Podivné příhody při hledání

Zdravím všechny, asi tak před rokem jsem psal zde na fóru, mou nemilou zkušenost z večerního hledání, kde jsem byl z lesa vyhnán nějakou podivnou postavou. Od té doby se tomu místu vyhýbám jako čert kříži. Ovšem má zvědavost nezná mezí a já se začal o tu oblast zajímat. Ptal jsem se starších lidí v místní hospodě, jestli nemají podivné zážitky z toho lesa. Většina starších občanů se až podivně shodla na jedné věci, že z toho lesa nemají dobrý pocit. To ovšem není nic extra, tohle může říct každý. Až nedávno jsem se dal do řeči s místní kronikarkou, která mi byla ochotna zapujcit kroniku. Za což ji jsem neskutečně vděčný. Dočetl jsem se, že nedaleko za tím lesem, ležel hrádek Gaisberg, ve kterém sídlil jistý Boreš z Ryzmburka, který byl hlavní zakladatel obce, ve které bydlím. Ovšem před třicetiletou válkou jakoby hrádek zmizel z povrchu zemského. Prostě žádná zmínka. Včera jsem se vypravil na to místo i s detektorem. Jistý adrenalin jsem pociťoval, neboť na tomto místě jsem se před rokem setkal s něčím, co mě pronásledovalo z lesa. Až jsem se přiblížil k menšímu kopci, který se nachází uprostřed lesa, detik se prostě zbláznil. Zero začalo hlasitě pipat a nebylo možné ho vypnout. Myslel jsem si, že se baterie vybila, ale kontrolka baterie ukazovala, že je vše v pořádku. když najednou detektor hlasitě zabzucel a vypnul se. Tahle událost ve mne probudila toho vnitřního člověka, který se zajímá o duchařinu a já okamžitě vytáhl mobil z batohu a chtěl jsem začít nahrávat zvuk, kdyby náhodou něco, že. Ale ne, mobil se vypnul také a nereagoval. Pak už jsem neváhal ani minutu a z lesa okamžitě zmizel. Každopádně v mém pátrání hodlám pokračovat a budu nadále sem psát, co se mi tam přihodí :-)

v kategorii Nezařazené, založil Spagetta 25.8.2016 23:18

Určitě mám v plánu tam vyrazit. Zdali má někdo zájem může se přidat. Další výpravu plánuju zítra. On ten hrádek je jedna velká záhada, ale jak v naší místní kronice je o něm zmínka, tak i v kronice obce vedlejsi. Na onom místě se nachází i nejake kamenné základy či kamenné navozy, celkově zajímavé místo. :-)

Tak co, jak to dopadlo? ;-)

Takže, s menším opožděním podávám hlášení :-D . Vydal jsem se tam bez detiku, odpoledne, slunce hezky svítilo, mírný vítr. Asi kolem 11:00 jsem stál před lesem, jeden velký nádech, vkročil jsem do lesa a šel jsem hledat to ono místo. Asi po 10 minutách jsem stál na onom kopečku, z kterého byl nadherny pohled na les. Sedl jsem si na zem, vytáhl cigaretu z krabičky a když jsem šmátrál po zapalovači v kapse. Ozvalo se hlasité prasknutí větve, někde na stromě, u kterého jsem stál. Okamžitý nával adrenalinu mi dopomohl v rychlosti postavit se na nohy. A můj zrak jsem okamžitě upřel ke korunám stromů. Pak následovala sekvence asi třech dalších prasknutí, jakoby něco velkého bylo v korunách stromů a utíkalo to pryč. Poslední prasknutí už se ozvalo někde v dáli. Sáhl jsem proto pro mobil, který se nyní nevypnul, ale neměl signál a začal jsem natáčet... ale pozdě, další hodinku se nic nedělo a já už to zabalil.

Jezdívám na tu stranu a na tyhle věci jsem citlivý, poznám i kameny, ve kterých něco je, na hradech je to pak zajímavé. Ozvi se jestli se od té doby něco nezměnlo

0:45 - 0:56 o:-) :-D ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=jR29SySNWAs


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru