kolik let už hledáte

mě se zdá,že je to tu samej zelenáč a starý páky už toho nechali. nebo se pletu, já taky chodim teprve třetim rokem takže vpodstatě začínám

založil lux2 5.8.2010 06:29
Zpět na přehled diskusních témat

15 online

6. srpna 2010
cabraka
Soldat
Reagovat
cabraka

Já pořád něco hledám a nemůžu to najít takže poslední dobou je to horší a horší 8-)

detektor: TESORO CIBOLA,C SCOPE CS3MX,GOLDEN MASK., město: Praha
9. srpna 2010
saman-1
Leutnant
Reagovat
saman-1

Začal jsem v roce 2006.

detektor: XP GMAXX 2, město: Morava
9. srpna 2010
nederland
Leutnant
Reagovat
nederland

Já v roce 1993. :-D :-D :-D :-P

detektor: GoldenMask 3,Zetex, město: Znaim
10. srpna 2010
jiran1
dotazReagovat
jiran1

Nederland:s Jakým detektorem jsi vtom třiadevadesátým hledal?,jestli se můžu zeptat,pochopitelně bez urážky

10. srpna 2010
nederland
Leutnant
Reagovat
nederland

Já sem měl prvního zetexe,a u něj sem zůstal dlouho akorát sem pak přeskočil na modernější.Taky sem zkoušel Fischera,a Tesoro,ale nesedli,mi až Golden Mask.

detektor: GoldenMask 3,Zetex, město: Znaim
11. srpna 2010
georgetuma
Zugsführer
Reagovat
georgetuma

OD 85 jsem to zkoušel občas se zapůjčenou armádní minohledačkou W4p od strýce svého času sloužícího v ČSLA. Těch příležitostí bylo , ale pramálo.Bralo to jen větší železo .
Po revoluci Zetex.

detektor: Tejon, C.Scope 5 MXP, C.Scope 1220 XDP, město: Truppenübungsplatz Beneschau
11. srpna 2010
habán
Leutnant
Reagovat
habán

V roce 1988 poprvé a na Dukle s armádní minohledačkou.(Hrábě by byly tenkrát lepší)Po revoluci pauza z důvodu nesprávné volby manželky a nehorázné ceny detektoru na výstavě-myslím,že to bylo 67000,-Kčs a za to jsme měli vybaveno do bytu:-(

detektor: Tejon,GM4,CS6MXi -42let, město: Patologie Albertov
11. srpna 2010
Vlk
Gefreiter
Reagovat
Vlk

Já na rozdíl od Habána až po správné volbě manželky, tedy pár let po ní. První kontakt s detíkem asi před 4 rokama, opravdu chodím rok a ccca 8 měsíců.

detektor: , město:
11. srpna 2010
habán
Leutnant
Reagovat
habán

Teď už mám tu správnou,vlastně nejsprávnější! ;-)

4. července 2011 19:32
kite7
Gefreiter
Reagovat
kite7

Ahoj ,to máš,oba jste super lidi .-)

detektor: Fisher. Minelab Ad.Kopáč made in kite 7,Bounty Hun, město: Mšecké Žehrovice 40let.
11. srpna 2010
columbo
Reagovat
columbo

Tak to Ti závidím Habáne! ;-)Mít manželku, která hoví stejnému koníčku, -no to je lepší,než výhra ve sportce! Gratuluju :-DHledám zhruba stejně dlouho jako Ty, můj první detík tovární výroby byl AH101 od Whites. Superr strojek. Hodně mě naučil! :-D

11. srpna 2010
Tom2
Gefreiter
Reagovat
Tom2

To není žádnej dar ženská se stejným koníčkem, máme jeden detektor a někdy bych jí zabil když jde hledat zrovna když chci já :-D :-D A já musím hlídat děcka :,-(

detektor: Minelab jedině Minelab:-), město:
11. srpna 2010
habán
Leutnant
Reagovat
habán

Ten znám ;-)

12. srpna 2010
Rajčák
Stabsfeldwebel
Reagovat
Rajčák

Myslím, že v roce 1993 jsem si podle Amára postavil svůj druhý, na tu dobu docela slušný detektor.

detektor: , město: Plzeň-sever, 45 let
12. srpna 2010
Feri
Zugsführer
Reagovat
Feri

V roce 1986 jsem postavil cosi, co se trochu podobalo detektoru kovů na hledání stříbra. Od té doby sestrojeno a upraveno hafo detektorů :-)
V současné době - snad již skoro 5 rokem Minelab Quattro a ACE 250 s malým vylepšením :-) :-) :-)

detektor: Všechny Garretty, město: Brandýsek, 48 let
3. prosince 2010
fantas
Reagovat
fantas

Já jsem začal hledat v roce 2008 z detektorem Bounty Hunter, pak jsem si kopil lepší Garrett ACE 350. :-D

3. prosince 2010
sirdaniel
Reagovat
sirdaniel

Já od 2008. První mašina Rutus Proxima druhá od 4/2010 XP Gold maxx power. Za tu dobu co hledám jen čumím jaký znalosti jsem získal jak o mincích tak o historii. Navíc bych nevěřil jak se změnil můj pohled na les. Vlezu do lesa a vidím hele tam je úvozovka hele tam rylo prase (ne jinej detektorář ale divočák )atd. Jedu v autě s přítelkyní a ta jen furt poslouchá: Jé podívej tam by se hledalo, tam musim zajet... Prostě začínám z toho být krapet magor :D

4. prosince 2010
Mirda
Gefreiter
Reagovat
Mirda

Taky vidim všude možně pěkná místa na hledání když někde jedu autem nebo se dívám na nějaký dokument v televizi :-D Jinak s hledáním jsem začal teprve letos na jaře a zepár detíků jsem už vystřídal.

detektor: Deus, Pro-Pointer, město: Zlínský kraj
16. února 2011
Jenda.M
Gefreiter
Reagovat
Jenda.M

Proč jsi vměnil proximu za golda???? Prosím pověz. Chci si ho ted koupit,protoře jsem si myslel že rutud je špička... :-O :-O

detektor: Zeus - Pp Garet - Draperka HHB, město: Jihlava HHB o.s
3. prosince 2010
loner
Reagovat
loner

Sire Danieli, můžeš se mi ozvat na loner67seznam.cz ?

3. prosince 2010
dobroděj
Major
Reagovat
dobroděj

Po roce 90 jsem k hledání přibral něco co dovedlo poznat kov.Ale první detektor až během dalšího půlroku a myslím že to byl USA-CANADA PROSPECTOR II,potom AD 318 a potom další a další.Dnes nejvíc GARRETT a TESORO.Hlavně jsem měnil detíky podle toho co jsem hledal a někdy i našel.

detektor: VIKING 8MX,GARRET GTAx 750,EXPLORER XS,TESORO SILV, město: Trutnov 48 let
19. března 2011
prtas
Korporal
Reagovat
prtas

Hledam od roku 2009. Prvním detektorem byl f-2 druhým rutus proxima.Vsoučasné době vybírám detektor zde na lovci.

detektor: ESII, město: Přelouč
4. července 2011 19:37
kite7
Gefreiter
Reagovat
kite7

Můj úplně první byl soc.výrobek.Vyrábělo to JZD Kosova Hora-přidružená výroba r.v.1988.sehnal jsem ho v roce1994.Sice nic moc ,ale furt lepší něž můj výrobek který moc nefungoval.Protože to byl můj první klacek ,mám ho do dnes doma ;-)

detektor: Fisher. Minelab Ad.Kopáč made in kite 7,Bounty Hun, město: Mšecké Žehrovice 40let.
4. července 2011 20:54
MartinW
Korporal
Reagovat
MartinW

Já začal asi před dvěma roky koupil jsem si na aukru Ace250 to jsem měl tak rokapul pak jsem ho zase na aukru prodal a koupil EuroACE.... takže menší krok dopředu jsem udělal :-D

detektor: EuroACE, mar.w@email.cz, město: Klášterec, 27let,
4. července 2011 22:14
bavicc
Hauptmann
Reagovat
bavicc

ja zacal pred dvouma rokama..chytlo me to jak svina a pokud mam volno porad smejdim kolem dediny... :-D :-D :-D

detektor: garett 250, město: Lipovec ... 37let
4. července 2011 22:30
Astoret1
General der Infanterie
Reagovat
Astoret1

Já od léta 2007.

detektor: XP ADX 250, město: Kromeriz, 42 let
5. července 2011 7:40
secreD
...Reagovat
secreD

Já začal v roce 2009 s F2 letos sem přezbrojil na ESII a hledám dál ... 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky