. Stejně jako u CS6MXi bych chtěl všechny majitele poprosit o jejich postřehy a rady ohledně nastavení. :-)

25. ledna 12:46
librpool
Gefreiter
Reagovat
librpool

Marku, pořádně mu nalož sám jsem zvědav na cívku 7". První dva dny v terénu - 8 Ag, a hloubky jsou neskutečný. GM4 :-O :-O

detektor: GM4, město: Louny-librpool.78@seznam.cz
25. ledna 15:41
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Ta sedmička je uplně nová sonda dělaná především pro hledání přirodního zlata. Určitě ocením když pošleš nějaké postřehy a poznatky od vás. Už vzhledem k tomu že se pohybuješ občas v čedičem poznamenaných lokalitách. Já tady taková místa nemám a na tyhle testy musím vždy někam vyrazit. Maximálně jsou to ale dva nebo tři dny hledání což je samozřejmě málo.

Ocením tak každý text :-)

25. ledna 15:54
Fanula
Soldat
Reagovat
Fanula

Co to znamená konkrétně, ty "neskutečný hloubky"? Popiš je detailně, dík.

detektor: , město:
25. ledna 17:50
librpool
Gefreiter
Reagovat
librpool

No jen pro představu, vzal jsem detektor na místo kde padlo na 40 stříbrných a na té lokalitě se střídalo několik detektorů den co den dokud to dávalo, a na místech kde ležela cívka snad tisíckrát jsem dal Leopolda, a Denar Wschowa 1608 - R6.
Prováděli jsme i nějaké testy a troufám říci, že jsem byl v 8 z 10 lepší než ostatní. Čedič je opravdo kapitola sama pro sebe, testováno u Myšáka a grešli na čedičovém kameni tak 7 cm nutno podotknout, že ostatní stroje neviděli barvu ani na 1 cm.
Nemám zatím moc nachozeno, ale doporučuji GM4 vyzkoušet a porovnat.

detektor: GM4, město: Louny-librpool.78@seznam.cz
26. ledna 8:12
ludin
Reagovat
ludin

Mohu jen souhlasit, vzal jsem GM4 na místo o kterém vím, že tam je hodně prochozeno i já jsem tam dříve s jiným detíkem chodil. Kdysi to bylo hodně frekventované místo a je tam v zemi spousta bordelu. No a za 3 hodky jsem měl 12 mincí,drobáčky jako 2helery a prvorepublikové 10h a 4 soc.mince. Takže jsem byl opravdu překvapenej, ale taky hromadu vršků od mléka a podobné silnější hliníkové folie. Jenže s těmi asi nic nenadělám, ale byl jsem s ním teprve dvakrát tak si myslím, že se v rozpoznávání budu zlepšovat ;-)

12. února 13:31
Kojot
Oberleutnant
Reagovat
Kojot

Môže niekto napísať skúsenosti hlavne ohladom ergonómie. Či sa s ním dobre hladá,ako je vyvážený. Zatial sa mi nepodarilo zistiť kolko váži. Vyzerá to celkom fain... :-)

detektor: , město:
13. února 8:51
ludin
Reagovat
ludin

Zdravím, mám ho s cívkou 12x10 a dá se to, nedosahuje vyvážení a váhu Tesor, např: Cibola. No ale třeba proti Exploreru je to pohodička ;-)Za sebe mohu doporučit.

1. března 9:34
ludin
Reagovat
ludin

Zdravím, tak co je nového kolem 4, jak to vypadá s nějakým tím testem. :-)

1. března 10:44
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Test bude, ale vzhledem k počasí prostě nebylo kde a jak. Tady je ještě stále nekopatelno :-)

12. března 17:36
petecz
Reagovat
petecz

Tak dnes mi dorazil tento krasavec. Doufam, ze nezklame, rozhodoval jsem se predevsim podle toho, co jsem tu precetl. ;-) Jenom by me zajimalo - na sondu 12x10 jeste neni k dispozici kryt?

12. března 17:59
ludin
Reagovat
ludin

Za sebe mohu říct, že si myslím že tě nezklame. Mám ho od ledna a mince fakt umí.Dokonce bych řekl, že je zatím trošku neprávem opomíjenej na úkor CS6, ale to se jistě zmnění po jeho testu ;-)

12. března 18:37
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Testy už dělalo několik lidí. Detektor chodí krásně a to i s menší 7" sondou :-)

12. března 18:53
ludin
Reagovat
ludin

Na tu malou sondu jsem zvědavej, určitě ji chci časem kupovat. Teda tu plnou 20cm, ta bude asi dobrá jak v borčusu tak v zarostlejším lese, přec jenom s tou velkou dost zachytávám :-)

13. března 19:19
petecz
Reagovat
petecz

to je super a jak je to teda s tim krytem? Jsou k dispozici "origo" kryty civky, nebo si mam o vikendu vyrobit kyblokryt? ;)

15. března 10:20
Sahin11
Reagovat
Sahin11

Skús si kúpiť elektrikársku bužirku a omotať.

15. března 16:50
karpal
Reagovat
karpal

zdar lovci zájímalo by mě jak si gm4 poradí s těma alobalama protože to je fakt brutus nebo třeba zátky od piva apod. Díky ať se daří v nové sezoně ;-)

15. března 17:46
kyrat
Reagovat
kyrat

S fóliemi si musí poradit po vykopání , každý sám. :-D :-D :-D

15. března 19:42
karpal
Reagovat
karpal

Po vykopání jo ale před vykopáním myslím jak ty folie hlásí jestli se dají rozpoznat jako u cs6mx - střední tón díky za odpověď. ;-)

15. března 19:48
Azaz163
Hauptmann
Reagovat
Azaz163

Nekopeš fólie, nekopeš Ag.

detektor: GM3, skala.jenik@seznam.cz, město: Nedaleko HK 19let
16. března 8:05
ludin
Reagovat
ludin

Dají, je to smíšený ton, jakoby to trošku zaškrkává, ale osobně lehké zaškrkávání kopu. Ještě záleží jak máš danou diskriminaci, čín níš tím je ton u folie čistější :-)

16. března 9:06
bagr-bagr
Gefreiter
Reagovat
bagr-bagr

zdravím ;-)proběhli už nějaké testy Sondy S.E.F ULTIMATE 33cm pro Teknetics T2 :-Pjestli ano z jakym vysledkem :-) ;-)dík

detektor: teknetics T2, město: severni č.
16. března 10:52
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

To Bagr: T2 nemám k dispozici, tudíž ne. Na F75 sonda ale vykazuje skvěle!

17. března 7:43
KENDY1010
Soldat
Reagovat
KENDY1010

Zdravim :-)mam dotaz jak je na tom GM4 dosahově proti GM3

detektor: XPGMP, město: Vysočina
17. března 13:04
petecz
Reagovat
petecz

KENDY1010: Tak treba prazaka jsem mel s GM4 nejhloub v 37 cm a na manual ho suverenne bral, cili rezerva tam jeste byla :-O

17. března 13:22
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Toje slušný, myslím že v Jílovém bych takovou hloubku asi nedal.

Obecně je asi 3 na větší předměty hlubší. Na cíle o velikosti mincí je ale GM4 určitě přesvědčivější. O nejdrobnějších cílech se nemá smysl bavit. Tam je to už docela skok :-)

17. března 14:23
karpal
Reagovat
karpal

Dotaz musí u GM4 nebo obecně u gm být treshold tak slyšet ?Při hledání to je otravný ne? Všim sem si to na tom videu a třeba na youtube taky. Díky za info. Lovu zdar

17. března 15:43
tomek25
Stabsfeldwebel
Reagovat
tomek25

to elmara:no mám GM3 porovnávali jsme to s kolegou, co ma gm4 a zase tak velký rozdíl tam nebyl.. bral lépe věci o velikosti broku a tak, ale drobné mince GM3 umí taky a slušně .. zkoušeli jsme to na více lokalitách.. každopadně jsou to oba slušné stroje! ;-)

detektor: CS6MXi, město:
17. března 17:35
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

To tomek25: Je to tak jak píšeš a i mě to tak při testech vychází. Drobné Ag nebo zlaté šperky ale GM4 přiznávala lépe. Taky je hodně zajímavá možnost nastavit si železo kam je potřeba :-)

18. března 13:02
Sahin11
Reagovat
Sahin11

Tomek25: Už máš nejaké hĺbkové testy? A porovnanie s inými mašinami? Pošli mi na SH telefon. Niekedy by som vybehol a mrknul na to. Dík.

18. března 13:05
Sahin11
Reagovat
Sahin11

P.S. Chcel by som to porovnať s Argom. Ak ho GM dá, čo si myslím, že dá, tak neváham ani minútu a u Elmaru ho hneď objednávam. ;-)

25. března 14:27
petecz
Reagovat
petecz

uz pri prvni akci s timhle detikem se mi nekolikrat stalo, ze se najednou "zastebetal". Proste znicehonic zacne potichu a strasne rychle pipat a po par vterinach se uklidni. Stava se to pomerne casto, nevite co za tim muze byt? A jeste vec, bude nejaka "ukazka" z instruktazniho DVD? Jde mi jenom o manualni odladeni pudy, nejak si tim tonem porad nejsem jistej, tak radsi chodim automat... Prijde mi, ze u kolegova ES2 je tonova odezva pri ladeni mnohem jasnejsi...

25. března 19:19
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Odladění GB je u GM4 jednoduší a taky není takový problém když se "úplně netrefíš". Zaštěbetání udělá většinou tvůj mobilní telefon když komunikuje nebo vyhledává síť. :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky