Zdravím,nedávno sem si pořídil novej detektor White´s DFX,byl sem s nim párkrát hledat a bohužel se mi vůbec nedaří vyladit detektor na zem. Při vyladění na vzduch vše ok,detektor pípne a při vyladění na zem zahraje melodii(což je špatně) a na dispeji se oběví text:UNABLE TO BALANCE INSTALLING PRESET LEVELS.... Podle návodu dělám vše dobře,v čem teda může bejt Problém?
Dve veci: v zemi kde chceš nastaviť GB nesmie byť kov, skús zmeniť miesto - DFX má túto nevýhodu, že po zapnutí ešte nevieš hľadať, kým nevyladíš zem, u ostatných detektorov zapneš, skontroluješ "čistotu zeme" a na tom kúsku odladíš GB.
Druhá vec: kontakty na konektore cievky - rozobrať, vystriekať Kontoxom, počkať kým sa vyparí, poskladať a pevne dotiahnuť. Poprípade ak je to starší stroj, ihlou napružiť kontakty - časť samice.
tibko: Díky za radu,kontakty sem ošetřil,ale stejně se nevydřilo.Byl sem dneska hledat a zkoušel to vyladit snad dvacetkrát a bohužel na zem se nenaladil ani jednou.Zkoušel sem to v lese,na louce,na místech kde na 100% nebyl žádnej kov a nic. Asi to bude větší problém. Detík je novej.
Měl jsem DFX s 9,5" koncentrikou a bylo to s odladěním bez chyb.Ale jak jsem nasadil 12" Super byli často problémy.Chybu bych nehledal v detektoru ale na sondě.Skus si s tím ještě pohrát- ubrat sensitivu,gain,zmenit filtr.. a pak to skouset znova.Me se to podařilo často až na poněkolikáté. Jinak asi nejlepsi kdyby měl někdo v okolí M6,MXT nebo to DFX a pujčit sondu a skusit jinou.
Ahoj,chtel bych si vyměnit nejake informace s človekem kterej ma DFX nachozene je to možné? nejake konzultace ohledně programu atd....Diky kdyžtak tady je e-mail Barenta@seznam.cz
Ahoj,chtel bych si vyměnit nejake informace s človekem kterej ma DFX nachozene je to možné? nejake konzultace ohledně programu atd....Diky kdyžtak tady je e-mail Barenta@seznam.cz
ahoj, jaké máte zkušenosti s cívkou S.E.F 38x30 pro detektor kovů Whites DFX. Já měl jednu půjčenou a detík pořád řval a probroukával. Nedalo se s tím chodit. Nasadil jsem původní a dobrý. Nevím, jestli to je nastavením nebo to bylo vadnou cívkou. Má smysl ji pořizovat? Je lepší dosahem? děkuju za odpovědi
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.