Detektor kovů Nokta Fors Gold

Vlákno pro výměnu informací mezi vlastníky detektoru kovů Nokta Fors Gold

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 9.4.2014 12:45

Mám dotaz.
Byl jsem dvakrát s Goldem venku, na některých místech mi nejde odladit pumpováním zem. Teď je hodně mokro a příjde mi, že to na to má vliv.
Chodil jsem v listnáči a v pohodě, ale když jsem byl pod kopcem, začalo se odlaďovat hůř. Když jsem nohou listí odhrnul, tak jsem naladil. V údolí, kde se drží voda jsem nenaladil ani tak a detík při ladění jen houpal. Nemá někdo nějakej fígl, jak domutit Golda odladit i tam ?

Zlikvidoval jsem během půlhodiny opět jack na sluchátka, praskla zajišťovací matka a asi i zásuvka uvnitř, hraje si to teď jak chce. Takže tam musím voperovat kvalitnější orgán jako u Veloxe..
Jinak dobrý, železo je dobře slyšet, mince tahá přesně takový na který jsem ho chtěl, chodím v boostu na 80/10, v místech, kde je nervózní na 90-95/39. Přemýšlím o velký cívce, nemá někdo informaci kolik váží základ a velká cívka, abych si udělal představu o rozdílu ve váze, který by mne čekal?

Tak to nevím kofo, nikde jsme se stím, že by nešlo odladit nesetkal. Figl je asi jenom ten že to jde udělat i ručně, bez použití poloautomatu. Předpokládám, že když jsi to přepnul na automat tak bylo vše ok? Sluchátka používám od Kossu UR30 a problém se zástrčkou jsem tedy žádná neměl a ani žádní reklamace na Fors Gold nebo CoRe tady nebyla. Tudíž máš asi velkou sílů krčních svalech ;-)

Ani v automatu to nešlo, vypnul a zapnul jsem i detík a pořád nic. Ručně jsem to nedělal.
Taky mám zrovna tyhle Kosáky, k nehodě došlo tak, že jsem při nastavování opřel detík o břicho a ten jack tam prostě trčí.

Nezažil jsem místo ani nikoho kdo by měl problém s odladěním v automatu a to ani na čedičích. Jak se to projevovalo?

Tak jak jsem psal. Při pumpování houpal, zesiloval směrem dolu a neodpípnul. Půda těžkej jíl, řádně prodojený. Na místech kde bylo mokro musela vrstva mokrýho listí pryč, pak odladil hned, jinak ani za boha. Když odladil, hodnota byla kolem 60, takže žádný extrém. Až tam zase vyrazím, zkusím to ručně.

Aha, no ono to takle jak to popisuješ vypadá jako by v podstatě neviděl žádnou mineralizaci. Prostě neměl na co odladit, jako by jsi to dělal na vzduch. Zkus a napiš :-D

Koza nej si sám,stretnúl jsem kolegu s noktou a také pumpoval jak vsteklej je pravda v krušných horách:-) :-O


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru