Detektor kovů LP ZERO a LP ZERO II

Zkušenosti hledačů s detektorem kovů LP ZERO I a LP ZERO II

Návod pro detektor kovů Golden Mask LP ZERO I: Návod LP ZERO I
Návod pro detektor kovů Golden Mask LP ZERO II: Návod LP ZERO II

Testy detektoru kovů LP Zero: Testy LP ZERO
Odkaz na stránku s detektory LP ZERO: Detektory Golden Mask na LP

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 3.6.2014 23:17

Zdravím, mám Zero a poslední dobou mě začalo podivně zlobit... po chvilce hledání, cca 15 minut začně při každém máchnutí popískávat a trpět na prozvuky, když detektor vypnu a zapnu, tak to přestane, ale po nějáké chvilí znovu spustí. Nevíce co s ním může být?

Ahoj,
občas mi to taky Zero dělá. Stává se že to dělá mobil, nebo detík ruší dráty vysokého napětí, případně třeba ohradník. Někdy pomůže stáhnout citlivost a přestane to (třeba u těch drátů vysokého napětí). Jestli ti to dělá všude, tak buď vypínej mobil a nebo je opravdu problém v tvém detektoru.
Spíš si ale myslím, že to budeš mít nějaké lokální rušení.

dneska sem dal do zerouše po prvé nový baterky a myslel sem v lese že ho omotám o strom :-/ nemohl sem máchnout aby nezvonil tož nakonec pomohlo stáhnout citlivost až na pětku . Po přejití na jiné flek už byl klid a mohl sem v klidu hledat na plné výkon ;-) Tož některý kopce máme hodně zarudněný ,ale taky to dělává hodně ten mobil a nebo rušení jinou frekvencí, např zesilovačem ,ohradníkem a podobnýma nesmyslama , jako je třeba zaměřování tě satelitem o:-) :-D :-D ;-)

Matrix :-P

jo to je on o:-) :-D :-D

Ahoj, vypozoroval jsem, ze mi to dela, kdyz se dostane pisek mezi civku a kryt a zvlhne - typicky kdyz prejdu ze zvoranyho pole na louku kde je jeste rosa. Naprava je snadna: sundat kryt a vycistit od pisku kryt i sondu. Kdyz je tam jen suchej pisek, tak mi to nedela zadnou neplechu.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru