Napoleon nebo 2. svetova valka?

Muzete poradit co je lepsi?

založil Padouch 9.5.2010 13:24
Zpět na přehled diskusních témat

22 online

2. června 2010
Kojot
Oberleutnant
Reagovat
Kojot

Na toto neexistuje správna odpoveď. Iba ak,že ako pre koho. Záleží čo máš vo svojom okolí. U nás nie je ani jedno ani druhé,preto hladám iné. Ale vojnu by som nachádzal velmi rád. :-)

detektor: , město:
7. srpna 2010
IRWING
Soldat
Napoleon nebo Vá…Reagovat
IRWING

Ahoj! Tak podle mně je lepší napoleon, ale vzhledem k tomu že nálezy z WWII jsou u mně asi tak 10x častější, beru oboje. On ten napoleón je krapet hlouběji,ale pokud ti budou stačit olověné kuličky, dá se hledat téměř do nekonečna. :-)
Čus IRWING

detektor: VAQUERO,DFX, město: ÚSTÍ NAD LABEM
11. prosince 2010
Padouch
Reagovat
Padouch

Dekuju za rady.... :-)

11. prosince 2010
litrfree
Hauptmann
Reagovat
litrfree

Ještě že si měl tuhle otázku, těžší by byla najít místo, kde se na JM neválčilo. :-D ;-)

detektor: Tejon SEF, Lobo ST HOT&bigNEL, VAQ CON&NEL, PP GRT, město: Čáslav, HHB o.s. - předseda!
23. ledna 2011
Crusader
field of dream????Reagovat
Crusader

Tak som sa práve vrátil z poľa.Toto pole bolo kedysi bojiskom a dnes sa zdá že už sa tam chystá stavať developer.Je tam ceduľa"Hrubé zemné práce"Treba tam urobiť "rýchly záchranny prieskum"Môj Garrett tam pípal o 106,problém bol v tom že zem je zmrznutá a nedostal som sa "pod kožu"Kúsok ďaľej je zorané poľe,tak som sa išiel pozrieť tam a našiel som tam niekoľko železných vecičiek,ktoré len tak ležali na povrchu,napr.hák cca 30 cm odhadom cca 100-200 r.starý,a neidenfikovaťeľný kus železa 6+6+3 cm rádiusového tvaru,zo zadnej strany má poľgulaté vybratie,ako púzdro guľového čapu.Vo štvrtok som bol len tak na hod.za domom v lese,našiel som nábojnicu,zaujmavé je že nebola vystrelená,zápalka je bez jamky,ale nábojnica bola bez guľky.Po očistení som zistil že to bol vojenský náboj 8/57,rok výroby 1924.Také sa používali v puškách Wehrmachtu Mauser.Miesta kde mi pípal detektor mám poznačené,ak sa trochu oteplí,pôjdem na istotu :-/

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky