Zdravím,uvažuji o koupi nového detíku Spectra V3i nebo E-trac..Máte někdo zkušenost s těmito detektory??
Zkušenosti hledačů s detektory kovů Whites Spectra V3i,

Zdravím,uvažuji o koupi nového detíku Spectra V3i nebo E-trac..Máte někdo zkušenost s těmito detektory??

Ze Spectrou prozatím nic moc. Stále se snažíme dostat detektor na maximální hloubku. E-trac mám nachozený a v archivu si můžeš najít můj test. Myslím, že není v současnosti lepší detektro s číslicovým zpracováním signálu.
Pokud si E-Trac nachodíš, budeš určitě maximáleně spokojený. U Spectry budeš moc třeba brzy psát nějaké testy, zatím ji přiliš hledačů nechodí. 

Tak první dojem z nové V3i = CHAOS..To bude chtít spoustu času!!! 
Tak určitě se jedná o měsíce učení a hlavně u tohohle detektoru musíš pochopit jaký přesně význam má každá významější položka.Ale především jde o to mít chuť se tomu věnovat,pak to je o něčem.

S tím jsem počítal...Jinak bych do toho ani nešel...Ten čas tomu věnuji rád....Věřím že se mi V3i bohatě odmění. 
Tak už se ví něco víc o tomto stroji?
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.