Detektor kovů LP ZERO a LP ZERO II

Zkušenosti hledačů s detektorem kovů LP ZERO I a LP ZERO II

Návod pro detektor kovů Golden Mask LP ZERO I: Návod LP ZERO I
Návod pro detektor kovů Golden Mask LP ZERO II: Návod LP ZERO II

Testy detektoru kovů LP Zero: Testy LP ZERO
Odkaz na stránku s detektory LP ZERO: Detektory Golden Mask na LP

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 3.6.2014 23:17

Dvoutón je úžasná věc, už bych nechtěl nic jiného, jen se chci zeptat jak se ozývá stribrnak. Zatím jsem žádný nenašel, tak abych ho nepřešel. Je to krásně čistá barva jako třeba 2heller, kterých už mám plno? Nebo se tam ozývá hluboký tón? A pokud ano, tak hodne, nebo málo.
Dále bych se chtěl zeptat nač se dá použít přepínač na poloze audio. Zatím jsem neměl potřebu to využívat, ale rád se priucim. Tím se rozeznává velikost a hloubka predmetu?
Děkuji za rady

Prepinac AUIDO prepina mezi prave dvoutonem a jednotonem. V IRON AUDIO mas dva tony - hluboky na zelezo a odpad (dle nastaveni diskriminace) a vysoky na barvu. V AUDIO jednoton, pricemz potlacena zeleza (dle stupne diskrimanace) se nehlasi nebo jen takovym prerusovanym skrkanim. Jinak AG se hlasi stejne jako CU mince, s tim, ze cim mensi a cim hloubeji, tim samzrejme slabeji a proto je dobry kopat nekdy i takovy polovicni "cisty" signaly, ale to uz je jen o nachozeni :)

Ja by som sa chcel opýtať či v režime AUDIO nestráca detektor citlivosť a či v tomto režime hlási všetky mince aj malé grešle. Zaujímajú ma hlavne mince a možno šperky. Potom bude pre mňa asi najlepšie chodiť v režime AUDIO. Nie?


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru