Hledání na sněhu.............

myslím, že to je aktuální téma a ještě nějakou dobu bude. Moc lidí asi teď nechodí, u nás se teda v lesích a na polích teď chodí pěšky hrozně těžko. Ale má někdo zkušenost s tím, jak se vrstva sněhu projeví na dosahu detíku do půdy?

založil Vlk 24.1.2010 12:29
Zpět na přehled diskusních témat

online counter

Stránka:  1
24. ledna 12:32
Vlk
Gefreiter
|      Reagovat

Vlk
Mně přijde, že jsem luxoval jen trávu, vrstva sněhu tak 20-30 cm........ Ale nevím a zajímají mně zkušenosti ostatních
24. ledna 16:31
machine666
Korporal
|      Reagovat

machine666
taky jsme byli s kolegou vrstva sněhu kolem 15 cm taky nic moc co se týka železa tak bez problemu ale mince a drobné předměty tak vubec nic
27. ledna 23:15
Djklomfi
Gefreiter
|      Reagovat

Djklomfi
Já byl hledat v lese ve 20cm sněhu a nic. Hlásilo mi to jen samé železo a bylo mi to divný... :,-(
Sundal jsem prsten z bílého zlata a schoval ho pod sníh... Lidi, NIC! Nechápu to! Je pravda, že nemam nijak "nařvanou mašinu" ale když signál projde půdou, proč mi to nešlo ve sněhu? :-/
28. ledna 12:54
Vlk
Gefreiter
| Re:      Reagovat

Vlk
No já z pod sněhu vyndal pár minciček, ale vesměs současné z trávy.
28. ledna 21:33
Elmara
Oberst
|      Reagovat

Elmara
Nemůžu říc nějaké velké hodnocení v terénu. Pokud ale beru výsldky na poligonu tak při pokrývce 30cm sněhu jsem si nešáhnul ani na minci v 10cm.... Pokud je tak vrstva větší, moc smysl to nemá ;-)
30. ledna 12:21
JaraGS
|      Reagovat

JaraGS
tak to jsem měl štěstí..šel jsem otestovat novou malou cívku SEF a při cca 30 číslech sněhu jsem z 10cm v hlíně vytáhl protektorátní kačku :-O
30. ledna 15:12
kmotr1
Soldat

kmotr1
Tak jsem šel dnes otestovat novej detík a podcenil jsem sníh v lese je tam toho dost ale pípaloto tak jsem hrabal a hrabal a nešel jsem kus rezavího řetezu jinak to bylo super už at je ten sníh prič 8-)
30. ledna 15:21
kmotr1
Soldat
| Re: Re:      Reagovat

kmotr1
sory pryč
31. ledna 16:45
Xduck
|      Reagovat

Xduck
No jo, ale kam jít tady v té bílé slotě hledat? Zkoušel jsem odpuštěné nádrže, ale už to také zapadlo cca 10ti centimetry sněhu... :-(
31. ledna 22:08
kajman
|      Reagovat

kajman
U nás je dvacet čísel a dalších dvacet do půdy na známku my dosáhne.Chodim v zimě do lesa to je jasný.Záleží na detektoru.Na ničem jinym. ;-)
2. února 11:21
Vlk
Gefreiter

Vlk
U nás už je sněhu moc, skoro půl metru. A další má připadnout v noci....... :-(
2. února 11:57
mambo.61
Oberstleutnant

mambo.61
Můžu se zeptat jaký máš detektor a co to bylo za známku?
3. února 17:06
jajan
| Stařík      Reagovat

jajan
V zimě nehledám a detík netrápím.Věnuji se typování lokalit,studiem historie obcí v okolí,studiem map a starých cest,čistěním nálezů atd.V jarních podmínkách na to vletím a doženu to!!-snad. o:-)
Stránka:  1

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

PřezdívkaHeslo
Registrace

Lovit na tomto webu

Detektor na splátky

Detektor na splátky s nulovým navýšením

Detektory dle výrobce

Detektory kovů TesoroDetektory kovů C.ScopeDetektory kovů VikingDetektory kovů GarrettDetektory kovů MinelabDetektory kovů FisherDetektory kovů White`sDetektory kovů Golden MaskDetektory kovů Nexus

Partnerské weby

Detektory kovů MlejnskýDetektory kovů TesoroDetektory kovů C.Scope

Nejživější ve fóru

V Zlínský kraj - střední Morava:
jar2004: Čau. No konečně se ozval někdo z okolí. Řeč můžeme dát na mailu, ted... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
Kristal: JJ při první vycházce zatim stále A mod :) vím že to či o... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
Wendis: mrkni tady na bazar,Patrosos prodává Whites prizm III,dobrej detík na... » ukázat

V Zlínský kraj - střední Morava:
DECIMUS: Ahoj, já jsem kupříkladu z Kroměříže... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
jar2004: Ale na Aukru máš dost detiků za rozumnou cenu. Ne ale ty za 1350 Kč. Do to... » ukázat

> Vstup do fóra
online counter

Nejživější v chatu

jar2004: Ahoj. A já? :-) » ukázat

Beri: Tož dík :-) » ukázat

Elmara: Tak už jsi schválený ;-) » ukázat

Elmara: Tak to je ostuda, to se na tebe podíváme :-) » ukázat

Beri: Už jsem poslal bronzové kopí a jaksi nic :-( » ukázat

> Vstup do chatu
online counter

Facebook doporučuje