Detektor kovů Minelab X-Terra 705

Zdravím, pořídil jsem si detektor Minelab X-Terra 705, a už jsem s ním nachodil zhruba 10 hodin. Jsem s ním nadmíru spokojený, ale chtěl bych se zeptat na jednu věc. Zatím používám mód "Mince" a nastavení mám na All metal. Přijde mi ale divný, že sem třeba nenašel ani jeden hřebík, šroub, podložku či matku, proto by mě zajímalo, zda mám fakt takový štěstí, že nekopu takovou droboť nebo je to otázkou nějakého dalšího nastavení... Jinak kopu na poli řětězy,panty, petlice, zátky od piva atd...Takže zatím mám smůlu na něco pořádnýho... Díky za odpověď

Odkaz na testy detektorů kovů řady X-Terra: Testy detektorů kovů řady X-Terra
Návod pro detektor kovů Minelab X-Terra 305: Návod X-Tera 705

Detektor se již nevyrábí. Nahradila ho řada Minelab Vanquish

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 7.7.2010 20:18

zdarec kdys odladujes tak treshold dej na 14 potom ho snis na 7 a stim chod najdes pomalu i broky ;-)

Už jsem na to přišel,ale pořád s tím mám problémy :,-( mám cívku Nel Hunter 18.75 a nechcemi to najít ve 20 cm 10 haléř Kčs je možný že něco je s detektorem?

Nedomnívám se, spíš to je pořád v nastavení. Dej tam automat zem, to veme taky, citlivost 30, a podívej se na diskriminaci jestli neni moc. NC na mínus dva na týhle sondě. Treshold hodně dolu, klidně 3 :-) A podivej se kolem AM, jestli tam nemáš kolem dokola kus železa. Volume nahoru.

Tak s klackem nic není je to jen má blbá zkušenost :-) dnes jsem byl na polygonu a vše ok.Jenom mě štve že nejde chodit s velkou citlivostí třeba těch 30 každý kus stébla dělá prozvuky.Dnes jsem chodil podle tvého nastavení litrfree ale tu citlivost jsem musel sundat na 21 a našel jsem ve 20cm 1Kčs,v 10cm 1krejzar a v 15cm nějakej centimes :-/

Mě to prozvuky nedělá, odladění přes trik s trackingem mínus 3. Citlivost naplno. ale každopádně je dobrý že se zlepšuješ, ono to vychytáš, chce to ještě malinko času. Obávám se ale, že takhle to spolu nenaladíme, na dálku. Škoda žes nemoh v sobotu, byl na to seminář, tejdny a tejdny inzerovanej, ale to už je pryč.

O tom semináři jsem se dozvěděl den předem protože snad den před zahájením jsem se tady zaregistroval a stejně bych nemohl-noční- :,-( takže hnus.Moc ti děkuju za tvoje poznatky. Prozradíš mi ten trik s trackingem? :-) takže myslíš že to dělá prozvuky protože jsem měl tracking plus dva? Teď mám zase noční tak zítra vyzkouším.Je pravda že do trackingu a GB se vůbec nemontuju a nechávám to na AU.

Jasně. Zavolej mi zejtra až se vyspíš po noční a pudeš ven na pole, dohodnem se, a já tě povedu po telefonu, svem zvyklej, dělám to tak :-) OK? Telefon je v kontaktech u mě na DC stránkách.

a ty jseš Jakub nebo Jirka? 8-) těch kontaktů tam zas moc není ale žádnej Litrfree

už tě mám jsi Jiří. :-)

šikovnej :-D :-D

Cca do 13 ti budu v Muzeu, potom už budu k dispozici online :-)

Ahoj Litrfree můžu se ozvat zítra?Dnes jsem na další noční :,-( Myslel jsem,že přes den vstanu ale nějak se nezadařilo.

Žádnej problém :-) Předpokládám, že budu i zítra naživu. :-) V klidu, klíďo zavolej, chlape.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru