Co Ti na něm nejde? Nebo co to dělá?
Nazdárek všem pokazila se mi Garrett 350i možná je to jen cívka nebo kabelem , ale jde mi o to zda někdo nezná opravnu na detektory nebo jestli někdo neumí opravit garretta
Předem dík za jakoukoli informaci dydyn

Co Ti na něm nejde? Nebo co to dělá?

Obrať se na prodejnu v Jílovém 

když ho zapnu začne pořád pískat a pak zamrzne

Nejlepší to bude tak jak napsal Shorty, ale jedna flignu tu možná je. Dělalo mi to něco podobného, našel jsem signál a pak to řvalo furt. Nepomohlo ani vypnutí a následné zapnutí, musel jsem odejít někam dál s detíkem otočeným nahoru - no, byly to špatné baterky - slabé. Druhá věc je, uvolněná matice v hlavě detíka a v horším případě v té zalisované části - v přechodce s převlečnou maticí. Zapni detík bez cívky a pokud to řve stejně jako s ní,víš v čem to alespoň je. A poslední postřech z mých chyb - vzpomeň si jestli ti někde nenavlhla elektronika - Garretům stačí i kondenzát - přechod z tepla do chladu i naopak.

Nejen Garretům vadí kondenzát
Toto je hrob veškeré elektroniky na plošných spojích, časem dochází ke korozi, zkratům a následnému zničení zařízení... 

Není to tak strašný, vždy záleží na výrobci desky, a také na hledači samém. Pokud se detektor přenese z - 15 do uplně vyhřátého pokoje někde na 23°C. V podstatě si o problém člověk říká. Je vždy lepší nechat detektor někde na chodbě kde je teplota nižší 

Co se týče dotazu: Tento typ jsem nikdy v ruce neměl, pochybuji že by se ale nedal opravit 

no skoušel jsem ho zapnout bez cívky a vypadá funkční takže asi vadná cívka
Každopádně díky všem

Tak jsem sehnal v podstatě oficiální místo pro opravu na garreta a pokud má někdo problém na tomto emailu ho vyřeší
fjiros@traco.cz
Hrozně ochotnej a vstřícnej chlapík co opravuje garrety
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.