Detektor kovů Golden Mask GM4PRO a GM4WCL

Nově založené vlákno pro všechny vlastníky nové verze GM4PRO

Návod pro detektor kovů Golden Mask GM4: Návod GM4
Návod pro detektor kovů Golden Mask GM4Pro WD: Návod GM4PRO WD

Testy detektorů kovů Golden Mask GM4: Testy GM4

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 1.4.2014 12:49

No prave sem si GM vyzkousel a odrazujou me dve veci,vaha a velmi spatna vyvazenost a absence Pinpoint takze jsem kopal minimalne o polovinu vetsi diry.Sluchatka v cene jsou jen u verse W a ty nejsou se spider sondou.WD jsou bez sluchatek a se spider sondou.Spis jsem premyslel o 705 + pozdejsi dokoupeni civky Nel Hunter.Dilema nevim co mam delat :,-(

Clovece, to slysim prvne, ze si nekdo stezuje na hmotnost a vyvazenost GM4 :) Popravde, kdokoli zkousel u me GM, vzdy se rozplyval nad tim, ze je to tak lehky a vyvazeny... Ono jde taky o to, co tam bylo za civku, jak byly nastaveny tyce. Ohledne verze W a absence sondy - jakykoli GM4 PRO a GM4 PRO W nebo WD dovede pracovat se vsemi spider sondami. Kdyz budes chtit, da se libovolne nakombinovat, je to o domluve. Osobne vsem, co se ptaji (a casto, asi udelam neco jako FAQ na gm4 :-) ) doporucuji spider sondy 23 a 30 cm, kdo chce jen jednu, tak dle urceni, co nejvice hleda jednu z nich doporucim. Nejlepsi je mit ale obe. Detektor je velmi dobre vyvazeny diky bateriim vzadu je pocitove vaha mnohem mensi. Ostatne, samotna hmotnost je nekde kolem 1.5 Kg, coz dle meho neni mnoho (nevim ted presne na gramy, neresil jsem to nikdy a to gm chodim druhym rokem). Pinpoint je sice fajn vec, ale ne tak, abych musel kvuli tomu menit detektor. Zamereni cile i s velkou 30 cm sondou je jen o nachozenych detektohodinach. Jo a s dohledavackou, trebas NOKTA nebo MINELAB si vykopove prace ulehcics a celkove zkratis cas hledani mnohem vice, nez kdyz mas jen PINPOINT funkci na detiku. 705 jsem mel moznost chodit, drive jsem mel i 305, predtim mnohe jine detektory, ktere jsem testoval. Musim rict, ze po tom vsem jsem porad jeste u GM4 a pokud mi nespadne do klina dedictvi etracku nebo CTX (o cemz silne pochybuju) tak i zustanu... Howgh

GM4 je jeden z absolutně nejlépe vyvážených detektorů. Sluchátka zdarma budou od pondělí pro obě varianty jak 1 tak dvoufrekvenční ;-)

S těma sondama pravdu díš.Já koupil spider 12" a pak na vychvalování jednoho zdejšího dobráka musel koupit i tu 9" a už tu herdek ten zbytek sond tak nechvalte.Si ty peníze netisknu :-P 8-)

Jeslti za to muzu ja, netreba dekovat :) Doufam, ze spokojenost?

To víš že jo ;-)

:-D

Pokud můžu malou připomínku: jsem úplnej lempl, mám Compadre pro smrady, můj první detektor byl C.scope 3 mxi, nyní GM 4 PRO W a docela si lebedím. C.S. je vyloženě outdor detektor zapnu a jdu, nedám na něj dopustit. Dodnes ho používám třeba do rybníka. Železího s GM 4 kopu minimum a do ruky mi padne suprově. Přiznávám, že k digitálním srágorám nemám důvěru a ucho slyší, není .íča ;-) Ohledně konfigurace vůbec žádnej problém, během týdne jsem měl slušnou cenu na spidera 30 a sefku i když nebyly v akčním setu. Můj pohled na věc může být drabet zkreslen tím, že všechny přístroje jsem zakoupil v Jílovém 8-)

705 s kulatou DD sondou 1560g,GM4 se spiderem 12" 1540g. Pinpoint potřebovat vůbec nebudeš,cíl je při najetí pod špičkou sondy.Ze začátku jsem byl z GM 4 taky rozpačitej ale dnes bych neměnil.A pokud se chceš řídit podle čísel na displeji 705,tak nevěř tomu že třeba mince bude mít stále stejné číslo.Ten displej je prakticky jen na nastavení detektoru,dál se stejně řídíš sluchem.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru