ahoj bydlím na Písecku ale v hledání jsem začáteční a detektor mam jen chvilku. chytlo mě to takže chodím často na slepo a docela se mi daří. Protože často jezdím přez Dobev (obec kousek od Písku směrem na Strakonice) a párkrát jsem tam viděl hledače, nedalo mi to začal jsem se zajímat co se tam dělo. Dozvěděl jsem se zě, za války tam byl americký zajatecký tábor pro němce a bylo jich tam drženo na kraji obce 16000 což je na tak malou obec dost. můžes to zkusit tam.
Písecko
Zdar pánové budu trávit v létě týden na dovče ve Vrcovicích kdo chodíte Písecko mohli by jste se podělit kam kouknout plsss klidne hodim maila FPelcik@seznam.cz ,nejradši válku ale jako mincičkamy taky nepohrdnu děkuji předem 
jsem s tabora a jsem na tom stejně jako ty taky jen chvilku tak se když tak ozvy 
já sem taky z tábora

dík za radu super už jsem ani nedoufal že nekdo neco pový každej si to své tají ale aspon takhle okrajově máš u mne velký plus moc děkuji určite dám potom vědět co se našlo
neni co tajit. přeju hodně štestí a určite budu rád když napíšes, co jsi našel.

jj určo napíšu a možná když neco najdu dam foto
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.