Na toto neexistuje správna odpoveď. Iba ak,že ako pre koho. Záleží čo máš vo svojom okolí. U nás nie je ani jedno ani druhé,preto hladám iné. Ale vojnu by som nachádzal velmi rád. 
Muzete poradit co je lepsi?

Na toto neexistuje správna odpoveď. Iba ak,že ako pre koho. Záleží čo máš vo svojom okolí. U nás nie je ani jedno ani druhé,preto hladám iné. Ale vojnu by som nachádzal velmi rád. 

Ahoj! Tak podle mně je lepší napoleon, ale vzhledem k tomu že nálezy z WWII jsou u mně asi tak 10x častější, beru oboje. On ten napoleón je krapet hlouběji,ale pokud ti budou stačit olověné kuličky, dá se hledat téměř do nekonečna.
Čus IRWING
Dekuju za rady.... 

Ještě že si měl tuhle otázku, těžší by byla najít místo, kde se na JM neválčilo.

Tak som sa práve vrátil z poľa.Toto pole bolo kedysi bojiskom a dnes sa zdá že už sa tam chystá stavať developer.Je tam ceduľa"Hrubé zemné práce"Treba tam urobiť "rýchly záchranny prieskum"Môj Garrett tam pípal o 106,problém bol v tom že zem je zmrznutá a nedostal som sa "pod kožu"Kúsok ďaľej je zorané poľe,tak som sa išiel pozrieť tam a našiel som tam niekoľko železných vecičiek,ktoré len tak ležali na povrchu,napr.hák cca 30 cm odhadom cca 100-200 r.starý,a neidenfikovaťeľný kus železa 6+6+3 cm rádiusového tvaru,zo zadnej strany má poľgulaté vybratie,ako púzdro guľového čapu.Vo štvrtok som bol len tak na hod.za domom v lese,našiel som nábojnicu,zaujmavé je že nebola vystrelená,zápalka je bez jamky,ale nábojnica bola bez guľky.Po očistení som zistil že to bol vojenský náboj 8/57,rok výroby 1924.Také sa používali v puškách Wehrmachtu Mauser.Miesta kde mi pípal detektor mám poznačené,ak sa trochu oteplí,pôjdem na istotu 
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.