Někdo z Litomyšlska,nebo okoli do 30km +/-

Čauky,hledám někoho na společné hledání,je mi 24,mám auto,mám čas,ale není s kým hledat.Samotného mě to příliš nebavi,není s kým kecat,podělit se o info,zkušenosti atd.
pokud by tu nekdo byl,kdo je natom podobne,tak se ozvy ;-)

založil Sondak 20.1.2011 12:06
Zpět na přehled diskusních témat

24 online

25. ledna 2011
gekonuss
Reagovat
gekonuss

HK leda...sme dva a šmatlem i se psema různě po okolí 8-)

26. ledna 2011
Sondak
Soldat
Reagovat
Sondak

HK je bohuzel 55km a to uz je daleko,ale dikes ze se ozval :)v nejakem prispevku mi tu nekdo psal ze je z usti nad orlici tak to zkusim dohledat,to je prece jen 20km a to by slo :)

detektor: garrett Ace 150, město: litomysl
16. dubna 16:34
Spyke
Soldat
Reagovat
Spyke

Cau sondaku ja jsem z Dolního Újezda a docela intenzivně se tim zabývám ,teda jen zatím 2 měsíce ale skoro pořád. Tak kdyby jsi chtěl někdy někam zajet tak mi napiš na mail : Spyke358@seznam.cz 8-)

detektor: Garrett ace 250, město: Dolní Újezd
12. února 2011
jajumbo
Soldat
Reagovat
jajumbo

Svojanov. ale to je dál než 30km :-)

detektor: Fisher F70, město: Svitavy
12. února 2011
Sondak
Soldat
Reagovat
Sondak

Svojanov je krasne misto,ale jak rikas,pro me trochu z ruky :)jezdil jsem do brnence na festaky.ale mozne je vse,zatim hledam v okoli,ale jak bude venku opravdu pekne,nebranim se delsi vyjizdce a ja to na svojanov mam tech 30+ neco malo a to neni tak hrozny :-) takze budoucnost ukaze,treba se potkame.v okoli svitav jezdim rad,laka me 2.svetova,ale vzdycky jsem nasel jen strepiny a bordel,bo tyto mista navstevuji dost casto Policaci a hleda se v techto lokalitach opravdu dost dlouho,takze ty proflakly mista uz v budoucnu vynecham a radsi projdu nejaky pole,nebo les smer kvetna,trstenice,kde preci jenom radila mimo nemecka vojska i R.U.

13. února 2011
jajumbo
Soldat
Reagovat
jajumbo

tak se třeba můžem někdy domluvit. Kdyžtak se mi ozvy na meil: jajumbo@seznam.cz zatím. :-)

detektor: Fisher F70, město: Svitavy
15. února 2011
DavidT
Reagovat
DavidT

Nazdarek,jsem primo z Litomysle,nicmeně pracovně bydlím v Praze.Celkem pravidelně tak jednou za mesíc jezdím na par dni domu a vetsinou jdu nekam projít pole,nebo les.Klidne me napis na mejla ,muzem pokecat.

15. února 2011
DavidT
Reagovat
DavidT

bighittt@post.cz

17. února 2011
Sondak
Soldat
Reagovat
Sondak

cusa,urcite se vam ozvu.ted jsem momentalne nemocny a prezivam v praci,potom uz neni sila jit nekam kopat.takze jak se mi udela lip,treba neco podniknem

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky