Minelab E-Trac nebo XP deus V2.0

Který je lepší.Děkuji za názory.

v kategorii Detektory - netříděné, založil bred-art 29.6.2011 22:27

Zdravím kolegové...Budu rád za každou radu z nastavením mašiny...něco už nachozeno mám, ale z jiným ;-)..a na tenhle strojek potřebuji více poradit. Co na poličko a co na les, louky..jak nastavujete vy v Expertu nebo přímo v programu, zatím mám pořád 2.0..možná nebudu ani měnit nejsem moc hračička...díky moc za jakkoukoliv radu Miky V-2
8-) Mikymauser@seznam.cz

Ono s tím moc dělat nejde. Možná ti dám radu.
1. Na pole louky lány s totální absencí signálu, chodím na program Gold field s maximálně nastavenou citlivostí, klidně 99. To je tvz. hledání, aby ti vůbec něco píplo. Máchat detektorem hodinu bez signálu je fakt deprimující. I když to po 10 minutách pípne železo, tak aspoň něco.
2 Jinak se chodí na GM Power program číslo 2. Na detektoru se dá nastavit výkon cívky TX 1 až 3. Normálně je to nastavené na 2. Pokud se příjde na nějakou lokalitu, kde to smrdí nálezama, tak můžeš TX zvýšit na 3. Cívka pak víc maká, ale žere víc baterku a to hodně a zase ti nic neuteče, 12 hodin cívka nastavená na výkon TX 3 nevydrží. Takže dohledávky řešit jedině s vyšťavenou cívkou na TX3.
3. Výměnou malé cívky za velkou jsem si polepšil a to hodně. Výkon detektoru jde o 1 třídu nahoru.
S velkou cívkou to už je radost.
4. Jinak se chodí na 3 tony, citlivost si můžeš zvýšit jak chceš - větší citlivost je lepší ale pak se musí napumpovat zem, aby detektor neprskal. Napravo je lzem, tam se to nastavuje.
5. Menší diskriminace odhaluje menší předměty, tak nastavit na 6, níž to nemá smysl.
6.Tuhle radu mi poslal hodně dobrý profík - 2 GM Power Nastavit citlivost na 95-97, výkon TX 3, disk 6, ladeni zeme bud napumpovat nebo nastavit oproti tovarnimu 90 na 84-85.
7. Rada na závěr - pokud detektor dobře pípá a v hloubce 30 cm nic není, tak zvedni detetor tak 40 cm nad zem a pokud pořád dobře pípá, tak to nekopej. Může to být klidně kolo od auta. Tak velkou citlivost Deus nemá, aby poznal minci na metr. :-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru