Liberec

Hledám někoho kdo by mi předal část svých skušeností jsem úplný začatečník a každá informace je dobrou investicí do budoucna.

založil Hurvy 25.8.2010 13:18
Zpět na přehled diskusních témat

16 online

26. září 2010
koholik
Reagovat
koholik

Zdar kolego,

jsem z Liberce, odku jsi?

1. října 2010
Hurvy
Reagovat
Hurvy

Zrovna tak, ale zatím jenom zvažuji včechna pro a proti. Mohli by chom se kontaktovat, pokud s tím souhlasíš. Moc by mi pomohlo pokecat s někým z okolí kdo má stejného koníčka mám spoustu otázek a možná by mi pomohlo si to vyzkoušet než do toho budu investovat. Co mislíš?

20. října 2010
evelina
Reagovat
evelina

ahoj,jsem sice kousek od České Lípy,ale do Liberce jezdim hodně často. Ráda nebudu chodit sama. :-)

15. prosince 2010
lvicek
Reagovat
lvicek

ahoj, já bydlím v České Lípě ... taky bych nerad chodil sám ... kdo by chtěl pokecat nebo případně na jaře chuť vyrazit tak ať mi písne na mejlík mikxxx@seznam.cz ... mějte se, čusík

22. srpna 2011 3:29
Tuco
Reagovat
Tuco

ahojte,jsem z Jablonce a rad bych poznal nekoho na spol. hledani v okoli i jinde.

31. března 2011
Templarius
Soldat
Reagovat
Templarius

:-D Ahooj,já jsem také Liberečák.Občas jezdím do Lípy a zanedlouho se tam stěhuju 8-)

detektor: SBS MD3007, město: Česká Lípa
22. října 2011 21:30
lucky-luke.1987
Reagovat
lucky-luke.1987

Ahoj jsem z Liberce a taky bych se klidně zapojil.Rád bych o tomto získal více informací popřípadě zkušenosti a třeba i někam vyrazil.Pokud by někdo chtěl tak můžete napsat na e-mail: lucky-luke.1987@seznam.cz.Budu rád když se někdo ozve.

29. března 0:07
szake
Reagovat
szake

Ahoj všichni. po zimě jsem se rozhodl přivést si do Liberce detektor, ale nějak to tu vůbec neznám jelikož jsem z Mladé Boleslavi. Nejde mi o nějaký super tajný lokality, spíš ukázat okolí a hlavně nechodit sám a pokecat. Kdyby jste někdo měli chuť jít zahledat, tak se ozvěte. Nemám problém vyrazit klidně i v týdnu. Jsem pořád zavřenej na koleji a příjdu si tu jak v králikárně. :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky