Mě to napadlo dávno , jen jsem si po zkušenosti s hledáním potrubí a kabelů ve zdi nebyl jistý zdali by to minci vůbec pro malou citlivost našlo.
Ahoj, to co vám teď napíšu některé z vás zarazí,
ale kámoš (hroznej Skrblík) si nechtěl kupovat dohledávačku, která neni zrovna levná a tak to vyřešil po svém...
Byli jsme na poli a ke hroudě hlíny kde "něco" bylo najednou vytáhl elektrikářský hledač kovů a drátů do zdí... Kupodivu tu malou mincičku našel jako fík... Okomentoval to slovy...: No co? Nebudu dávat přes 3.000Kč za dohledávačku, když mam pracovní za 300Kč...
Čučel jsem jak péro z gauče... No napadlo by to někoho z vás??? Mě teda určitě NE!

Mě to napadlo dávno , jen jsem si po zkušenosti s hledáním potrubí a kabelů ve zdi nebyl jistý zdali by to minci vůbec pro malou citlivost našlo.

No podle mě to má lepší signál v tý hlíně než ve zdi a taky záleží, jakou máš... Koukal jsem fakt jak blázen...

Ahoj. Tady musím napsat že mě to nikdy nenapadlo, ale Habán jeden takový strojek nějakou dobu testuje.
Nemá vybrace ani světýlko. Je ale možné že svůj účel splní. Sám dohledávaču nenosím, raději táhnu něco k pití 

jednou jsem jeden takový strojek koupil v Lidlu, a druhý den jsem si nechal vrátit peníze - prostě na hovno

Tak aspoň, že vrátili prachy.. V Lidlu nakupovat jenom potraviny, protože tam vozí samý krámy z číny jako do Penny...
Nevím co to měl kámmoš za značku, ale asi taky hodně nahrála kámošovi náhoda... Neříkám, že je to zaručená trefa, spíše obrovský štěstí.. Je jasný, že origo dohledávačka je origo dohledávačka, to bez debat... 
co tim myslis tim elektrikářský hledač kovů a drátů do zdí.. absolutne netusim o cem je rec.

Mno jedná se o průmyslový detektor kovů, který používají např. zedníci či elektrikáři...
Pomůže jim to najít kabely ve zdi apod. Tady máš odkaz abys věděl, jak to vypadá: http://aukro.cz/item852362378_detektor_kovu_a_elektrickych_vedeni.html
Je jich samozřejmě víc druhů,ale takhle nějak vypadaji...

M8m tu jednu Boscháckou tak ji prubnu, ale mám pocit, že to asi nebude nic extra, bo kabely hlouběji ve zdi už nenajde, pokud v nich není šťáva...

A k čemu je dohledávačka dobrá? Vyreju hroudu hlíny, přejedu detíkem jestli je předmět skutečně v tom vykopaným, dřepnu si, detík si položim přes koleno a po hrstech nabírám hlínu a mávám s ní před cívkou.. v drtivý většině případů mám předmět na druhou hrst v ruce a pak už jenom po kouskách odroluju přebytečnou hlínu. Dejte pokoj, ještě sebou tahat dohledávačku.. jak píše Elmara, to radši něco k pití 

to Pako:
Tak musíš hledat jen kabely pod napětim na poli

Nebo nad polem

Jééé chlapi, neblbněte...
Jasně že mávání s hroudou nad cívkou je super recept, jak předmět dohledat. Myslel jsem tohle spíš jako kuriozitu, že tohle kámošovi vyšlo a jestli vás to už taky napadlo... Neříkám, že to klapne,ale jemu to prostě vyšlo
Jemu šlo o to spíš si to zkusit, protože je to starej koumák a hračička.
dobrý den. chtěl bych se zeptat,jestli nevíte o prodeji nějakého detektorů kovů?Chci najít poklad...:)
lukas210@seznam.cz

Promiň mi to, ale tohle se přímo nabízí... Když na stránce s e-shopem nedokážeš najít nabídky prodeje detektorů... v hledání pokladu přeju hodně štěstí...
Pokud hledáš nějakej repasovanej detík, tak zkus aukro.cz Předpokládám, že tam budeš mít největší výběr...
ahoj..to vim taky že je tu e-shop..ale jestli někdo němá nějakej použitej..:)..co už ten poklad našel:)

Tenhle elektrikářskej levnej sr*č byl první detektor, co se mi dostal do ruky...
Mohlo mi bejt tak 11... Lez sem s tim po zahradě po zemi a našel pár šroubů, kladivo a kleště!
Strejdovi sem to vrátil nefunkční a bylo mi jasný, že jednou investuju do větší mašinky... 
Zdravím, sám jsem zvažoval dohledávačku, ale používám už rok elektrikářkou asi za 300,- a naprostá spokojenost, samozřejmě ji nepoužívám u každého kopu, ale když je nějaká drobotina, ušetřím s její pomocí spoustu času a mám rychle dohledán i miniaturní věcičku, mohu doporučit. 

Konečně taky někdo, kdo je vynalézavej...
Mno ale když bych nevěděl co s penězma, tak bych si koupil dohledávačku od Garretta... Vypadá velmi slušně a na zahraničních serverech si ho chválí... Tady máte všichni odkaz na video z testu:
http://www.youtube.com/watch?v=3YQ3GgRbtOA&translated=1

Dá se tím dohledat i při kopání. nejvíc mě štve, když hraje celá díra a nevím kam to rozšířit. Co je to za typ? Díky.

Je to pro pointer od Garretta, cena okolo 3500Kč 

...ale jak říkáš, v díře to půjde, neboj...

Taky už jsem nad tímto uvažoval a dost se mně líbí ta od Garretta.Kolikrát by se opravdu hodila. 

Já do ní po výplatě půjdu...! Má to vibrace a zvuk. signál a ta zabudovaná LED svítilna je bomba...! Hlavně když někde hledáš, kam je špatně špatně vidět třaba jako v lese pod kmeny, kořeny a pod... Navíc tady je odkaz na airtest:
http://www.youtube.com/watch?v=cviHt6fkB18&translated=1

Měl jsem objednat do konce roku, teď budu muset připlatit
Tu elektrikářskou jsem taky zkoušel a ten dosah nic moc

Ahoj lukas210- pokud bys měl zájem mám na prodej detektor Fisher F5 1rok používaný takže ještě v záruce.Plně funkční bez závad.-snopa@seznam.cz-

rozklikni //Detektory dle výrobce // a někde dole najdeš BAZAR, tak tam mrkni.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.