Paní co prodává Garrett 250

Dobrý den,

výrazem celkem dobře bylo míněno obecné popsání hledání, nikoliv detektoru samotného, dokáže najít i předměty ukryté o dost hlouběji než uvedených 30 cm, bohužel dokáže reagovat na kdejakou drobnost, to jest i půlka zrezlého víčka od piva, skobička, hřebík, což po pár návštěvách lesa zapříčinilo, že z počáteční euforie hledání "pokladů" zůstaly zážitky na vyhrábávání orezlých konzerv, řetězů, vidlí, rozpadlých vrat (ty byly o dost hlouběji než 30 cm) a výše zmíněných desítek drobností, takže euforie pryč, zvláště proto, že české lesy jsou asi totálně zamořené kdejakými kousky odpadu z kovu. Detektor byl použit párkrát (několik výletů), samozřejmě ležel i na zemi, takže není jako nový. I ten radius se dá velice dobře ohraničit, s přesností na pár centimetrů, stačí s nim přejíždět vícekrát ze všech stran a podle síly zvuku se dá dobře lokalizovat přesné místo pro kopání. Takže co se týče technických vlastností, funguje jako poprvé, než jsme šli ven, natrénovali jsme to doma, schovali jsme hřebík a klíče a zkoušeli jsme z různé výšky a odstupu hledat. Ve zkratce - detektor hledá dobře, jen bohužel nedokáže nereagovat na obyčejné kovy.

S pozdravem
Jindráková

Docela dobře jsem se zasmál :-D :-D :-D :-D

založil Gold 6.7.2011 21:30
Zpět na přehled diskusních témat

27 online

8. července 2011 6:55
Pavlik
Soldat
Reagovat
Pavlik

Tomuhle moc dobře nerozumím, ale měl jsem ho párkrát v ruce a pochopil, že pípá všechny kovy. No a pak záleží na lovci, aby posoudil, zda displej a pípání označuje to či ono. Osobně kopu všechno: za 1. kvůli přírodě a za 2.taková sekerka je přece taky ze železa. No a že 6-7x z 10 děr vytáhnu hřebik, nebo matku????....přece vo vo vo tom to je. haleluja

detektor: ------, město: Praha 9
8. července 2011 10:03
marlak
Hauptmann
Reagovat
marlak

No at si koupí pořádnej utahovák v sex shopu ,taky je na baterky a bude asi spokojená daleko víc . :-D

detektor: garet euroace, město: Kladno
8. července 2011 18:42
kremator
Gefreiter
Reagovat
kremator

No,mě nepřijde úplně mimo,hluboké a větší kusy rezavého železa spousta detektorů signalizuje jako dobrý cíl - a ACE zrovna nepatří mezi výjimky. Spíš se mi nelíbí zveřejňování soukromé komunikace,nota bene se jménem...

detektor: Quattro, Tiger Shark, Silver a CS1MX (+pár hraček:, město: Hořovice

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky