Písecko

Zdar pánové budu trávit v létě týden na dovče ve Vrcovicích kdo chodíte Písecko mohli by jste se podělit kam kouknout plsss klidne hodim maila FPelcik@seznam.cz ,nejradši válku ale jako mincičkamy taky nepohrdnu děkuji předem :-D

založil pupajsnik 4.4.2010 13:16
Zpět na přehled diskusních témat

30 online

13. dubna 2010
Cica
začátečn&iacut…Reagovat
Cica

ahoj bydlím na Písecku ale v hledání jsem začáteční a detektor mam jen chvilku. chytlo mě to takže chodím často na slepo a docela se mi daří. Protože často jezdím přez Dobev (obec kousek od Písku směrem na Strakonice) a párkrát jsem tam viděl hledače, nedalo mi to začal jsem se zajímat co se tam dělo. Dozvěděl jsem se zě, za války tam byl americký zajatecký tábor pro němce a bylo jich tam drženo na kraji obce 16000 což je na tak malou obec dost. můžes to zkusit tam.

20. srpna 2010
bandyt
Re: začátečn&i…Reagovat
bandyt

jsem s tabora a jsem na tom stejně jako ty taky jen chvilku tak se když tak ozvy :-)

26. srpna 2010
stovka
Re: Re: začáte…Reagovat
stovka

já sem taky z tábora

15. dubna 2010
pupajsnik
Korporal
Reagovat
pupajsnik

dík za radu super už jsem ani nedoufal že nekdo neco pový každej si to své tají ale aspon takhle okrajově máš u mne velký plus moc děkuji určite dám potom vědět co se našlo :-)

detektor: F75LTD,garrett150, město: Kryry
17. dubna 2010
Cica
Reagovat
Cica

:-)neni co tajit. přeju hodně štestí a určite budu rád když napíšes, co jsi našel.

17. dubna 2010
pupajsnik
Korporal
Reagovat
pupajsnik

jj určo napíšu a možná když neco najdu dam foto :-)

detektor: F75LTD,garrett150, město: Kryry

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky