Doplňkové sendy k detektorům kovů Garrett

Zkušenosti uživatelů doplňkových sond, pro detektory kovů Garrett, jak od této společnosti tak od dalších výrobců.

založil Elmara 23.8.2010 11:44
Zpět na přehled diskusních témat

18 online

5. dubna 2011
XPALIC
SondyReagovat
XPALIC

Zdar hledačům :-) Chci se zeptat na zkušenosti s různými cívkami na ACE250 ...používal jsem doteď pouze standartní cívku a rád bych zkusil nějakou větší ... nikdy se mi nestalo že bych se vrátil s prázdnou , ale proč nezkusit víc :-)

5. dubna 2011
locksley007
Korporal
Reagovat
locksley007

Na to je odborník Elmara, ale myslím že u 250 toho moc na výběr, co se týká zlepšení asi nebude. ;-) :-)

detektor: Garrett ACE 250, město: Litvínov,40 let
24. května 2011
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Sond na výběr je myslím docela dost. Pokud budu jmenovat ty nejprodávanější:

1. 38x30 2D S.E.F
2. 11,5x28 2D Garrett
3. 30x25 2D S.E.F
4. Koncentrická 12x10 Garrett

Všechny tě oproti základní koncentriocké sondě posunou jak v dosahu tak v citlivosti. Volil bych ale spíše 2D čko, koncentriku už máš :-)

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
27. května 2011
FABIAN
SondaReagovat
FABIAN

Zdravim všechny
chtěl jsem se zeptat, jakou je lepší koupit doplňovou cívu na GTI 2500?
Rozmýšlím se mezi 12,5 PRO nebo DD 8,5"x11" ta na AT pracuje super. Díky za každou radu.

29. května 2011
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Nová 2D 8,5x11 od Garrettu se zdá být velký přínos. Sám jsem ji ještě netestoval, ale mám tady dvě reference od hledačů kteří GTi 2500 používají dlouhé roky. Ty tvrdí, že s novým 2D čkem je to uplně jiný detektor! ;-)

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
16. října 2011 10:56
Crusader
chcel by som vedieťReagovat
Crusader

či náhodou sa nedá použiť hlbkový set pôvodne vyrábaný pre 2500vku,ku ATpro international.Mám At pro a chcem si kúpiť nejaký detektor do hlbky ako napr.Fischer gemini a pod.Ak by garrett vyrábal pre AT PRO niečo také ako má pre GTI 2500
asi by som si to kúpil

10. listopadu 2011 18:55
Haler
Reagovat
Haler

Zdravim, chtěl bych se zeptat která z tychto dvou cívek je lepší učínější: sonda S.E.F 30x25cm nebo 38x30cm garrett. Ja si myslím že 38x30 bude výkonější ale radši se poptám než to kupim.Dík za odpoved.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky