Maskáče DPM-anglické

Ahojky lovci,
prosba, marně sháním kalhoty k těmto maskáčům, všude mají jen malé velikosti, jedny mě někdo ukradl přímo z prádelní šňůry... :-(, a nové nemohu sehnat.
Nemáte někdo kontakt kde by se na normálního chlapa dali sehnat?moc díky chlapci ;-),Desy.

založil desy 1.7.2011 18:49
Zpět na přehled diskusních témat

18 online

2. července 2011 11:58
Bob
Feldwebel
Reagovat
Bob

Ahoj,podívej se na tohle. http://www.alfatactical.cz/index.php?detail=12413

detektor: XP Deus,Garrett PP, 1962, město: Telč, HHB o.s.
2. července 2011 12:05
Bob
Feldwebel
Reagovat
Bob

Do vyhledávače zadej "kalhoty britské armády"např.toto http://www.westarmy.cz/kategorie/vybaveni-britske-armady

detektor: XP Deus,Garrett PP, 1962, město: Telč, HHB o.s.
3. července 2011 14:45
desy
Soldat
Reagovat
desy

Tak jsem ty maskáče konečně sehnal v jednom armyshopu z Ostravy, s pánem je výborná domluva a opravdu se snažil.
Přikládám odkaz na jeho stránky, neberte to jako reklamu nebo propagaci ale pouze vyjádření spokojenosti.www.khaki.cz
čauky Desy. :-)

detektor: Tesoro Silver u Max,S.E.F. 12x10, město: Chrudim
3. července 2011 17:02
Gold
Gefreiter
Reagovat
Gold

Zdravíčko,ty jsou uplně nejsuprovější jdu donich díky za info ;-)

detektor: White's Matrix M6, město: Jihlava
3. července 2011 17:03
Gold
Gefreiter
Reagovat
Gold

Zdravíčko,ty jsou uplně nejsuprovější jdu donich díky za info ;-)

detektor: White's Matrix M6, město: Jihlava
5. července 2011 15:26
Crusader
ja teda neviemReagovat
Crusader

ako je to s tovarom v tých armyshopoch.Ked si tam pozerám ten tovar,pýtam sa sam seba:sú to skutočne vojenské veci???alebo len nejaká 2hotriedna napodobenina???Cca 1 mesiac dozadu som v Bratislave kupoval v istom "armyshope"volal sa ináč,ale sortiment rovnaký.Maskáče,ruksaky,nože,topánky a pod.Všetko to vyzeralo veľmi dobre a tak som sa rozhodol že si kúpim ruksak.Už na pohľad vemi kvalitná práca,doniesol som ho domov,pozorne som si ho prezrel a hovorím si:tak tento ma asi prežije.Zahodil som nákupný bloček,v mienke že ho nikdy nebudem potrebovať.....a to bola brutálna chyba.Po 1č dňoch sa mi začal ruksak rozpadávať.Najprv na 1dnom mieste(pomyslel som si:chybička se vloudila,môže sa stať komukoľvek)ale keď sa otvoril na inom mieste,vedel som že to nemôže byť náhoda.Teraz mám v 2 mesiace starom ruksaku 2 diery veľké asi 15 cm.A teraz som na rozpakoch či si ešte niečo od nich kúpim :-(

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky