Detik pro novacka poradite?

Ahoj všem,

na tyto stranky jsem narazil nedavno a musim rici, ze po prohlidnuti a precteni spousty prispevku, obrazku a videi me tento web uchvatil a hrozne rad bych chtel zkusit hledani kolecek a vselijakych pokladku či železneho srotu v zemi.

Proto bych chtel se zeptat vas zkusenych, co by jste pro zacatecnika doporucili za detik na hledani minci na poli a prevazne v lesich.

Libil by se mi Garrett Ace 250 byla by to dobra volba co myslite?

Muj mailik: gamergamer@seznam.cz

Dekuji vsem za pripadne odpovedi a rady.

založil Gamer 10.3.2010 19:32
Zpět na přehled diskusních témat

online counter

Stránka:  1
11. března 0:38
Djklomfi
Gefreiter
|      Reagovat

Djklomfi
Ahoj, tak timhle zase rozpoutáš debatu... ;-)
Každej se ti bude snažit říct, jak právě jeho detík je skvělej jako teďkon já a muj Garrett, sice 150ka ale já jsem spokojenej... Teda zatim, protože mám zkušenosti jenom právě s tímto jedním. Asi do toho budeš muset spadnout rovnýma nohama jako já, když za mnou přišel známej a řekl mi, že mi prodá jeho 150ku, že jde na lepší... Já jsem spokojenej s Garrettem, protože mince mi jdou hledat krásně a nějakej ten odznáček sem už taky vylovil na docela slušný hloubce. Pokud chceš 250, která je ještě o něco silnější do hloubky tak si myslim, že je to dobrá volba. Uvidíme, kdo ti co doporučí, já dávám palce nahoru Garrettovi 8-)
11. března 6:23
lux2
| to je těšk&yacu…      Reagovat

lux2
SAMOZŘEJMĚ,ŽE PRODEJCE TI ŘEKNE,ŽE ZA TY PENIZE S TÍM DETIKEM CHYBU NEUDĚLAŠ,ALE JA SE TEDY PTAM S JAKYM DETIKEM UDĚLAŠ CHYBU?NAPŘ KDYŽ NĚKDO CHCE CS1 OD CSCOPE VĚTŠINA HLEDAČU ,ŽE BY SI PŘIPLATILI NA CS3.ALE JA SE PTAM PROČ?ZŘEJMĚ PROTO,ŽE CS1 VYPADA JAKO HRAČKA A CS3 MA LEPŠI KABAT.MĚL JSEM OBA TYTO DETEKTERY V RUCE A POROVNAVAL JSEM JE V PŮDĚ A KU PODIVUCS1BYLA LEPŠI,ALE I KDYBY BYLI STEJNE TAK TY 3000 ZA LEPŠI KABAT MI PŘIJDE DOST.MĚL JSEM MOŽNOST VIDĚT V AKCI GARETA 250 A MUSIM ŘICI,ŽE JE UPLNĚ JEDNO CO UKAZUJE DISPLEJ V PŮDĚ JE STEJNĚ NĚCO JINEHO TÍM CHCI ŘICT,ŽE SE NA NEJ MŮŽE SPOLEHNOVT POUZE VELMI ZKUŠENY HLEDAČ,KTERY NEMA JINOU MOŽNOST VOLBY JE MOŽNE ,ŽE I S TAKOVIM PŘISTROJEM SE DA SŽÍT ZA CENU VĚČNEHO KOPANI.JA MAM DETEKTOR CS1 A TESORO TO NEJLEVNĚJŠI A MOHU ŘICI ŽE SE SNIMI DA CHODIT.MYSLIM,ŽE JE LEPŠI SKOČIT ROVNOU DO STŘEDNI TŘIDY 10 AŽ 15 TISIC TADY UŽ SE DA VYBRAT DOBRY DETEKTOR SKORO NA DOŽIVOTI.
11. března 6:57
lux2
| separace      Reagovat

lux2
jo a ještě to nejduležitější,když bude ležetmince vedle železa levné digitáli jí neuvidí , ale cs1 jíbespečně veme příjde mi,žeje je tenhle detík na to přímo stavěnej -separace přeju hodně zdaru a vzhúru do terénu.
11. března 20:03
Michy
Feldwebel
|      Reagovat

Michy
Ahoj, nejdřív by ses měl rozhodnout co chceš hledat a v jaké cenové relaci by ses chtěl pohybovat. Do 10 000 Kč určitě na mince doporučuje C.Scope CS3MX, je to skvělej stroj a já jsem s ním maximálně spokojenej :-) na malé předměty do je mezi detektory do 10 000 Kč asi to nejlepší co je ;-) ale rozhodni se sám, tohle je jenom můj názor, přeju hodně štěstí při koupi a následném hledání ;-)
11. března 20:17
Gamer
|      Reagovat

Gamer
Ahoj vsem,

predem chci podekovat vsem za odpoved.

Ja bych chtel zkusit hledat mince a treba nejakou tu drobotinu co se najde.
ALe opravdu nevim co koupit za detik, klidne bych sahnul i do stredni tridy do 15 tisic. Je fakt ze kazdy je podle prispevku spokojeny s tim co ma, a pro me je hrozne tezky se rozhodnout.

Klidne bych i zainvestoval do detiku kolem 10-15 tisic kdyz bude dobry. Jeste se moc nevyznam v nazvech, separace, diskriminaci atd.

A chtel bych se jeste optat jestli je lepsi koupit analog a naucit se odposlouchavat ruzne zvuky ci koupit digital.

Diky vsem za rady

29. března 11:35
dedula
Soldat
| Re:      Reagovat

dedula
Souhlasím se všemi, co se ti snažili pomoci. Všichni jsme asi na začátku prožívali co Ty. Za sebe Ti mohu doporučit já jel až ze Šumavy do Jílového u Prahy a věř, že neprohloupíš
11. března 23:35
komar85
|      Reagovat

komar85
jestli chces detektor do 10 tisic kup si analog treba prave zminovanou C.Scope CS3MX nobo Tesoro Silver µMax special edition jsou o malo drahsi nez garrett 250 ale vykonejsi jednodusi na rozeznani cile, maji i dobrou separaci a diskriminaci jestli chces investovat 15000+ tak uz muzes vybrat i kvalitni digital, na internetu badam dlouhou dobu prave kvuli tomu abych vybral spravne, ale sem zacatecnik jako ty a moje rada neni zalozena na skusenostech s detektorem, v pondeli obednavam Tesoro Silver µMax special edition a uz se tesim jak vezmu psa ven a budem hledat, tak ti preju at vyberes dobrej detik cau ;-)
12. března 19:36
Boban
Soldat
|      Reagovat

Boban
:-) Tak tohle ti nezávidím taky jsem si tím prošel a dlouho vybíral měl jsem dva favority Tesoro Cortes a EuroSabreII nakonec jsem se rozhod pro ESII.Kamarád má Ace 250 nedávno jsme byli hledat hodily jsme do vykopaný díry kus hliníku a mě to bralo a on nic podle mě cena odpovídá kvalitě.
16. března 18:56
Gamer
|      Reagovat

Gamer
Děkuji mnohokrát všem za svůj názor a rady, těď si tím nějakou prokoušu a zkusím si vybrat.Ještě jednou díky
16. března 19:07
mudla
Feldwebel
|      Reagovat

mudla
ACE je dost dobrý detektor, dávám palec na horu
16. března 20:13
Paulus76
Soldat
|      Reagovat

Paulus76
Myslím že ACE je dobrý detektor, mám 25Oku a na mé začátky to stačí, nějaké to kolečko bylo. Kamarád s ním začínal a velká spokojenost. Jelikož jsem loňský rok tomu moc nevěnoval tak mi nevadí, že mi doma leží detektor za 5 tisíc a ne za 15 tisíc. Ale do budoucna uvažuji buď F5 nebo X-Terra 305 a ACE jako malou zálohu. :-)
17. března 9:26
Vlk
Gefreiter
|      Reagovat

Vlk
Gamere, každý tu hájí svůj detík, ani se nedá nic jiného čekat. Pro začátečníka je géčko dobrá volba. Sám ho mám, sice 150 a jsem spokojený. Protože kamarád má 250, tak vím, že do hloubky o moc víc nejde, je na obsluhu složitější. S ohledem na poměr cena/výkon je asi 150 výhodnější. Ale pozor, s displayem má Lux pravdu a nejen u Géček, vykopeš spoustu děr, než se naučíš rozpoznat jestli to je barva a nebo rezavej hřebík. Takže pokud uvažuječ o G250, kup raději 150 a ušetříš, nebo za stejný peníz CS1. Tu jsem viděl a slyšel v akci a po pár minutách jsem přesně věděl, co má kamarád pod cívkou. Cenově je na tom hodně podobně s G250. Tím ale nechci říct, že G250 je špatná volba.
17. března 9:31
Vlk
Gefreiter
|      Reagovat

Vlk
Ještě doplním, ono je jedno, co si koupíš za detík. Každý si musíš osahat a naposlouchat. A hlavně pak musíš mít taky kus štěstí, aby se ti pod cívku dostaly nějaké ty pěkné nálezy. Ale všechno přijde :-)
17. března 10:24
Djklomfi
Gefreiter
| začátečn&iacut…      Reagovat

Djklomfi
Aho, jak sem psal nahoře v příspěvku, že každý Ti bude chválit jeho detík, tak se taky stalo... :-D
Já začínám na 150ce a je to fakt dost dobrej začátečnickej detík, zapneš a jdeš hledat. Cena 150ky je okolo 4.000,-Kč, takže cena na začátek dobrá a pokud bys zjistil, že tě to nebaví nebo nebudeš chodit hledat tak často, jak by sis představoval, tak Ti ani nebude tolik vadit, že ti doma leží "pouze" čtyřka v detíku, než nějakej o dost dražší. Ze začátku budeš stejnak kopat všechno, než se nějak zacvičíš a pak uvidíš sám ;-)
Úterý 19:37
cabraka
|      Reagovat

cabraka
Vyděli jste někdo jak to dělají v přátelé v rusku detík nedetík , uvážou silný magnet na lano a tahají zbraně a různý vojenský materiál z řek a rybníků. Takže kus klacku na to magnet a běhat. :-D
Středa 13:01
Vlk
Gefreiter
| Re:      Reagovat

Vlk
To není jen záležitost přátel z Ruska. Tohle sepraktikuje i u nás a magnety jsou v nabídce e-shopu, myslím na DW. Ale podle mně vytáhneš spíš mraky zrezlýho šrotu, než něco zajímavého. Většinou jsou zajímavé věcičky z nemagnetického kovu, když teda nejsi vyloženě válkař.
Stránka:  1

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

PřezdívkaHeslo
Registrace

Lovit na tomto webu

Detektor na splátky

Detektor na splátky s nulovým navýšením

Detektory dle výrobce

Detektory kovů TesoroDetektory kovů C.ScopeDetektory kovů VikingDetektory kovů GarrettDetektory kovů MinelabDetektory kovů FisherDetektory kovů White`sDetektory kovů Golden MaskDetektory kovů Nexus

Partnerské weby

Detektory kovů MlejnskýDetektory kovů TesoroDetektory kovů C.Scope

Nejživější ve fóru

V Zlínský kraj - střední Morava:
jar2004: Čau. No konečně se ozval někdo z okolí. Řeč můžeme dát na mailu, ted... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
Kristal: JJ při první vycházce zatim stále A mod :) vím že to či o... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
Wendis: mrkni tady na bazar,Patrosos prodává Whites prizm III,dobrej detík na... » ukázat

V Zlínský kraj - střední Morava:
DECIMUS: Ahoj, já jsem kupříkladu z Kroměříže... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
jar2004: Ale na Aukru máš dost detiků za rozumnou cenu. Ne ale ty za 1350 Kč. Do to... » ukázat

> Vstup do fóra
online counter

Nejživější v chatu

jar2004: Ahoj. A já? :-) » ukázat

Beri: Tož dík :-) » ukázat

Elmara: Tak už jsi schválený ;-) » ukázat

Elmara: Tak to je ostuda, to se na tebe podíváme :-) » ukázat

Beri: Už jsem poslal bronzové kopí a jaksi nic :-( » ukázat

> Vstup do chatu
online counter

Facebook doporučuje