Minelab E-Trac nebo XP deus V2.0

Který je lepší.Děkuji za názory.

v kategorii Detektory - netříděné, založil bred-art 29.6.2011 22:27

Lidičky tahle diskuze chcípla. No chodím skoro rok s XP Deusem. Než jsem mu přišel na chuť, tak to fakt trvalo. Samozřejmě ani dnes nejsem mistr, Těch funkcí je tam hodně a než se s tím člověk zžije tak to trvá. No proč sem píšu. Detektoru musí hledač věřit. Je to stejné jako u holek, pokud nevěříte a podezíráte, že kecá, tak nemůžete mít pohodu. Pokud chodíte s kecacím detektorem, tak jste nejistí.
Já jsem detektoru XP Deus uvěřil až po výměně základní cívky za velkou. Rozdíl při výměně byl tak velký, jako kdybych dostal pár facek. S malou cívkou jsem se namáchal a přecházel věci. Navíc velká cívka má i větší citlivost a dost hodně, možná i 10 cm navíc. Takže pokud si budete Deusáka kupovat v základní výbavě, tak si radši kupte hned velkou cívku, ale radši kulatou. Bude to dražší, ale
s velkou cívkou to je už pan Detektor. Kdybych měl zvolit nejdůležitější část detektoru, pak bych zvolil cívku. Co tady píšu mě stálo rok chození a bádání. Možná, že to platí i o ostatních detektorech. Když má někdo starý detektor a nechce se ho vzdát, tak koupě lepší cívky ho zase posune dál. Děkuji..... 8-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru