Pomozte rozšířit komunitu hledačů na Facebooku, pomozte začátečníkům a přidejte své rady a názory k nálezům....
Nové stránky o nálezech na Facebooku - Detektoring v české republice
Vyměňte své zkušenosti, rady a názory...pomozte určit nálezy.

Ten internet je hrobem všeho. Radu a zkušenost ti dám jen jednu, jsi k.k.t !

No koukám ,už jsem ten tvuj nesmysl zahlédl i na jiném webu nikde nemáš příspěvek a lanaříš lovce mě to připomíná lovce ale stb 

Si snad spadnul z jahody nééééé???????????????????
Ty buď tam,mi budem tady.

Detektoring na FB je to nejhorší co hledačskou obec mohlo potkat. Bohužel je to tam mnohem viditelnější - i blbci tam budou mnohem viditelnější, což našemu koníčku jenom uškodí. Příklad za všechny - na jednom fóru se už jednou taková FB stránka řešila. Zjistilo se akorát to, že si tam všichni honí veřejně trika bezva (mj. archeo) nálezy a vůbec jim nevadí, že se tam veřejně přiznávají mimo jiné ke kopání na území CHKO... Lovecpokladů je podle mě nejlepší řešení - uzavřená komunita. Kdo chce, vidí... Detektorweb je o něco horší, protože tam to vidí všichni bez námahy, ale FB je pěst na oko, protože to vidí i ti, které by to jinak nezajímalo.

Tak tohle nechápu,proč se cpát na facebook?????
Další hřebíček do rakve.....

To je snad sranda nééé.Facebook taková blbost. 
Tyo, to je trubka.
ppp_1, naprostej souhlas.

taky nejsem pro fck, teda fbk

Jak napsal do diagnozy jeden známý psychiatr: Nevím co si mám o pacientovi myslet, sám jsem z toho blázen
Možná je to myšleno dobře, ale také nejsem příznivcem a určitě tam nepůjdu.
Když čtu podobný nesmysly a nebo vidím nějaký nalezy na netu, tak se mě vaří krev v žilách. Však se nebojte přátelé, brzy (a velkou měrou díky těm, co nálezy zveřejňují) brzo přijde novela zákona a bude s tím konečně šlus. Archeologové už podepisují petici o zákazu hledání a je jen otázkou času, kdy to podají ke schválení do vlády. Přemýšlím už nad tím několik roků a pořád mě nejde na rozum, co některé lidi vede k tomu, že musí svoje nálezy veřejně ukazovat...čím asi dotyční myslí???..mozkem to ale určitě nebude. Buď jsou to nedospělé děti, nebo nemocní jedinci a netuší, čeho se dopouštějí. Hledání je o pocitu..o tom příjemném mrazení, když dostanu signál a čekám co se za ním ukrývá...NE O TOM SE TÍM CHLUBIT NA NETU...proboha!!! Přátelé, bohužel nežijeme v UK..tak proč děláte takové blbosti. Jě mě líto, jak se tupostí některých jedinců lidkviduje tento krásný koníček.
Buď dodržujte zákon ČR nebo pokud tak nečiníte, nekažte tím radost a zábavu ostatním. Naši archeologové (až na vyjímky)bohužel přemýšlí jako bolševici a místo spolupráce se zasazují o zákaz hledání. Mohli mít spouty nálezů, informací o nových lokalitách atd...místo toho se usilují o to, aby se hledání dostalo do ilegality a z toho minima co hledači odevzdají už neviděli vůbec nic. Tím, že si někteří hledači honí ego a posílají fotky nálezů KAMKOLIV /a nepomůže ani žádný klub pro registrované či něco podobného/ tomuto zájmu jen napomáhají 

Plně souhlasím s Marvinem, uvědomte si že jakmile se tato novela odsouhlasí /a v tomto státě to půjde rychle protože nikdo o ničem nepřemýšlí a hraje si jen na svém písečku /už si nikdo z nás nepůjde svobodně pípnout na jakékoli políčko či les.Jediné co nám z tohoto koníčku zbyde bude bolavý krk z otáčení, jestli nejde kontrola či policie.Takže vážně přemýšlejte a nedělejte ze sebe krávu...
Desy.

myslim že HOWGH!!!

Flákám se do příštího týdne na dovolené v Itálii a tak se na net dostanu strašně málo. Přesto alespoň jednou za dva dny nakouknu. Tohle vlákno mi přišlo trochu zvláštní.
Nálezy jsou na webech všude na světě, jsou státy kde jsou i oficiální databáze. (mimochodem, podobný projekt se připravuje i v ČR). Samozřejmě je to pak na jiné úrovni než “super, nádhera, máš palec .. prostě se o to starají odborníci a přispívají lidé co mají více zájem o spolupráci s archeology.
To že jsou na lovci nálezy v klubové části je dané naší již takřka pětiletou tradicí a mojí obrovskou nechutí jakýmkoli způsobem zbytečně provokovat.
Tak se tam držte v těch našich Čechách. Já se jdu svlažit. Tady je 10:00 h a 36 °C 

Já si říkal, že je tady nějak mrtvo a že se ani neozíváš.
Užívej dovču, relaxuj, a odpočívej.
Tady v Pardubicích zrovna začíná pršet...
čauky Desy.
dat to na FB to je hnus..
sú cocoti,a pília si pod sebou,ale aj pod nami konár.v budúcnosti až raz zakážu detektoring,mám odpoveď.Nazdávam sa že účinnú. 

FCB časem zanikne,ale Lovci budou dál existovat.
Celej FCB mi muze akorat tak vylizat pr... Jen se tam pitomci prihlasujte a pujdem pomalu ale jiste s konickem do vecnejch lovist .vetsi nesmysl jsem jeste nevidel ,nez se prezentovat na FCB ci jinem webu . Sam jsem s tim zkoncil se nekde vystavovat a upozornovat na sebe .

Ach jo 
Zrušte fejsbůk je k h****
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.