Detektor kovů Nokta Fors Gold

Vlákno pro výměnu informací mezi vlastníky detektoru kovů Nokta Fors Gold

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 9.4.2014 12:45

V sobotu jsem dokončili redakční test Goldu a do středy bude na webu. S detektoru jsem nadšený a rozhodně překonal vše v co jsem doufal. Určitě se máte na co těšit.

Našel jsem taky hodně zajímavý test od Steve Herschbacha, což je týpek, který tedy o detektorch na "droboť" ví v USA asi nejvíce. Rozhodně mohu doporučit si ho přečíst.

http://www.detectorprospector.com/forum/topic/352-detailed-review-of-the-nokta-fors-gold-nugget-detector/

No teda šéfe i kdyš sem odkojenej Noktově Veloxem a nedám na něj dopustit, tak musim přiznat, že čím dál tím víc týhle řadě od Nokty přicházim na chuť. Dobrý odkaz.

Oba detektory se povedli a je to znát i v USA. Teď jsem začal naplno blbnout s CoRe a stejně jako u Goldu, zatím nevidím žádnou chybku ;-)

Naprosto! I tak konzervativní forum jako je Treasurenet, kde -znáš ty nicky a adminský komenty, jak jsou někdy jizlivý, když tam někdo pumpuje nehoráznosti, plusový i minusový - tak i tam jsem si zájmem pohledal v jejich členský sekci pěkný hodnocení a zkušenosti, otevřený, a hodně podobný tomu co jsme dosáhli při testech tady. Teď mám akorát dilema kterej :-)

Když už na tomhle fóru něco vyjde tak je to objektivní a když ne, dostaneš ran..... Rozhodně je to ale web kde hledači opravdu detektor otestují a nepíšou se tam nesmysly od stolu. Ten klučina co psal hodnocení Goldu je navíc docela ostrý borec. To že mu Dilek poslala takhle strojek na testy mě docela dostalo. Docela si říkám zda si byla docela jistá kdo to je :-D

Já to mám teď daný, začal jsem chodit CoRe. Pak si vyberu který si nechám ;-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru