O víkendu se jí chystám vyzkoušet, jsem na to zvědavej, ale iluze si nedělám. Nicméně, pokud by mi to pomohlo stáhnout cigarety na 20 denně, bylo by to fajnElektronická cigareta
Jelikož hodně času trávím po lesich s detikem tak jsem zvažoval elektronickou cigaretu protože nevydržím sedet a za chuze neni dobry kouřit natož když jsou velký sucha zvažoval jsem s tim seknout nadobro třeba toho pak projdu víc napište kdo s tim má skušenost zdravím všechny Brno 
O víkendu se jí chystám vyzkoušet, jsem na to zvědavej, ale iluze si nedělám. Nicméně, pokud by mi to pomohlo stáhnout cigarety na 20 denně, bylo by to fajn

Pak dám vědět co to se mnou udělalo. Jestli do pondělka nenapíšu tak to raději nezkoušej 
me to dorazí tak do 7 dnů
To by bylo hodně účinné odvykadlo 

(Neprodavam je ani nepouzivam. Koupil jsem ji jako darek tchanovi a
mam to za uzitecnou vec.)

Ještě komičtější mi ale příjde, že když si někdo koupí tuto "dotovanou" cigaretu na vpodstatě odnaučení kouření, dostane ji se závazkem, že ještě půl roku bude muset kouřit.
Do toho nejdu ani u podobných nabídek na holící strojky, kde je téměř jistota, že mi i nadále vousy porostou.
Mimochodem si ji teď nejspíš budu koupovat i coby nekuřák, pač mne v balení s USB nabíječkama přijde mnohem levněji než kdybych si ty nabíječky (CL12V a 230V) koupil samostatně.

jen nikotín a páru tu pak vyfoukneš takže můžeš kouřit i tam kde normálně nesmíš. 
Chybí tomu ta síla toho bordelu co je v tabáku. Takový to slastný stažení hrdla a plic
Když to kouřím, je to jako kouřit děravou cigaretu která netáhne. Náplň vydrží poměrně málo, přirovnal bych to ekvivalentu tří cigaret. Kouřit to během hledání taky moc nejde, protože je to těžký a švihácky v koutku úst to neudržíš, jedině zubama, nebo lopatku na záda místo v ruce. Takže za mě nic moc, asi budu muset na ten biotronic nebo jak se ten vynález k odvykání jmenuje 
kukes21@seznam.cz

http://www.zipsy.eu/elektronicka-cigareta-sada-smoke.html
jo na vojne, to bylo to priznavam
ale Ecigo jsem zkusil jen ze srandy,
a muzu rict ze me to bavi
zkouset ruzny prichute, jen tak si delat kolecka,
provokovat lidi v letadle
a kdyz nechci tak to nepotrebuju,
kazdopadne ecigo je mozna zdravejsi ale pouzit to jako nastroj na odnauceni, nevim
na Ecig forech, jsou dve skupiny lidi,
jedna chce prestat kvuli zdravi - tady to beru.
druha kvuli cene cigaret ,a vetsinou do Eciga daji tolik ze za rok tolik nevykouri
skoro kazda z aukra je smejd, chce to trosku pritlacit na penezenku
osobne muzu doporucit jen neco na stylu 510
se kterou jsou nejlepsi zkusenosti a mnoho prislusenstvi
ja pouzivam jen baterku z Ega zavit 510
clearomizery si predplnim tak 3 na den,
na domaci blafani atomizer a dokapavam si
a liquidy si michat sam, jen je problem s nikotinem, ten je problem oficielni cestou sehnat
PG se necha koupit za 99korun litr, a verim ze za 5 let ho nespotrebuju i kdyz HIHI
ted ulitavam na mentolu, a cherry
mentol se necha koupit v lekarne za par kacek,
vsechno jde a je to jen o zkusenostech,
kdyby nekdo mel zajem, rad mu dam skoleni co a jak
hlavne opravdu ne z aukra
Napiš nám po lopatě co používáš, kde kupuješ, jak to mícháš atd. Jestli se ti nechce sem, tak mi napiš na radekzmelmeku@seznam.cz , budu vděčnej za každou radu. Ten šmejd co jsem si objednal v Číně už nevydrží nabitej ani pět minut 
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.