Detektor kovů Tesoro Tejon

Detektor kovů Tesoro Tejón je pro mnoho hledačů po světě doslova kultovní záležitostí. Můžete si stáhnout návod v češtině Popřípadě se podívat na testy detektoru kovů Tesoro Tejon a stránku s doporučených nastavení

Detektor se již nevyábí. Výrobce Tesoro ukočil v roce 2017 činnost.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.8.2010 12:03

"To vetesnik: doufám, že tady zareaguje ještě více hledačů co Tejona opravdu používají" Tak reaguji. Já ho opravdu dvě sezony používal... Je to detektor který v základu - tedy se základní cívkou má podprůměrný dosah. S cívkou s kterou ho tady na Lovcích "razíte", tedy s Ultimátkou, je to nevyvážená, na čumák padající těžká hůlka, jejíž rozlišovací schopnost není oproti jiným detektorům dobrá. Přidáte li, diskriminaci, tak výrazně klesá dosah na drobé stříbrné mince. Když diskr uberete - vzroste sice dosah na malinké, tolik žádané štříbrňáčky, ale budete kopat a kopat a kopat. To co tady popisuju - mohu předvést. Nejde jen o drobné stříbrné mince, ale třeba i o malé křížky, spony a drobné bonzové věcičky. Mohu popsat (skoro) libovolné, běžně hledané předměty, jak na ně Tejon reaguje. Pokračování budu zveřejňovat postupně, podle mého uvážení. Zajímavý je ještě jeden fenomén. Kdosi, kdo umí zcela běžné ovládání této hůlky, umí z pár těchto znalostí uvaři jakési "triky" :-))))) Kaprchcípům, freelidem a půlitrům zdar:-)

Mendofino: S Ultimátkou je detektor někde jinde a chodím ho stále. Na to stačí jenom 5 minut testování. Ostatně se to netýká jenom Tesoro Tejonu ale i dalších detektorů. Detektor s Ultimátkou sedí v ruce lépe než se základní Co se týče dosahu..... přijeď nám to někdy ukázat. Tejon s Ultimátkou má prostě výjmečnou hloubku a proto je to tak oblíbený detík!


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru