Pomoc pri identifikacii

Zdravim Vas nevedel som kam to zaradit tak to napisem sem. Nasiel som s najvacsou pravdepodobnostou stary hasicsky odznak netusim ale z ktoreho roku je. Nasiel som ho hlboko v horach v potoku. Kazdu radu pri pomoci k identifikacii privitam. Pripajam link s obrazkom. Za odpovede Vam vopred DAKUJEM.

http://img30.imageshack.us/i/28062009196.jpg/

v kategorii Lovci historie, nálezy a určování, založil Erikci 28.6.2009 20:50

zdravicko prave sem se vratil z lovu a kopl sem krasnej stribrnak ;-) bohuzel ho nemuzu nafotit nemam cim :,-( a hlavne ho nemuzu vubec identifikovat uz hledam na netu dobrou pul hodku a nic...tak bych ho zhruba popsal a treba nekdo s vas bude vedet oc se jedna :-Da co sem to vlastne nasel..takze..20mm 2.2gramy, popis z jedne strany v mencim kolecku 2hlavy orel vprostret toho orla jeste menci kruh v nem bud 3 nebo1/3 nad sebou..okolo orla ve velkym kruhu pismena..nad hlavama orla kralovska koruna,od ni do prava..caroli.v.imp.avg.p.f.decr. otocim a opet v malem kruhu tentokrat 1 hlavy orel v prostret nejaky jednoduchy erb. ve velkym kruhu od hlavy orla do prava..mon.nov.civit.isnei.1555.a takovej zvlastni znak do x velikosti pismene..tod vse :-/ fakt si nevim rady ani nedoufam ze to podle meho popisu nekdo pozna ale za pokus nic nedam :-) treba nekdo pozna oco de snad dekuju za pripadne odpovedi

http://www.vcoins.com/en/stores/aegean_numismatics/1/product/isny_germany__1555_3_kreuzer/315496/Default.aspx

Tak nejak? :)

oujee :-Dtrefa dik chlape to je presne ona ;-)takze jeste jednou diky at se dari

Neni zac, i tobe at se dale dari. Zkus nafotit a pridat sem, nebudu urcite sam, kdo by se rad nechal oblazit tvym peknym AG :-) A gratuluju, tohle je pekna mince, taky bych ji rad nekdy kopnul :-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru