ahoj stoji za neco tento detektor?nevite nekdo
Detektor kovů Whites Coinmaster
Hodnocení a rady uživatelů detektoru kovů Whites Coinmaster, .

Ja mám coinmaster a som sním spokojný.Na začiatok to bohato stačí a časom si kupiš lepší.coinmaster,coinmaster pro ,prizm III,IV,V su skoro rovnáke až na par detailov,ale ked kopeš všetko tak stačí aj ten to coinmaster... 
ahoj stoji za neco tento detektor?nevite nekdo

Je to nový digitální detektor pro zaátečníky od Whites. Určitě s ním neuděláš chybu. Pouze bych se ještě podíval na Coinmaster Pro. Ten má navíc audio diskriminaci a ta by ti mohla v začátku pomoc.
ahoj a jakej je lepsi...garet 150...nebo coinmaster pro..na lokality stredohori a krusnehory prosim porad
Jsem úplnej nováček a nutně potřebuju poradit od vás odborníků...
Chci si pořídit co nejslušnější detektor tak do 6 000.-Kč
Pls poradte....
Díky moooc 

CS1MX nebo použitý Siler uMax. To jsou skvělé detektory v téhle ceně.

můžu jen souhlasit, sic jsem analog neměl, ale chtěl jsem ho, z finančních důvpdů jsem si nakonec koupil Ace 250 (použitej) a to je hodně ulhanej detik, analogy jsou obecně přesnější, mají rychlejší vyhodnocení cíle, mívají i lepší discriminaci a hlavně separaci, takže se nepřechází. jestli nelpíš na grafickém vyobrazení na display, je dle mě rozhodně lepší analog (v této cenové třídě)
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.