Detektor kovů Nokta Fors Gold

Vlákno pro výměnu informací mezi vlastníky detektoru kovů Nokta Fors Gold

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 9.4.2014 12:45

Tak máme konečně přesné informace o začátku výroby. Ta se zdržela díky výpadku subdodávky nějakých plastových dílů. Sériová výroba se ale dneškem rozjela a na konci příštího týdne nebo na začátku toho dalšího jsou u nás první kusy. Továrna už také uvolnila návod, jeho anglickou verzi dáme na LP do sekce Nokta do konce týdne. Začátkem toho dalšího bude k dispozici již i v Čj. S tím souvisí rozhodnutí že během příštího týdne uvolníme na web všechny návody na Nokty v Čj ;-)

Tak Fors Goldy už jsou v letadle. Zítra by měli být tady :)

No super- dufam ze nenapadne pol metra snehu a nebudete to mat kde otestovat :-D

Paráda, už se těším na test na polygonu :-D

Tak to je nás více :). Je to vždy skvělé když přijde nový detektor :-D

Tak jak to vypadá.

Už jsou nokty ve státě ? Nebo se někde zatoulaly :,-(

Už je doma :-PNávod by byl fajn ikdyž má lehké ovládání :-)

Ochutnávka audia Fors Gold od DC je k dispozici. Je to v tom režimu, který asi zkušenější hledači mohou preferovat, v boostovaném nastavení. Najdete vše tady: http://www.detektory-vychodni-cechy.com/fotogalerie/nokta/

V sobotu jsem dokončili redakční test Goldu a do středy bude na webu. S detektoru jsem nadšený a rozhodně překonal vše v co jsem doufal. Určitě se máte na co těšit.

Našel jsem taky hodně zajímavý test od Steve Herschbacha, což je týpek, který tedy o detektorch na "droboť" ví v USA asi nejvíce. Rozhodně mohu doporučit si ho přečíst.

http://www.detectorprospector.com/forum/topic/352-detailed-review-of-the-nokta-fors-gold-nugget-detector/

No teda šéfe i kdyš sem odkojenej Noktově Veloxem a nedám na něj dopustit, tak musim přiznat, že čím dál tím víc týhle řadě od Nokty přicházim na chuť. Dobrý odkaz.

Oba detektory se povedli a je to znát i v USA. Teď jsem začal naplno blbnout s CoRe a stejně jako u Goldu, zatím nevidím žádnou chybku ;-)

Naprosto! I tak konzervativní forum jako je Treasurenet, kde -znáš ty nicky a adminský komenty, jak jsou někdy jizlivý, když tam někdo pumpuje nehoráznosti, plusový i minusový - tak i tam jsem si zájmem pohledal v jejich členský sekci pěkný hodnocení a zkušenosti, otevřený, a hodně podobný tomu co jsme dosáhli při testech tady. Teď mám akorát dilema kterej :-)

Když už na tomhle fóru něco vyjde tak je to objektivní a když ne, dostaneš ran..... Rozhodně je to ale web kde hledači opravdu detektor otestují a nepíšou se tam nesmysly od stolu. Ten klučina co psal hodnocení Goldu je navíc docela ostrý borec. To že mu Dilek poslala takhle strojek na testy mě docela dostalo. Docela si říkám zda si byla docela jistá kdo to je :-D

Já to mám teď daný, začal jsem chodit CoRe. Pak si vyberu který si nechám ;-)

Ahoj lidi-Nokta Fors Gold,da se odladit koks? U nás na Moravě jsem to nepotreboval-zatim,ale při hledání v Praze jsem koks kopal a pak už čísla 40-45 jsem ignoroval.Díky za odpovede. ;-)

U Goldu se koks prostě ozve, je to nevyhnutelné. Dá se to naposlouchat, něco ale stejně vykopeč. CoRe je na tom v tom směru jinak, naprostá většina se neozve ;-)

Mám dotaz.
Byl jsem dvakrát s Goldem venku, na některých místech mi nejde odladit pumpováním zem. Teď je hodně mokro a příjde mi, že to na to má vliv.
Chodil jsem v listnáči a v pohodě, ale když jsem byl pod kopcem, začalo se odlaďovat hůř. Když jsem nohou listí odhrnul, tak jsem naladil. V údolí, kde se drží voda jsem nenaladil ani tak a detík při ladění jen houpal. Nemá někdo nějakej fígl, jak domutit Golda odladit i tam ?

Zlikvidoval jsem během půlhodiny opět jack na sluchátka, praskla zajišťovací matka a asi i zásuvka uvnitř, hraje si to teď jak chce. Takže tam musím voperovat kvalitnější orgán jako u Veloxe..
Jinak dobrý, železo je dobře slyšet, mince tahá přesně takový na který jsem ho chtěl, chodím v boostu na 80/10, v místech, kde je nervózní na 90-95/39. Přemýšlím o velký cívce, nemá někdo informaci kolik váží základ a velká cívka, abych si udělal představu o rozdílu ve váze, který by mne čekal?

Tak to nevím kofo, nikde jsme se stím, že by nešlo odladit nesetkal. Figl je asi jenom ten že to jde udělat i ručně, bez použití poloautomatu. Předpokládám, že když jsi to přepnul na automat tak bylo vše ok? Sluchátka používám od Kossu UR30 a problém se zástrčkou jsem tedy žádná neměl a ani žádní reklamace na Fors Gold nebo CoRe tady nebyla. Tudíž máš asi velkou sílů krčních svalech ;-)

Ani v automatu to nešlo, vypnul a zapnul jsem i detík a pořád nic. Ručně jsem to nedělal.
Taky mám zrovna tyhle Kosáky, k nehodě došlo tak, že jsem při nastavování opřel detík o břicho a ten jack tam prostě trčí.

Nezažil jsem místo ani nikoho kdo by měl problém s odladěním v automatu a to ani na čedičích. Jak se to projevovalo?

Tak jak jsem psal. Při pumpování houpal, zesiloval směrem dolu a neodpípnul. Půda těžkej jíl, řádně prodojený. Na místech kde bylo mokro musela vrstva mokrýho listí pryč, pak odladil hned, jinak ani za boha. Když odladil, hodnota byla kolem 60, takže žádný extrém. Až tam zase vyrazím, zkusím to ručně.

Aha, no ono to takle jak to popisuješ vypadá jako by v podstatě neviděl žádnou mineralizaci. Prostě neměl na co odladit, jako by jsi to dělal na vzduch. Zkus a napiš :-D

Koza nej si sám,stretnúl jsem kolegu s noktou a také pumpoval jak vsteklej je pravda v krušných horách:-) :-O

Dnes mě tato hračka přišla a dvě hod v terénu..O proti Veloxu krok v před.Po rozbalení vše udělané pěkně do puntíku..Dobře funguje režim All Metal který bude dobrý právě na dohledávky..Za dnešní den posílám Noktě palec a smekám klobouk...Díky Litrfree za asi hodinovej tel kde dobře poradil a pochopil co vlastně chci..Jen tak dál..

Zdar, díky, a ať se daří na těch vašich kopcopláních fest!

Koukal jsem, že Nokta u Forsů změnila ovládání na boxu.

Ahoj občas se mi taky stává,že nemohu odladit.A stále řeším problém,že někdy nejde zapnout nebo mi ukáže plný stav bateríí ikdyž jsou v háji a pak se vypne ale jinak max spokojenost.

Ahoj.Tomuto detektoru bych vytkl jen jednu jedinou vec.A to je umisteni zapinani led diody.Uz se mi parkrat stalo ze se mi ho nevedomky podarilo zapnout.Naposledy jsem vymenil baterieva po trech hodinach byly na nule nejdriv jsem nadaval na baterky, ale pak jsem si vsiml ze svitim.Takze jsem to vyresil prelepenim spodni casti zapinani el.paskou ;-)

Co používáš za baterie? Ta dioda bere pár milířů?

Ted tam mam sony.A jak si ulozim nastaveni.v tom anglickym manualu to nemuzu rozlustit

Tak uz jsem na to orisel jak ukladat nastaveni

Tak si stáhni český, máš ho tady u produktu v eshopu ke stažení :)

No obvykle batrky z Lídlu, ale ted momentálně Sony

mám taky GOLDA a s ENELOOP dám i 50h je to závislé na počtu signálu a programu chdim v BST jinak max spokojenost velmi přesný pinpoin dohledávačku už ani neberu tak at vám to pípá .

Stále mám stejný problém od začátku,že nejde zapnout :-(.musí xkrát vypnout a zapnout.Jinak detík maká jak má.Výměna baterii nic neřeší.

Je možné, jestli není špatné tlačítko Zap/Vyp. Až budete mít čas a chuť, pošlete maroda k nám do opravy, my už mu tady domluvíme :) Adresu najdete v kontaktech. Tacud

Asi budu muset.Teď se tále objeví přes hlavní obrazovku jen baterie ikdyž jsou naterky nové..Musím cca 10 krát po nových baterkách vypnout zapnout a stále to samé :,-(.Buď pípne nebo ne.Už mě to kákne.Novej detík A stále jen problémy.Zlatý Garrett :,-(

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru