Havlíčkobrodsko

Ahoj, rád bych se zeptal, jestli tu je někdo z okolí Havlíčkova Brodu, Světlé či Ledče nad Sázavou? Zatím vím pouze o Henry44 z HB.

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil petr74 13.11.2010 11:41

Ahoj . Když budeš chtít můžem se domluvit na hledání

Ahoj. To budu moc rád. Jen jsem to ještě ani nestihl pořádně vyzkoušet. Poslední dobou jsem nějak zavalen událostmi. Díky za nabídku, určitě se domluvíme.

Zdravim vsechny hledace jsem z havl brodu mel by nekdo nablizku na spolecne hledani?

Ahoj sleduj tohle forum, až bude nějaká hledačka dám vědět ;-)

Braši, teď čtu že tam z psycholéčebny prchl chovanec. Bych to hledání odložil... Jinak jezdím na chajdu ke Světlý, ale už je asi zima....

Floutci, v pátek, v sobotu, nebo v něděli někde směrem k Čáslavi, jestli tam chodíte? Někde třeba na půl cestě? Co vy na zimní vejlet? :-D

Ahoj, dneska jsem jel přes Čáslav a je u vás mnohem míň sněhu, než u nás. Pokud mě vezmeš sebou, můžem se domluvit, já to u vás neznám.

Sem byl na dovolený, ale už sem zase zpět. Dej na sebe nějakej kontakt, a nic není nemožné.

Na nedělim chystáme výpravu. Zatím jsme myslím 3. :-)

Ahoj se mnou můžeš počítat. Už se těším :-D

litrfree ja bych na tu neděli mohl vzít ještě bráchu a zvoptal bych se i kámoše,pokud by ste souhlasili :-)

Tak teď jde o to kam. Večer na chatu, jo? :-)

Tak jsem připravil dva typy, chtěli jste les, bude les. jak jsem mluvil s Henrym, bude to lepší dole u nás, nahoře je ještě sníh, a nevíme zda to sleze i nad 450 metrů. RedDevil66, čti si emajl. :-P

Zdar, na neděli v 9.00 sraz na pumpě v H. Je nás teď 6, 2 krát ACE 250, ACE 550, CScope a trakař a težon. Buřty s sebou, Olomoucští nás nepo ve stravování.... nezapomeňte cíle na odlaďování, ať si zablbnem. Díky všem za podporu!!! Lesu zdar. :-) :-D :-P

Takže nás je teď 8, přibyl ještě jeden Tejon a White MXT. To už je slušná směs k rozhovorum. Detíky do tašky, nechci přisírat obec, (vjezdy do chalup) a vemte (TAKY) si dost vody, kdybysme nedejbože něco našli a zdrželi se.... Budeme se muset sesadit do 2 aut, neboť by tam nebylo kde parkovat.... u lesa... :-) na opozdilce nečekáme.

Zdar, má bejt hnusně až do dubna. Hlásí mí to koleno. Co takhle v 2 půlce dubna vejlet? :-) Kdo chce kam?

Souhlasím na podrobnostech se ještě domluvíme ;-)

Je tam klubovka, neuděláme si něco už v březnůůůů?

Klidně a třeba i tuto neděli. Jestli u vás není sních má být docela hezky ;-)

Nazdar, našel sem to až teď. Já hledat pudu. Sedni k inetu, natypuj, pokecáme aspoň...

Bych si dovolil odplánovat další výpravu na 26.3. Kdo jde? Budu typovat jako minule potenciální.... ;-) Víš co viď.

Můžu se taky přidat? :-O

právě ses přidal. :-P

Paráda!! Jak se dozvím podrobnosti?

Ahoj litrfree já jdu určitě ;-)

Hlavně tady komunikujte..... jinak se v životě nezkamarádíte a nebudete se domlouvat sami.... cvičení dělá mistra, i v domlouvání, (chtěl sem napsat volové, ale to nevim jestli můžu, tak to nenapíšu) :-/ ;-) :-D

zdravím, tak já bych taky klidně jel :-)

Tady to nějak uvadlo.. :-/

Ahoj 26.3. jak psal Litrfree bude taková větší hledačka ale můžeme se sejít i dřív na hledání. Litrfree má pravdu musíme víc komunikovat. Jinak to fakt tady uvadne jak píše Jenda.M. ;-)

JOJO nechceme uvadnout o:-)

Zatím jsme teda 3, Henry, RedDevil66, a možná Jenda M. Zatím se jeví jako zdatnej psavec, a tak jsem zvědavej, jakej je, nemáš hochu o sobě moc údajů... ;-)

no jo...nevím,kam je mám napsat... :-(

nahoře na obrazovce, jak se přihlašuješ, klikni na moje (tvoje, jasně...) údaje. A tam Ti to bude jasný. Povol si taky chat... třeba. Dej si ikonu dle návodu, třeba... detík atd... to dáš. ;-)

No já právě nemám zatím žádnou malou fotku...a nevím,jak ji zmenšit...

s tim se musiš poprat. Taky nemáš zatím publikovaný článek, nebo nález, to je lehčí, tak šup po obědě ven, a sem se stříbrňákama. Fotit a fotit... Nález zpracuj podle pokynů pro přístup do secretu jak jsou na stránkách, pošli emailem, jak je psáno. Změnšení fotky, jo tak to musíš vydumat, zkus klepnout pravym, a dál otevřít v programu, ono Ti to něco nabídne. A taky, máš internet a gůůůgl, že... Dál to nechám na tobě, inspirace tady je dost...

gogla jsem zkoušel,ale pak mi to píše že to neví ve správném formátu.... no a stříbrnáky namááám... :,-( a když fotím,tak mám zase velké fotky..

tak obrázek je nad moje síly.....laboruji a nakonec skoro kolaboruji...aaa....NIC....pořád se jim něco nezdá... :-/

snaž se. je to jak hledání. chce to chodit, chodit, chodit... upravovovat, upravovat, upravovat... pardon. a ten nález! To chce.

ahoj hledat a hledat , měli by jsme už vyrazit. :-)

už mám obrázek...musel jsem ho ořezat asi tak 8x.....no a nález......hřebík??? :-/

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru