Garrett AT PRO International

Vlákno pro všechny uživatele detektoru kovů Garrett AT PRO.

založil Elmara 16.5.2011 22:12
Zpět na přehled diskusních témat

22 online

6. června 2011 19:28
josefsnajdr
ZkusenostiReagovat
josefsnajdr

Koupil jsem si ho 1.6 .Zatím spokojenost a první uspechy.

10. srpna 2011 15:26
logarex
Re: ZkusenostiReagovat
logarex

Zdravím. Byl jsem přímo u výhradního prodejce na prezentaci a přemýšlím oněm, ale taky trochu o EOROACE 350. Jak jsi spokojený?

8. srpna 2011 12:49
Jeeff
Garrett AT?Reagovat
Jeeff

Tak jak jde hledání,josefsnajdr? Spokojenost? V jaké asi největší hloubce jsi našel? Také po něm pokukuji a tak bych chtěl vědět něco bližšího...od někoho,kdo si s ním šlape...pole - louky - lesy :-D Děkuji za každičkou odpověď o ATčku... :-)
Mnoho úspěchů a hlavně nálezů! ;-)

24. srpna 2011 21:00
schatzlar
Stabsfeldwebel
Reagovat
schatzlar

zatím max spokojenost............. ;-)kopu to co jsem z ACE přešel a minul. o:-) :-O
Začínám tedy znovu na místech co už jsem prošel několikrát. :-D ;-)

detektor: Garrett AT PRO , město: Schatzlar, 38let.
10. září 2011 23:19
kamikazecz
Gefreiter
Reagovat
kamikazecz

Zdarec ja ho mam 2 měsíce a naprostá spokojenost, hodně vydrží nemusíš řešit déšt bahno prostě nic. Jinak našel jsem toho víc než borci s Tesorem ve stejný cenoví kategorii. Takže bych neváhal a bral ho jediný na co si musíš zvyknout je to že váží krapet víc a možná by mohl bejt podsvícenej displej.

detektor: Garrett AT Pro International, město: HB
19. září 2011 21:46
MuRRon
Soldat
Reagovat
MuRRon

na jakej Mod hledáš?

detektor: GaRReTT AT PRO International / GaRReTT PRO-POINTE, město: Trutnov
24. listopadu 2011 21:48
hopper81
Zugsführer
Reagovat
hopper81

To kamikaze:Co si našel víc než kluci s tesorem? :-D :-D

detektor: Lobo SuperTraq,H.O.T.,vibra+pistol probe , město: Nimburg HHB o.s.
24. listopadu 2011 21:36
kamikazecz
Gefreiter
Reagovat
kamikazecz

hledám jen na coins... dál jsem to zatím nezkoušel co ty???

detektor: Garrett AT Pro International, město: HB
1. ledna 12:11
-Mike-
Soldat
Reagovat
-Mike-

zdarec, chodíte někdo na pro režim? mě se zdá že to pořád něco brblá a signál nijak zvlášť zvukově nevyzdvyhne :-(

zkoušeli jste někdo hledání v moři?

detektor: Garrett AT Pro, město: Přerov, HALO, 1980
24. ledna 15:29
Salli
Soldat
Reagovat
Salli

Zdravim,mam dotaz na pana Elmara.Prosim Vas jen o vyjadreni,ktery detektor je kvalitnejsi.Nemuzu se rozhodnou mezi Garrett AT PRO International a Garrett GTP 1350. Pred par lety jsem chodil s ACE 250 ale pro absolutni nedostatek casu jsem ho prodal.A ted po letech se chci k tomuto konicku vratit a tudiz se ohlizim po necem podle me lepsim.Uz jsem vycetl,ze prechod z 250-tky by byl jednoduzsi na to AT.Ale tusim,ze GTP je lepsi.Potvrdite mi mou domneku? Dekuji Majer.

detektor: Explorer SE , město: HANÁ
24. ledna 15:47
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

To Salli: jednoznačně Atčko. Jedná se vlastně o nástupce řady GTP a 1350ka se v podstatě jenom doprodává. Atčko má jak větší citlivost tak dosah. Má také daleko lepší funkčnost a navíc je možné detektor ponořit do vody. Tady opravdu není co řešit, určitě se rozhodněte pro At ;-)

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
24. ledna 16:02
Salli
Soldat
Reagovat
Salli

Dekuji moc za rychlou reakci a odpoved,je tedy rozhodnuto. :-)

6. března 14:57
3.cizek
Reagovat
3.cizek

Dobrý den,potřeboval bych poradit.Jsem začátečník a mám zkušenost jenom s půjčeným ACE 150.Rozhoduji se mezi ACE 350 a AT PRO.Podle některých reakcí jsou, co se týče dosahu atd. na tom dost podobně.Cenově ale ne.Vyplatí se investovat do dražšího AT PRO?Zaměřuji se na militárie a mince.Díky za odpověď...

6. března 15:00
3.cizek
AT PRO?Reagovat
3.cizek

Rád bych slyšel názor odborníka pana Elmara.Díky moc

6. března 18:29
Salli
Soldat
Re: AT PRO?Reagovat
Salli

Sice nejsem Elmara ale tento detik jsem puvodne taky chtel a taky jsem driv chodil s ACE 250,takze jsem sbiral informace o AT od lidi,co s nim chodili nebo chodi a nakonec do nej nepujdu.Budu brat X teru 705 od Minelabu.AT jede na frekvenci 15 kHz a xtera umi 3 - 7 - a 18,75 kHz a tudiz je to podle meho laickeho pohledu univerzalnejsi detik.Ale samozrejme Elmara Ti poradi daleko fundovanejc nez ja. ;-)

7. března 7:04
3.cizek
Re: Re: AT PRO?Reagovat
3.cizek

Díky moc za odpověď a názor...

7. března 18:12
3.cizek
AT PRO?Reagovat
3.cizek

Ještě mým žhavým kandidátem na koupi kromě AT PRO Garrett je Detektor Tesoro EuroSabre II.Už mám hlavu jak pátrací balón...:-)Nabídka detektorů je opravdu široká.Díky za názor

7. března 19:00
Salli
Soldat
Reagovat
Salli

:-D To se musis rozhodnout sam,do ceho du ja uz vim. O ES2 pisou vsichni majitele pozitivne ale kazdy bude svuj detik chvalit. Volba bude stejne vzdycky na Tobe. ;-)

7. března 21:22
3.cizek
Reagovat
3.cizek

:-) a prodejce mi bude doporučovat ten dražší...co člověk to názor.Asi si udělám výlet do Jílové... ;-)

16. března 22:17
Nikdo
Reagovat
Nikdo

Napíšu ti to asi takto.Elmara je prodejce kterej není prospěchář.Co řekne,to platí.Řešil jsem jeden zapeklitej problém s nákupem detektoru a byl jsem překvapen jak byl ochoten mi vyjít vstříc a to jsme se nikdy ani nepotkaly.To je pro mě známka toho,že ten člověk je seriózní a pokud bych kupoval detektor tak jedině a výhradně u něj a jeho rady beru velmi vážně a to nejsem ani jeho kámoš ani mladej culík(jsme asi tak nějak věkově nastejno).Je to machr v tomto oboru a přes to nejede vlak.. :-) ;-)

3. dubna 11:38
logarex
ZačínámReagovat
logarex

Zdravím budoucí kolegové. od letoška chci taky začít hledat a rád bych, kdyby mi někdo poradil, jaký detík pro začátek vybrat. Rád bych začal s EURO ACE 350 a pak přešel na AT PRO. Můžete se mi někdo k tomu vyjádřit? Moc dík.

3. dubna 20:14
Crusader
To je zbytočnéReagovat
Crusader

Kúp si rovno ATpro a nemúsíš riešiť problémy prechodu z jedného na druhý,komu a za koľko predať starý,kde zobrať na nový a pod.Ak sa naučíš poslúchať ATčko budeš vedieť čo je dolu.Ja už sa zohýbam podľa zvuku.Zazvoní "tramvaj"a beriem lopatku do ruky.Krátky pohľad na display a číslo mi povie čo asi by to mohlo byť.Za železom sa už ani nezohýbam.To by som sa ukopal 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky