Detektor kovů Whites DFX

Zkušenosti hledačů s detektorem kovů Whites DFX,

založil Elmara 23.8.2010 18:15
Zpět na přehled diskusních témat

21 online

8. února 2011
ogefr
Gefreiter
Reagovat
ogefr

Zdravím,nedávno sem si pořídil novej detektor White´s DFX,byl sem s nim párkrát hledat a bohužel se mi vůbec nedaří vyladit detektor na zem. Při vyladění na vzduch vše ok,detektor pípne a při vyladění na zem zahraje melodii(což je špatně) a na dispeji se oběví text:UNABLE TO BALANCE INSTALLING PRESET LEVELS.... Podle návodu dělám vše dobře,v čem teda může bejt Problém?

detektor: XP Deus,Minelab X-Terra 50,Garrett PP, město: Havlíčkův Brod
8. února 2011
tibko
Reagovat
tibko

Dve veci: v zemi kde chceš nastaviť GB nesmie byť kov, skús zmeniť miesto - DFX má túto nevýhodu, že po zapnutí ešte nevieš hľadať, kým nevyladíš zem, u ostatných detektorov zapneš, skontroluješ "čistotu zeme" a na tom kúsku odladíš GB.
Druhá vec: kontakty na konektore cievky - rozobrať, vystriekať Kontoxom, počkať kým sa vyparí, poskladať a pevne dotiahnuť. Poprípade ak je to starší stroj, ihlou napružiť kontakty - časť samice. :-D

11. února 2011
ogefr
Gefreiter
Reagovat
ogefr

tibko: Díky za radu,kontakty sem ošetřil,ale stejně se nevydřilo.Byl sem dneska hledat a zkoušel to vyladit snad dvacetkrát a bohužel na zem se nenaladil ani jednou.Zkoušel sem to v lese,na louce,na místech kde na 100% nebyl žádnej kov a nic. Asi to bude větší problém. Detík je novej.

detektor: XP Deus,Minelab X-Terra 50,Garrett PP, město: Havlíčkův Brod
12. února 2011
tibko
Reagovat
tibko

Ak je nový, tak reklamovať, ináč hľadať môžeš, ale nebudeš mať odladenú zem.

11. února 2011
kofa
Reagovat
kofa

Měl jsem DFX s 9,5" koncentrikou a bylo to s odladěním bez chyb.Ale jak jsem nasadil 12" Super byli často problémy.Chybu bych nehledal v detektoru ale na sondě.Skus si s tím ještě pohrát- ubrat sensitivu,gain,zmenit filtr.. a pak to skouset znova.Me se to podařilo často až na poněkolikáté. Jinak asi nejlepsi kdyby měl někdo v okolí M6,MXT nebo to DFX a pujčit sondu a skusit jinou.

12. února 2011
bari3
Reagovat
bari3

Ahoj,chtel bych si vyměnit nejake informace s človekem kterej ma DFX nachozene je to možné? nejake konzultace ohledně programu atd....Diky kdyžtak tady je e-mail Barenta@seznam.cz ;-) 8-)

12. února 2011
bari3
Reagovat
bari3

Ahoj,chtel bych si vyměnit nejake informace s človekem kterej ma DFX nachozene je to možné? nejake konzultace ohledně programu atd....Diky kdyžtak tady je e-mail Barenta@seznam.cz ;-) 8-)

11. dubna 2011
bred-art
Detektor kovů Whites D…Reagovat
bred-art

Ahoj,chtěl bych poprosit o nějaké programy do DFX.Děkuji

23. března 20:48
franta1969
Soldat
Cívka - S.E.F 38…Reagovat
franta1969

ahoj, jaké máte zkušenosti s cívkou S.E.F 38x30 pro detektor kovů Whites DFX. Já měl jednu půjčenou a detík pořád řval a probroukával. Nedalo se s tím chodit. Nasadil jsem původní a dobrý. Nevím, jestli to je nastavením nebo to bylo vadnou cívkou. Má smysl ji pořizovat? Je lepší dosahem? :-/
děkuju za odpovědi

detektor: White´s Spectrum DFX propackage, město: Kynšperk nad Ohří

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky