Filipíny - váš názor

Vymyslel jsem šílenou blbost, a sice, že si koupím detektor a vyrazím hledat zlato na Filipíny.
PRO:
Byl jsem tam už třikrát, takže poměry trochu znám
Mám filipínskou přítelkyni která byla v mládí u partyzánů, takže je drsná dost. Ta do toho půjde se mnou.
Rámcovou představu kde by se dalo hledat máme, je otázka zda to bude stačit...
PROTI:
Dosud nikdy jsem s detektorem nepracoval. Koupit si první detektor a jet hned na Filipíny se mi zdá jako dost velký odvaz.
Jelikož Filipíny trochu znám tak si neumím představit jak tuto činnost aspoň trochu utajit. Předpokládám že při práci bude 10 filipínců asistovat a dalších 30 přihlížite, takže pokud se něco najde.. pak otázka co s tím....
Takže máte -li někdo užitečné typy či názory, na koho se obrátit pro další moudra, sem s nimi.

založil mirajs57 21.10.2010 21:55
Zpět na přehled diskusních témat

12 online

14. února 2011
Crusader
Ja stále nech&aa…Reagovat
Crusader

Sú tam nejaké náleziská prírodného zlata???Alebo chceš hľadať nejaký poklad??alebo stratené drobnosti???
Podľa mňa tam berieš detektor zbytočne.A ako nováčik už úúúplne.Málokomusom sa s tým zveril,ale je som dušou hľadač pokladov.Nie tých stratených mincí,alebo reliktov,artefaktov,ale skutočných pokladov.Zatiaľ som sa do "akcie"z rodinných a ekonomických dôvodov nedostal,ale už rozbieham prípravy.Všetko to je mimo europy,v nemenovanej africkej krajine,a Tebe by som poradil ak chceš v anonymite hľadať cennosti(nie poklady v pravom slova zmysle)môžeš to skúsiť na východnom pobreží JAR.Ak natrafíš na vhodný úsek prídeš si na svoje. Medzi r.1500-1900 sa tam potopili desiatky lodí,ktoré sa roztrieskali o breh vďaka zlým mapám,zlej navigácii a zlému počasiu.Mnohé z nich niesli cennosti a tieto mohlo more vyplaviť na pláž,kde čakajú na svojho ščastlivca.Najlepší príklad je Anglická loď Grosvenor ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky