Detektor kovů Garrett Ace 250

Chtěl bych poprosit, zda by jste mi jako jeho vlastníci, mohli napsat, jaký je vlastně Garrett Ace 250, jestli je moc poruchový nebo spíše na poměr kvalita/cena až moc dobrý, jeho silné stránky a naopak slabé stránky, jak se chová v horším terénu atp..? Děkuji předem :-)

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 15.7.2010 10:47

Ahoj lidi. Prosim o radu. Jsem prilezitostny hledac. Obcas vyjdu se psem nebo s kamarady (parkrat do roka). Mam ACE 250 se zakladni sondou a premyslel jsem o nove (S.E.F. Ultimate 33). Ale...Nevyplatilo by se spis investovat do EuroACE (350)? 350ka ma v zakladu 22x28 a pry je elektronika lepsi. Zatim jsem ale toho nazoru ze s 250kou se sondou Ultimate 33. na tom budu lepe (vaha neni problem). Mel jsem moznost 350ku testovat (22x28) ale bohuzel ne na miste ktere znam a zem na poli byla dost vlhka Dosah byl urcite lepsi ale trosku jsem mel problemy s pinpointerem (casto jsem kopal kousek vedle) a musel jsem dost ubrat citlivost. S 250kou se zakladni civkou hledam bezne na 7-8. Ale podle jednoho stestu na nezame lokalite opravdu nevim. Srovnavaci testy na internetu sice vyznivaji pro 350 ale ne o moc. Jak jsem psal na zacatku, dle meho soudu 250+Ultimate 33 bude lepsi. Ale rad bych pozadal o nazor lidi s praxi. Jak se na to divate? Detektor vyssi kategorie kupovat nechci. V pripade, ze bude vic casu, pak asi ano ale jeste ne... Predem diky za radu.

Chodím 250 tku nějakej pátek a koupil jsen sondu Nel Storm,Jsem spokojenej s dosahem.Akorát se hůř zaměřuje cíl.Ultimátku jsem nikdy nezkoušel.Nel Storm netrpí žádnými prozvuky v trávě akorát při větším nárazu.Citlivost chodím na předposlední políčko,v all metal a diskriminace dva dílky zleva.Spokojenost,Akorát se nesmíme potkat s jiným žluťákem to je pak muzika i na 15m.

Dosah určitě dobrej,pokud chceš zůstat u digitálu.

Také mám cívku Nel. Není špatná, ale je důležité nastavit správně citlivost. než jsem to pochopil, asi jsem toho hodně přešel... :-(

Zdravím ;-)
Za mě ti můžu říct ,zahoď žluťáka a kup si zero . Za ty peníze je stokrát lepší .
Měl sem
www.lovecpokladu.cz/detektory-kovu-garrett/garrett-ace-250-deluxe-sport-pack-166
a navíc tuhle sondu
www.lovecpokladu.cz/civky-detech-sef/sonda-wss-38x20-cm-pro-garrett-ace-1018
A můžu říct ,že když sem to po pár měsících sem to vyměnil za zero ,tak se biju do hlavy proč sem to neudělal dřív . Ten rozdíl je obrovskej .Neříkám, že žluťák není detektor . Mám s ním taky dost pěkných nálezů , ale i předchozí detíky byly lepší než žluťák. 8-)

Dik za info. Ja se analogu trosku bojim. Pri me frekvenci nevim jestli bych to dostatecne naposlouchal. Ale mozna stoji za to to vyzkouset....

neboj,není na analogu nic těžkého ;-)

Taky sem analog nejdřív nechtěl, ale nakonec sem to prubnul a bylo to úplně v pohodě. Navíc zero je opravdu hooooooooooooodně jednoduchý na ovládání i proti garetovi 8-) ;-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru