Kopaná vyznamenání WH

Nejde rozhýbat jehla a očko.
Neví náhodou někdo jak na to ????????????? a nepoškodit to.
Případně co nešetrněji ošetřit a zakonzervovat.
Dík Petr.

založil schatzlar 2.1.2010 12:36
Zpět na přehled diskusních témat

online counter

Stránka:  1
2. ledna 15:50
schatzlar
Feldwebel
|      Reagovat

schatzlar
za ten překlep se omlouvám ..... co nejšetrněji o:-)
2. ledna 15:50
schatzlar
Feldwebel
|      Reagovat

schatzlar
za ten překlep se omlouvám ..... co nejšetrněji o:-)
2. ledna 16:19
miki
Feldwebel
|      Reagovat

miki
tohle by mělo rozchodit všechno http://www.autofor-prislusenstvi.cz/autofor-prislusenstvi/eshop/13-1-Autokosmetika-chemie/48-2-Autokosmetika-HOLTS/5/256-Uvolnovaci-a-mazaci-olej-sprej-300ml
Jestli si myslel tedy něco takového..
2. ledna 18:46
ppp_1
Soldat
|      Reagovat

ppp_1
Laicky bych tipoval, že ten uvolňovací olej bude fungovat, ale bál bych se, aby to neobsahovalo nějaký svinstva, který by po konzervaci dělaly neplechu... Píšou, že to zbavuje od rzi, tak bych tipoval, že tam bude nějaká kyselina, takže minimálně neutralizovat po použití.
Hodil bych to do rostlinnýho oleje např... Nečistoty by se mohly uvolnit... Ale takhle těžko říct, jak to ve skutečnosti vypadá...
2. ledna 19:04
miki
Feldwebel
|      Reagovat

miki
Asi bych to taky tak viděl .Nastříkat -rozchodit - opláchnout -naolejovat -vystavit 8-)
31. ledna 22:46
kajman
|      Reagovat

kajman
Nic nerozhejbávej ošetři a nech to tak zatím.Když na to budeš spěchat něco zkazíš.Je to kopáč má na to nárok a na uniformu si ho dávat nebudeš tak k čemu ho rozhejbávat.Když budeš chtít do sbírky funkční hezkou věc tak to koupíš od jinýho sběratele,tohle je kopanej kus tak ho nech tak jak je.Teda očistit jo já myslel tu jehlu.Můžeš jí zlomit je to za ty léta křehký,nebo utrhneš záchyt.Fakt to nemá cenu.Zkušenosti mám :-) ;-)
14. března 17:21
brndos
|      Reagovat

brndos
Jak píšou kolegové,nejlepší na uvolnění je použít olej,já používám i rostlinný.No a konzervování.Osobně se mi osvědčil lak na vlasy.Rychle zasychá a velkou výhodou je,že se dá kdykoliv omýt pro případnou další práci na nálezu.
Stránka:  1

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

PřezdívkaHeslo
Registrace

Lovit na tomto webu

Detektor na splátky

Detektor na splátky s nulovým navýšením

Detektory dle výrobce

Detektory kovů TesoroDetektory kovů C.ScopeDetektory kovů VikingDetektory kovů GarrettDetektory kovů MinelabDetektory kovů FisherDetektory kovů White`sDetektory kovů Golden MaskDetektory kovů Nexus

Partnerské weby

Detektory kovů MlejnskýDetektory kovů TesoroDetektory kovů C.Scope

Nejživější ve fóru

V Zlínský kraj - střední Morava:
jar2004: Čau. No konečně se ozval někdo z okolí. Řeč můžeme dát na mailu, ted... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
Kristal: JJ při první vycházce zatim stále A mod :) vím že to či o... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
Wendis: mrkni tady na bazar,Patrosos prodává Whites prizm III,dobrej detík na... » ukázat

V Zlínský kraj - střední Morava:
DECIMUS: Ahoj, já jsem kupříkladu z Kroměříže... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
jar2004: Ale na Aukru máš dost detiků za rozumnou cenu. Ne ale ty za 1350 Kč. Do to... » ukázat

> Vstup do fóra
online counter

Nejživější v chatu

jar2004: Ahoj. A já? :-) » ukázat

Beri: Tož dík :-) » ukázat

Elmara: Tak už jsi schválený ;-) » ukázat

Elmara: Tak to je ostuda, to se na tebe podíváme :-) » ukázat

Beri: Už jsem poslal bronzové kopí a jaksi nic :-( » ukázat

> Vstup do chatu
online counter

Facebook doporučuje