Okolí Mladé Boleslavi

Ahoj zdravim všechny, našel by se tu hledač z okoli Mladé Boleslavi?
zn. ve dvouch se to lepe tahne :-)

založil Klimpi 29.9.2010 18:03
Zpět na přehled diskusních témat

15 online

4. října 2010
hopper81
Zugsführer
Reagovat
hopper81

Zdar jak sviňa.Já jsem z NB ale v bolce jsem každej den.Napiš a můžem něco proslídit.

detektor: Lobo SuperTraq,H.O.T.,vibra+pistol probe , město: Nimburg HHB o.s.
14. října 2010
Tonny69
Feldwebel
Reagovat
Tonny69

Čau Boleslaváku sice z Bolky nejsem , jsem ze severu ale občas na Nymbursko a Mladoboleslavsko zavítám tak si myslím že není problém někam vyrazit.Joo a jinak máš pravdu že ve dvou se to lépe táhne . ;-)

detektor: Teknetics T2, vibra probe 580, město: Cv,Nb HHB o.s.
3. listopadu 2010
Buris
Soldat
Reagovat
Buris

Zdravím, já jsem kousek od MB ;-) tak vyrazíme!

detektor: Fisher, město: Mladá Boleslav
4. listopadu 2010
hopper81
Zugsführer
Reagovat
hopper81

Ještě jednou serwus.Jak jsem psal,v bolce jsem každej den tak jestli budete mít náladu můžete písnout na tel.720/332035 a když bude čas,provětráme klacky. ;-)

13. listopadu 2010
Solidus
Reagovat
Solidus

Docela by mě zajímalo, kolik nás v MB a okolí je ;-)
Podle děr všude v okolí je nás mraky.

13. listopadu 2010
Zlatonos
Soldat
Reagovat
Zlatonos

Koukám že se tady někde tvoří nějaká Mladoboleslavská buňka ;-)

detektor: XP GMP+Déus,skutečný detektor kovů, město: Raholzwald und Wiederholzwald
14. listopadu 2010
Solidus
Reagovat
Solidus

To by ta buňka byla pořádná. Je nás tady víc jak 100 8-)
Ale pořád se dá, když víš kde. A nejsi vidět ;-)

17. listopadu 2010
szake
Reagovat
szake

Ahoj jsem kousek od MB, ale jsem tu jen o vikendech. Snazim se ale chodit hledat co to jen jde, kdyby byl zajem rad vyrazim.
muj mail: szake@seznam.cz

18. listopadu 2010
Solidus
Reagovat
Solidus

Co je to kousek od MB ?
Abych tě nepotkal na svých lovištích. 8-)

18. listopadu 2010
Boban
Soldat
Reagovat
Boban

Taky jsem kousek od MB ha jsi obklíčen 8-)

detektor: Minelab E-Trac, město: Český ráj,35 let
22. listopadu 2010
szake
Reagovat
szake

Dobrovice

23. listopadu 2010
Solidus
Reagovat
Solidus

Dobrovicko dole je těžká černozem. Uf, co já se tam nakopal. A ty jíly na kopci taky nic moc. Zlatej píseček u Nymburka. :-)
Ale zase u Dobrovic hezké nálezy zeleninky. 8-)

30. listopadu 2010
szake
Reagovat
szake

Jo to mas pravdu policka u Nymburka jsou luxusni taky jsem se tam najezdil :-) ale Dobrovice je domovina takze nalezy odtamtud vzdycky potesi

19. listopadu 2010
hopper81
Zugsführer
Reagovat
hopper81

Můj rajon je Nymburk-Boleslav!Takže bacha!Koho uvidím ve svém hájenství,bude nemilosrdně sťat! :-) :-) :-)

21. listopadu 2010
Solidus
Reagovat
Solidus

Trasa MB - Nymburk a lokality jsou velice dobré ;-)
Jsem tam dost často.

21. listopadu 2010
hopper81
Zugsführer
Reagovat
hopper81

Jojo máš recht.Třeba se někde potkáme a pokecáme. :-)

24. listopadu 2010
Solidus
Reagovat
Solidus

V pátek jsme chodili pravidelně večerníčky, ale tenhle to asi nepůjde. Takže jdeme pokecat do krčmice. Kdo se chce z MB a okolí přidat, může přijít poplkat. :-)

25. listopadu 2010
_Fox_
Reagovat
_Fox_

Tak to aby jsi zamluvil celej lokál u Hymrů ;-) A když se nevejdeme tak náměstí je kousek. :-D

25. listopadu 2010
Solidus
Reagovat
Solidus

To ne. ;-) Ale kámoš bydlí v Libichově, takže jedeme do blízké krčmice Černý orel v Luštěnicích na křižovatce. Takže kdo chce ... ;-)

28. listopadu 2010
Radek-k
Gefreiter
Reagovat
Radek-k

Já jsem též od Mladé Boleslavi a v Luštěnicích jsem nějakej pátek bydlel,ted nějakej ten pátek jsem v Bělé pod Bezdězem ;-)

detektor: , město:
27. února 2011
Renda
Soldat
Reagovat
Renda

Jsem v úžasu kolik nás tu po okolí běhá :-O A to jsem si doteď naivně myslela že tu straším téměř sama. :-)

detektor: C-Scope CS3MX, město: okr. Mladá Boleslav
6. března 2011
szake
Reagovat
szake

Uz se lepsi pocasi, tak me napadlo, jestli by ste nekdo nevyrazil proluxovat nejaky policko nebo klidne les. Vicemene chodim sam, kdyby byla chut napiste sem nebo na mail: szake@seznam.cz zatim ahoj

6. března 2011
bohoush
Reagovat
bohoush

čau, tak včera jsem byl tak na tři hodky na poli,, a zatim to je hrozný,,, pole je jak kámen, hodně tónú jsem musel vzdát:-))

6. března 2011
bohoush
Reagovat
bohoush

čau, tak včera jsem byl tak na tři hodky na poli,, a zatim to je hrozný,,, pole je jak kámen, hodně tónú jsem musel vzdát:-))

6. března 2011
Renda
Soldat
Reagovat
Renda

V pátek kolem poledne jsem viděla jednu zelenou žabičku s detektorem lítat po poli kolem Benátek a dnes v neděli zas jinou kolem Brandýsa, byl to někdo z těch co chodí sem? :-)

detektor: C-Scope CS3MX, město: okr. Mladá Boleslav
6. března 2011
bohoush
Reagovat
bohoush

já to nebyl :-D :-D

6. března 2011
LumpLump
Reagovat
LumpLump

kolem poledne smer sedlec?

6. března 2011
szake
Reagovat
szake

ahoj, ja dneska jel z Benatek na Starou Lysou ze skocim na nejaky policko....na konci Benatek jeden detektorar a potom u Stary Lysy hned tri kluci :-D sam sem brouzdal po poli mezi Lysou a Starou Lysou. Jinak nic extra spis sem se provetral, nejaky knofliky, jedna maruska a jinak takova ta klasika polni, ale proste ty policka tam je to super :-) u nas bych v zivote takhle pekne zachovaly veci na poli nenasel. Kdyby ste mel nekdo v planu pristi vikend hledat tim smerem, tak dejte vedet ja tam urco zase pojedu

6. března 2011
szake
Reagovat
szake

ahoj, ja dneska jel z Benatek na Starou Lysou ze skocim na nejaky policko....na konci Benatek jeden detektorar a potom u Stary Lysy hned tri kluci :-D sam sem brouzdal po poli mezi Lysou a Starou Lysou. Jinak nic extra spis sem se provetral, nejaky knofliky, jedna maruska a jinak takova ta klasika polni, ale proste ty policka tam je to super :-) u nas bych v zivote takhle pekne zachovaly veci na poli nenasel. Kdyby ste mel nekdo v planu pristi vikend hledat tim smerem, tak dejte vedet ja tam urco zase pojedu

9. března 2011
bohoush
Reagovat
bohoush

čau, nevyrazíte někdo v sobotu někam na mrcas?? :-)

9. března 2011
szake
Reagovat
szake

ja bych klidne vyrazil, samotnyho me to tak nebavi, napis mi kdyztak na mail: szake@seznam.cz

9. března 2011
bohoush
Reagovat
bohoush

mě právě taky moc ne, jsem takovej strašpytlik:-)) :-D... kolik pak ti je???, ozvu se :-)

9. března 2011
szake
Reagovat
szake

hele sem mladej kluk :D 22 ale chodim uz celkem slusnou dobu :-) pak dej vedet

28. července 2011 10:48
harymar
Korporal
Reagovat
harymar

Že by s tím v březnu všichni Boleslaváci praštili ? :-/ :,-( 8-)

detektor: lobo st, město: mladá boleslav
1. srpna 2011 18:17
_Fox_
Reagovat
_Fox_

Ahoj, po delší přestávce začínám vyrážet do terénu. Pokud by jsi měl chuť zkusit společné hledání, nejsem proti.

2. srpna 2011 10:02
harymar
Korporal
Reagovat
harymar

To bych zkusil docela rád.Doteď jsem byl samotář a zkusit se prý má všechno... 8-)

2. srpna 2011 10:07
harymar
Korporal
Reagovat
harymar

Jinak do konce týdne mám dovolenou,takže není problém.Stačí tady nechat vzkaz.

3. srpna 2011 16:45
_Fox_
Reagovat
_Fox_

Ahoj, napiš mi prosím tě na tento email:Tesoro.Tejon@seznam.cz

18. prosince 2011 13:31
szake
Reagovat
szake

Ahoj tak jak hodnotíte, letošní sezónu? Chodíte ještě, nebo už je na Vás zima? Já se tak těšil na podzim a na políčka a bohužel jsem se ven dostal jen třikrát... Uvidím co si vymyslí počasí tenhle týden a snad ten letošek třeba ještě zakončím nějakou pořádnou peckou :-D

23. prosince 2011 23:56
harymar
Korporal
Reagovat
harymar

Do konce roku podle toho jak to vypadá ještě vyběhnu a jestli to bude pecka nechám na sv.Helenku.Nenašel jsem sice žádné extra poklady,ale na sezónu si nestěžuji... 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky