nezná někdo?

Nazdárek všem pokazila se mi Garrett 350i možná je to jen cívka nebo kabelem , ale jde mi o to zda někdo nezná opravnu na detektory nebo jestli někdo neumí opravit garretta
Předem dík za jakoukoli informaci dydyn

založil dydyn 13.12.2009 15:18
Zpět na přehled diskusních témat

28 online

28. prosince 2009
Rudd
Leutnant
Reagovat
Rudd

Co Ti na něm nejde? Nebo co to dělá?

detektor: Garrett + Pro-Pointer a štěstí !, město: Brünn, 44 let
28. prosince 2009
SHORTY
Major
Reagovat
SHORTY

Obrať se na prodejnu v Jílovém :-)

detektor: dobrej,http://www.snopa.estranky.cz/, město: docela pěkné
28. prosince 2009
dydyn
Soldat
Reagovat
dydyn

když ho zapnu začne pořád pískat a pak zamrzne

detektor: Garrett GTA 350 ultra, město: Brno
28. prosince 2009
Rudd
Leutnant
Reagovat
Rudd

Nejlepší to bude tak jak napsal Shorty, ale jedna flignu tu možná je. Dělalo mi to něco podobného, našel jsem signál a pak to řvalo furt. Nepomohlo ani vypnutí a následné zapnutí, musel jsem odejít někam dál s detíkem otočeným nahoru - no, byly to špatné baterky - slabé. Druhá věc je, uvolněná matice v hlavě detíka a v horším případě v té zalisované části - v přechodce s převlečnou maticí. Zapni detík bez cívky a pokud to řve stejně jako s ní,víš v čem to alespoň je. A poslední postřech z mých chyb - vzpomeň si jestli ti někde nenavlhla elektronika - Garretům stačí i kondenzát - přechod z tepla do chladu i naopak.

detektor: Garrett + Pro-Pointer a štěstí !, město: Brünn, 44 let
29. prosince 2009
pako24
Gefreiter
Reagovat
pako24

Nejen Garretům vadí kondenzát ;-)Toto je hrob veškeré elektroniky na plošných spojích, časem dochází ke korozi, zkratům a následnému zničení zařízení... :-(

detektor: ACE 150 a trocha toho štěstí, město: near Unhoště
29. prosince 2009
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Není to tak strašný, vždy záleží na výrobci desky, a také na hledači samém. Pokud se detektor přenese z - 15 do uplně vyhřátého pokoje někde na 23°C. V podstatě si o problém člověk říká. Je vždy lepší nechat detektor někde na chodbě kde je teplota nižší 8-)

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
29. prosince 2009
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Co se týče dotazu: Tento typ jsem nikdy v ruce neměl, pochybuji že by se ale nedal opravit :-)

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
31. prosince 2009
dydyn
Soldat
Reagovat
dydyn

no skoušel jsem ho zapnout bez cívky a vypadá funkční takže asi vadná cívka :-/
Každopádně díky všem

16. února 2010
dydyn
Soldat
Reagovat
dydyn

Tak jsem sehnal v podstatě oficiální místo pro opravu na garreta a pokud má někdo problém na tomto emailu ho vyřeší
fjiros@traco.cz
Hrozně ochotnej a vstřícnej chlapík co opravuje garrety

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky